Ga naar inhoud
GENEGEERD

Brok in je keel...


Greener

Aanbevolen berichten

Begin nu je eigen moestuin. Bekijk de zadenpakketten Op zoek naar waterfilters, messen, tools of lang houdbaar eten? Ga dan naar www.prepshop.nl!
't Zal wel aan mij liggen, maar ik vond het wel humoristisch. Je vrouw wordt plotseling zombie, een zak ingewanden voor je uit laten bungelen ipv een wortel....;)

Komt waarschijnlijk omdat een zombie apocalyps niet zo leeft bij mij.....

Zombies als in Walking Dead bestaan niet en zullen nooit bestaan maar het filmpje ging over een vader die deed wat hij moest doen om het leven van zijn dochtertje te redden. Het thema was dus ouderlijke liefde. De setting was een zombie apocalypse.

De reden waarom ik gehuild heb bij het bekijken van dit filmpje was omdat het treffend laat zien hoeveel en hoe intens ouders van hun kinderen houden en hoe ze alles zullen doen om voor hen te zorgen. Dat de setting een zombiewereld was is slim gedaan want als het in een bijvoorbeeld jaren 50 mal was gegoten dan had niemand gekeken. Dat is niet modern en te zoetsappig.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ben ik nou gewoon een lompe ongevoelige klootzak, dat ik er weinig mee heb? Ik snap de achterliggende gedachte wel en het is netjes gemaakt, maar om nou te gaan janken of ook maar iets te voelen? Het is maar film mensen?!

 

Heeft vast en zeker te maken met de chemtrails die je in het noorden ziet..

Link naar reactie
Delen op andere sites

Misschien dat je eerst vader of moeder moet zijn voor je dit geheel kan snappen?

 

Greener

 

 

Of ik hier een ouder voor moet zijn doet naar mijn mening hier niet terzake.

Het is zomaar een filmpje, geen naar waarheid verfilmd verhaal.

Voor mij heeft het dezelfde waarde als the lord of the rings of een ander fantastisch verhaal.

Ik zie het daarom als amusementswaarde niet als emotionele.

Maar dit is mijn bescheiden mening.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dus je vindt het weerzinwekkend omdat een vader alles doet om zijn dochter te laten overleven?

Ik snap zoals je begrijpt je punt niet helemaal :confused:

 

Greener

 

Nee ik vind het weerzinwekkend om dit zo in scene te zetten. Het is natuurlijk onzin, een bedenksel, dit zou niet echt KUNNEN gebeuren. Of dacht jij werkelijk van wel. Dit is in scene gezet puur om in te spelen op je emoties. En daar heb ik een hekel aan.

En ik vind het ook nogal dom en kortzichtig, veel verstandiger om het kind veilig in de auto achter te laten en met een briefje met uitleg op je rug te gaan lopen. ALS dit al echt zou zijn dan had die man NOOIT vantevoren kunnen weten dat het goed zou aflopen voor het kind, dus kind ergens veilig verstoppen en maken dat je zelf zo ver mogelijk weg komt. Alsof je zomaar 3 uur kunt lopen met een baby op je rug. Een normale baby is dan juist tegen de tijd dat de vader gevaarlijk wordt heel dreinerig, huilt, schopt, wil drinken, oftewel die trekt juist op het allergevaarlijkste moment de volle aandacht van die vader. Dus het zou helemaal niet mogelijk zijn op deze manier, nog los van zombies die helemaal niet bestaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...