Ga naar inhoud

Keyser Suze

Lid
 • Aantal items

  10022
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  77

Alles dat geplaatst werd door Keyser Suze

 1. Ik was niet op de hoogte van dat Mailchimp oid. Leek mij ook niet nodig als de mensen die rond willen mailen, beseffen dat hun email adres bekend is bij de anderen uit de mailing lijst. en ach, privacy in 1984 sorry 2015 is toch al een wassen neus, zeker als je als bezoeker van preppers.nl staat genoteerd....
 2. Just because you're paranoid, that doesn't mean they aren't out to get you.
 3. Hoera! Op naar de volgende 1300...
 4. inderdaad.....en dan nu het economisch nieuws: Toch nog een crash dit jaar? http://www.beurs.nl/Nieuws/binnenland/3903179/beurzen-zakken-weer-in-het-rood
 5. .....kick die troll er gewoon af, het is 2 voor 12 en hij hangt mij al mijlen de keel uit. Dat zure geblaat, niks hebben we aan zijn/haar bijdragen gehad.
 6. ja maar ik weet niet of die mensen wel willen dat ik hun email adres ga rondsturen, toch?
 7. Met het op sterven na dood van dit mooie forum, is er vast wel iets wat je toch wil delen, in de toekomst.... ....een preppercamping treffen in mei.... .....een economisch drama in Spanje en Portugal.... ....een aanslag op het leven van een bekend iemand..... .....een nucleaire ontploffing van de zoveelste kerncentrale, maar dan dicht bij huis.... We kunnen een mailinglijst samenstellen, dan is het mogelijk iedereen makkelijk een bericht te sturen. Privacy niet gewaarborgd, dus wees gewaarschuwd. Plak en knip dit bericht en zet je mail adres er bij indien interesse. Dr.Prepper Dr.Prepper is nu online. Administrator Dr.Prepper's Avatar Ingeschreven Jan 2012 Locatie Prepper Island Berichten 3.322 Als ik een tip mag geven: registreer gratis account bij http://www.mailchimp.com. Copy/paste hier de link waarmee iedereen zich kan inschrijven. Tot 2000 adressen is dit kostenloos. En wie privacy wil, registreert desnoods tijdelijk/alternatief mailadres voor deze inschrijving.
 8. Same here meid. Ik ga er wel van uit dat er een of ander vervolg komt en of meetings; en we kunnen mailen en bellen natuurlijk
 9. Renanim@pukkelopjeneus.nl ? Maak je niet druk kerel, je hebt zelf in de hand wat je wel en niet deelt en als je hier al op het forum zit, ach ja, dan ben je al bekend, te traceren, gevlagd en ga zo maar door
 10. SORRY MENSEN HET BLIJKT EEN FALSE FLAG Forum tijdelijk dicht op advies AIVD. Forum gaat weer het net op zodra SHTF. Tot die tijd, welterusten en tel de schaapjes.
 11. Niemand wat te melden over de economie? Acupunctuur? Religie? Shotguns? Niemand nog een late karma? Kom op @Simurgh gooi er een water filter en een cool zakmes tegenaan. Weet je wat, strooi voor 693 euro van de goede doelen pot aan karma in de rondte! Hoera druk op plus als je dit een goed idee vindt ALLERLAATSTE KARMA ALLERLAATSTE KARMA Voor 693 AAN KARMA HOERA!
 12. zo....maar wel de meeste posts....en de grootste lariekoek op mijn naam. Dank, Obi Gold Kenobi en Yoda Prepper !
 13. Euh.....Ik dacht nog wel dat ik het juist neutraal bracht en niet de indruk wekte dat ik er persoonlijk last van had. Laat ik het anders formuleren ; wat is nou precies wat jou ergert aan ' de hobby ' van de false-flag? En ik denk juist wel dat een beweging iets kan veranderen, maar dat staat hier weer los van.
 14. Groepen 'gematigde moslims' van Turkije vechten met groepen gesponsord door USA. Volgt u het nog? http://www.reuters.com/article/us-mideast-crisis-syria-turkey-battle-idUSKBN0TP0I220151206#GylfpWutviB5udCX.97
 15. Is het niet goed dan, om je te verwonderen en af te vragen van hetgeen er in jouw wereld gebeurt, te beschouwen waarom het gebeurt? Met andere woorden, ben je een toeschouwer van de maatschappij, of signaleer je bepaalde verontrustende patronen, bewegingen, acties die je wenkbrauwen doen fronsen? Kennelijk raak jij een snaar want je hebt al 6 plusjes. Dus zijn er minstens 7 mensen die denken, goh, belachelijk, weer zo'n idioot verhaal over een false-flag. Ik denk, als je je verdiept in wat de (Amerikaanse) overheid al heeft gepresteerd (Pearl Harbor, Tonkin, 911, Gladio), dat het toch wel de bedoeling is dat we over dit soort zaken nadenken. Aan de journalisten de taak kritisch te zijn, waarheidsbevinding te doen. En wat is jouw taak? NOS journaal kijken, nul vragen stellen bij wat er gebeurt? Schuif je de initiële berichten van drie gewapende mannen opzij en ga je mee in het verhaal dat een echtpaar met een jong kind out of the blue 14 mensen vermoorden? Zomaar een dom idee van mij misschien maar dit soort incidenten genereren een heleboel emotie bij de burgers, burgers die straks gaan stemmen, burgers die instemmen met de acties die volgden op de moord op Franz Ferdinand, Tonkin, 911 etcetera. Of geloof je de officiële verhalen over 911 wel? JFK? Ik ben in ieder geval blij dat er kritische mensen zijn die al dat soort incidenten heeft onderzocht.
 16. http://www.zerohedge.com/news/2015-12-06/san-bernardino-attack-eye-witness-three-tall-white-men-did-it De aanval waarbij een echtpaar in SanBernadino usa de aanval opent op ongewapende burgers, stinkt aan alle kanten! Drie gemaskerde mannen in full combat outfit worden beschreven door ooggetuigen! Ik was er niet bij maar na Gladio, wat verbaasd mij nog?
 17. Exact. En hoe meer je erover nadenkt, en hoe meer je jouw redenatie volgt, des te meer begrijp je dat het afschaffen van de overheid de enige oplossing is. Ik snapte dat eerst ook niet goed, inmiddels ben ik wijzer.
 18. Geef ze hun kalifaat. Zet er een hek om. Of enkele reis Saudi Arabië. Ik weet het ook niet allemaal hoor. Maar je verlagen tot hun barbaarse maatstaven lijkt me nou niet de oplossing. Met bommen, drones en soldaten creëert alleen maar meer martelaren en bereidwillige terroristen. Dat is precies waarom we nu met die narigheid zitten. Met dank aan de Amerikaanse agressie en wapen leveranties. Met meer van hetzelfde het probleem op proberen te lossen, daarvan zei Einstein al dat zulks niet gaat werken. Er moet dus iets anders gebeuren. Communiceren met elkaar is lastig als er agressie, verdriet en trauma loos is.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...