Ga naar inhoud

loper

Lid
 • Items

  39
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

loper's prestaties

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

65

Reputatie

 1. https://www.nu.nl/279075/video/ku-leuven-medicijn-moet-helpen-tegen-verspreiding-coronavirus.html?jwsource=cl zoiets Peerke?
 2. Prima, en dan erruit filteren wat voor jou op dat moment (toekomst) en omgeving belangrijk is.!
 3. Nieuws moet je altijd blijven volgen, de alternatieve media dan wel te verstaan, omgeving altijd in de gaten houden, kijken of alles klopt. Als het b.v. een warme dag is en er komt een man met een dikke jas aan, sta dan op scherp! Alleen staande tassen, uitkijken! losse pijpen op drukke plaatsen ( geen elektriciteit pijp maar van metaal) etc etc verzin zelf maar andere dingen erbij, let op gelaat- uitdrukkingen, passen de kleren bij de schoenen enz. Dit kan als je oefent in een fractie van een seconde. het is een techniek, piloot view noemen ze het, en het komt van het Israëlische systeem Pro-check.
 4. Allemaal applaus verdiend hier? Maar wat doen we met onze schoonmoeders?
 5. "Ma maison est mon château" Maak een plan, en test dit elk half jaar of het nog voldoet aan jouw eisen . Stel het e.v.t. bij, of verbeter het. Dat is de realiteit, goed beschermen, hekken voor de ramen, deuren verstevigen, alarmen installeren en zorgen dat je altijd in het voordeel bent! Verberg je verdedigings middelen op plaatsen waar je ze nodig zou kunnen hebben, zorg ook voor een noodplan, maak afspraken b.v met buren o.i.d.
 6. Er is weinig ruimte om te verwoorden wat je bedoeld in een pol Met concept bedoel ik "het doel van het forum" voor wat het opgericht is! (of ben je dat vergeten na 3399 berichten?)
 7. Dan heb ik geen pol nodig! proost!
 8. Heb al vele onderwerpen gelezen over hoe preppers denken. En dat zijn er heel veel en heel verschillend. Hier een pol waarover wij verschillen en overeenkomen.
 9. loper

  NRG-5 test

  Thx @QuickFix Ik weet nog niet alle functie's hier op het forum!
 10. loper

  NRG-5 test

  Ik zag het net dat de tabellen niet waren overgenomen op het forum dus doen we het anders : 1 pak Noedels gram 65.00 NRG5 500.00 kcal p/gr 4,77 NRG5 4.60 eiwitten p/gr 0,07 NRG5 0,14 Koolhydraten p/gr 0.55 NRG5 0,60 vet p/gr 0.25 NRG5 0.17 prijs p/gr 0.01 NRG5 0.13
 11. loper

  NRG-5 test

  Vergelijk de waarde eens met gewone noedels die je ( droog) in zo'n handig klein zakje koopt! ( a E 0.37 65 gr en ook nog in verschillende smaken) Deze zakjes zijn( droog bewaard) ook zeker 10 jaar eetbaar. het lijkt mij dat nrg5 een duur alternatief voor gewoon noedels is! (De noedels kan je ook fijn knijpen zodat ze minder ruimte innemen) (De cijfers hieronder zijn opgegeven van de producenten)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...