Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

loper

Lid
 • Aantal items

  30
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

54 Uitstekend

Over loper

 • Titel
  Elementary prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. ,,Met het afscheid nemen van Preppers.nl sterft ook een beetje de preppers community in Nederland … Dat spijt mij … voor alle preppers! …" tuut tuut tuut tuuuuuuuuuuuuuuut......................................................................
 2. Ik heb net de macht gegrepen en je hebt als eerste een BAN!
 3. Ik merkte dat er een tweedeling in vele opzichten op het forum was. Een twee deling kan nooit goed zijn en dat hebben de eigenaren goed gezien! Een kwestie van aan zien komen! Een goede prepper eigenschap! Daarom vind ik het een goed besluit ( ook al vind ik het jammer!)
 4. Zal echter het afschaffen van de overheid niet gaan leiden naar anarchie? Er is immers geen toezicht? Er zal altijd een instantie nodig zijn om mensen te controleren of aan te spreken of in te grijpen wanneer zij dreigen te ontsporen of nadelig zijn voor maatschappij. Deze macht zou in dienst moeten staan van het volk( niet de leiding) Voor de rest ben je vrij Of je nu houd van Allah, Jahweh of het spaghetti monster gothic of hard rock het maakt mij niet uit! De strijdmacht dient alleen ingezet te worden om het eigen land te verdedigen en te helpen in nood. Het rechtssysteem gelijk te laten lopen met het rechtsgevoel. Het is inderdaad een utopie maar dat wil niet zeggen dat we er niets aan kunnen doen. Niets is onmogelijk!
 5. Dus de schilderswijk, zijn we kwijt deze willen zichzelf ook als een kalifaat uitroepen! Maar dan vind het kalifaat "schilders wijk" dat de vogelbuurt mooier is dan hun eigen wijk, en wil dit ook annexeren! Moeten we dat dan ook opgeven om de goede vrede te behouden? Waar is dan voor jouw het eind? Als de Groningers en de Friezen ook hun onafhankelijke staat willen uitroepen doen we dat toch ook niet? Nee dan sluiten we een compromis., Wij staan toe dat ze hun eigen taal en vlag hebben maar blijven onder het gezag van Nederland! ( Eigelijk is Belgie ook van ons maar dat vertellen wij ze lekker niet:rolleyes:) Maak er een gevangenis van ja dat helpt Zij 8 x per dag bidden en jij 8 huisbezoeken extra afleggen om hun te onderhouden. (wand ze aan hun lot overlaten is niet humaan) Ach ja uit het oog uit het hart he, met struisvogel politiek kan je het probleem niet oplossen! Het is een immens probleem waar momenteel niet zo snel of makkelijk een oplossing voor te vinden is. Spanningen tussen landen en volkeren zijn er al sinds mensenheugenis geweest, en zullen er ook altijd blijven.
 6. Er is weinig ruimte om te verwoorden wat je bedoeld in een pol Met concept bedoel ik "het doel van het forum" voor wat het opgericht is! (of ben je dat vergeten na 3399 berichten?)
 7. Dan heb ik geen pol nodig! proost!
 8. Heb al vele onderwerpen gelezen over hoe preppers denken. En dat zijn er heel veel en heel verschillend. Hier een pol waarover wij verschillen en overeenkomen.
 9. Beste mods, Mijn excuus voor de reactie maar ik heb enkele ""Franse vrienden" verloren in Parijs! dat doet mij zeer veel zeer! Het feit is dat zij dus niet weerbaar waren, en dat wil ik anderen besparen om dit bespreekbaar te maken. Ik begrijp ook dat dit een heel moeilijk onderwerp is waar ikzelf ook nog niet uit ben of kan bevatten! Maar toch vraag ik met klem om mijn berichten te laten staan zodat een ieder er over na kan denken en dit misschie in de toekomst kan voorkomen. huild mon cœur Paris
 10. Helaas na een reprimande van de mods moet ik meedelen dat er geen wapens in een oorlog mogen gebruikt worden, u dient u middel vinger op te steken naar de aanvaller en hopen dat hij daar bang van wordt!
 11. Als je het niet eens bent met een mod mag je dat niet zeggen? Vertel mij even wat ik verkeerd heb getypt! Is mijn mening niet even belangrijk als een mening van b.v. Keyser Suze? of Loreen? Maken jullie onderscheid? Wie wat zegt? Ik dacht dat dit een democratisch land (forum) was! Ik heb geen wapen genoemd alleen een voorgesteld gedaan om hier een topic over te beginnen. Please vertel mij welke woorden ik niet mag typen! (of gaan jullie dit bericht modereren?) ik geloof dat er nog een oer-hollands gezegde is van "Zachte heelmeesters maken stinkende wonden"
 12. Zoals ik een aantal pagina's geleden al heb gezegd wat doen al die toekomstige kanslozen hier, het is natuurlijk wel dat deze mensen met de Islam zijn opgegroeid. en omdat zij hier niet begrepen worden ( in een christelijk land) vormen zij een makkelijke prooi voor groeperingen die geradicaliseerd Islam zijn . Daar vinden ze begrip. Die spreken hun "taal" en wat gebeurt er? Deze mensen worden ook geradicaliseerd! met alle gevolgen van dien , want hun nieuwe gastland begrijpt hun niet! Dat dit van vluchteling tot slapende cel maakt willen de mods niet zien of weten, Dat er een duidelijk verband is tussen hoe wij de vluchtelingen behandelen en ze behandeld worden door indoctrinatie van geradicaliseerde willen de mods niet zien,maar als het woordje geweer getypt wordt is er paniek en volgt er een ban, wand knuffelen is wat zij doen! Elke oorlog ooit is begonnen om een geloof. En geloof is wat er hier niet ter discussie gesteld mag worden. Elke oorlog in de wereld werd uitgevochten met wapens, en wapens is wat er hier niet ter discussie gesteld mag worden. Maar deze redenen zijn de hoofdzaken van het preppen! Zijn dan ook niet de belangrijkste redenen waarom wij preppen? Om een oorlog te overleven en ons weerbaarder te maken? Daarom is het als prepper belangrijk om te weten wanneer de vlam in de pan slaat. Nu dit is het moment! Alle internationale afspraken worden herzien en we zakken langzaam terug naar wat wij eeuwen lang hebben gedaan, Grenzen beschermen, eendracht in het land brengen! Daarom vind ik het belangrijk dat deze twee onderwerpen hier op Preppers.nl besproken moeten kunnen worden, desnoods in een apart topic. huild mon cœur Paris
 13. Hier is de kans op een islamitische aanslag het grootst [ATTACH=CONFIG]21589[/ATTACH] http://fubar.mobi/2015/11/09/kaart-waar-is-de-kans-op-een-islamtische-aanslag-het-grootst/ (bron) Ik ken deze site niet, gehalte xandernieuws, ultra ? Weet iemand hier iets meer over ?
 14. Druk 4 als het zeer doet.... druk 5 als u u vingers kwijt bent....... druk 6 als de verwonding bloed ........ druk 7 als.u Keyser Suze wilt spreken ... Druk 8 als u Keyser Suze niet wilt spreken,,,,,, druk 9 als u een medisch geschoold persoon wilt spreken ....druk.........
×
×
 • Nieuwe aanmaken...