Ga naar inhoud

loper

Lid
 • Aantal items

  39
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

loper's Achievements

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

65

Community reputatie

 1. Goh, ik had deze nog niet gevonden ThX Zit hier nog maar pas een week!
 2. Onderstaande geeft een link naar een dashboard link hoe het momenteel staat met de verspreiding van het virus.https://www.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6
 3. https://www.nu.nl/279075/video/ku-leuven-medicijn-moet-helpen-tegen-verspreiding-coronavirus.html?jwsource=cl zoiets Peerke?
 4. Prima, en dan erruit filteren wat voor jou op dat moment (toekomst) en omgeving belangrijk is.!
 5. Nieuws moet je altijd blijven volgen, de alternatieve media dan wel te verstaan, omgeving altijd in de gaten houden, kijken of alles klopt. Als het b.v. een warme dag is en er komt een man met een dikke jas aan, sta dan op scherp! Alleen staande tassen, uitkijken! losse pijpen op drukke plaatsen ( geen elektriciteit pijp maar van metaal) etc etc verzin zelf maar andere dingen erbij, let op gelaat- uitdrukkingen, passen de kleren bij de schoenen enz. Dit kan als je oefent in een fractie van een seconde. het is een techniek, piloot view noemen ze het, en het komt van het Israëlische systeem Pro-check.
 6. Allemaal applaus verdiend hier? Maar wat doen we met onze schoonmoeders?
 7. "Ma maison est mon château" Maak een plan, en test dit elk half jaar of het nog voldoet aan jouw eisen . Stel het e.v.t. bij, of verbeter het. Dat is de realiteit, goed beschermen, hekken voor de ramen, deuren verstevigen, alarmen installeren en zorgen dat je altijd in het voordeel bent! Verberg je verdedigings middelen op plaatsen waar je ze nodig zou kunnen hebben, zorg ook voor een noodplan, maak afspraken b.v met buren o.i.d.
 8. ,,Met het afscheid nemen van Preppers.nl sterft ook een beetje de preppers community in Nederland … Dat spijt mij … voor alle preppers! …" tuut tuut tuut tuuuuuuuuuuuuuuut......................................................................
 9. Ik heb net de macht gegrepen en je hebt als eerste een BAN!
 10. Ik merkte dat er een tweedeling in vele opzichten op het forum was. Een twee deling kan nooit goed zijn en dat hebben de eigenaren goed gezien! Een kwestie van aan zien komen! Een goede prepper eigenschap! Daarom vind ik het een goed besluit ( ook al vind ik het jammer!)
 11. Zal echter het afschaffen van de overheid niet gaan leiden naar anarchie? Er is immers geen toezicht? Er zal altijd een instantie nodig zijn om mensen te controleren of aan te spreken of in te grijpen wanneer zij dreigen te ontsporen of nadelig zijn voor maatschappij. Deze macht zou in dienst moeten staan van het volk( niet de leiding) Voor de rest ben je vrij Of je nu houd van Allah, Jahweh of het spaghetti monster gothic of hard rock het maakt mij niet uit! De strijdmacht dient alleen ingezet te worden om het eigen land te verdedigen en te helpen in nood. Het rechtssysteem gelijk te laten lopen met het rechtsgevoel. Het is inderdaad een utopie maar dat wil niet zeggen dat we er niets aan kunnen doen. Niets is onmogelijk!
 12. Dus de schilderswijk, zijn we kwijt deze willen zichzelf ook als een kalifaat uitroepen! Maar dan vind het kalifaat "schilders wijk" dat de vogelbuurt mooier is dan hun eigen wijk, en wil dit ook annexeren! Moeten we dat dan ook opgeven om de goede vrede te behouden? Waar is dan voor jouw het eind? Als de Groningers en de Friezen ook hun onafhankelijke staat willen uitroepen doen we dat toch ook niet? Nee dan sluiten we een compromis., Wij staan toe dat ze hun eigen taal en vlag hebben maar blijven onder het gezag van Nederland! ( Eigelijk is Belgie ook van ons maar dat vertellen wij ze lekker niet:rolleyes:) Maak er een gevangenis van ja dat helpt Zij 8 x per dag bidden en jij 8 huisbezoeken extra afleggen om hun te onderhouden. (wand ze aan hun lot overlaten is niet humaan) Ach ja uit het oog uit het hart he, met struisvogel politiek kan je het probleem niet oplossen! Het is een immens probleem waar momenteel niet zo snel of makkelijk een oplossing voor te vinden is. Spanningen tussen landen en volkeren zijn er al sinds mensenheugenis geweest, en zullen er ook altijd blijven.
 13. Er is weinig ruimte om te verwoorden wat je bedoeld in een pol Met concept bedoel ik "het doel van het forum" voor wat het opgericht is! (of ben je dat vergeten na 3399 berichten?)
 14. Dan heb ik geen pol nodig! proost!
 15. Heb al vele onderwerpen gelezen over hoe preppers denken. En dat zijn er heel veel en heel verschillend. Hier een pol waarover wij verschillen en overeenkomen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...