Ga naar inhoud

Alle activiteit

Deze stream updatet zichzelf

 1. Vandaag
 2. Van het internet geplukt Als vervanger voor zilver wordt meestal koper-nikkel gebruikt met 25% nikkel omdat dat goedkoper en beter vervormbaar is. Nikkelen munten slijten echter minder en ze houden in het gebruik een mooiere glans. Nikkel staat na koper op de tweede plaats onder de meest gebruikte muntmetalen.15 jan. 2017 Zowel de één- als twee-euromunten zijn half zilver- en half goudkleurig. In de zilverkleurige legering zit 25 procent nikkel, het gehalte in de goudkleurige legering is 5 procent. De combinatie van twee nikkellegeringen in dezelfde munt kan aanleiding geven tot een versterkt effect. Ik het ziekenhuis worden ook veel instrumenten met nikkel gebruikt, en ook weer pannen voor voedsel bereiding. Ook in het lichaam om botbreuken op zijn plek te houden.
 3. Beste @Stuudje Lees vooral ook dit artikel voor je dochter. https://nikkel-vrij.nl/nikkelvrije-pannen/ Niet alleen pannen en schalen, maar ook rvs bestek en messen bevatten veel Nikkel en Chroom. Trouwens er word ook geschreven dat blik schadelijk zou zijn maar ik dacht dat blik altijd een kunststof coatings mee kreeg van uit de fabriek, en er dan voedsel in word gedaan. Mijn vrouw heeft verschrikkelijk veel allergieën, en is ook altijd heel schoon met alles geweest, als klein kind al. Het schijnt ook veel voor te komen bij mensen die heel schoon zijn met alles, maar de meningen zijn daar over verdeeld.
 4. Gisteren
 5. Ik heb ook zo’n Aladdin, stinkt erg. Wil een nieuwe lont erin doen en dan zuivere petroleum erin gebruiken. ik hoop dat ik hem dan binnen kan gebruiken zonder vieze luchtjes ?
 6. Wat maanden geleden het tweede tankje met oude dissel verreden op een volle tank, ook deze keer geen probleem gehad, daar na de wagen een grote beurt gegeven. Ik zal het diesel in de twee tankjes á 5L niet meer laten verouderen, ga het vanaf nu regelmatig verversen.
 7. Afgelopen week
 8. @Solonl Dus je zou ook graag een filter voor onderweg willen, je bedoelt voor in je rugzak??? Er zijn hele goeden die voor een levenslang goed drinkwater kunnen leveren, doe je er dan ook nog een actieve koolfilter in serie dan kan je zeer goed water maken.
 9. Beste @Solonl, Je kan hier ook voor de beste producten terecht met goede garanties. https://www.prepshop.nl/drinkwater/waterfilters/ Het preppers forum word ook door hen in stand gehouden en beheerd.
 10. Ok ik ben weer wat wijzer. Om de kwaliteit van een filter te testen moeten we eigenlijk beschikken over een TDS-meter (Total Dissolved Solids, dat wil zeggen een som van alle vaste stoffen opgelost in water). Deze wordt bijgeleverd bij “zero water” water filters. Nu claimed zero water dat er 0 PPM waarde overblijft na filtering (“ZeroWater is het enige filter die de TDS-waarde naar 0 filtert,”, zie https://www.zerowater.nl/tds-waarde/). Ik ga een filter van zero water kopen en dan testen hoe goed de Water to go water filter is alsmede de zero water filter (welke ik dan beide in bezit heb). Maar ik vrees dat bij deze filter de waarde niet naar 0 gaat (bij de water to go filter). Het enige nadeel van zero water filters is dat deze niet handig mee te nemen zijn, maar voor thuisgebruik zijn ze denk ik perfect, niet duur en ze claimen dus heel goed te zijn (als waarde daadwerkelijk naar 0 gaat). Hier een filmpje waarin o.a. deze filter wordt getest: https://www.youtube.com/watch?v=ja0ioX6GSz0 Zie 3:45
 11. In diverse landen is de bevolking niet meer bang voor de politie. Sporters vallen regelmatig neer met pijn op de borst. In Kazachstan is een revolutie gaande. Hoe spijtprikkers te helpen. https://www.bitchute.com/video/GI00gBwWJi0f/
 12. Hoi Kim, Vooral niet te moeilijk denken. Zelf heb ik de Foetsie 129 petroleumkachel. Ik stook als bijverwarming met parrafine petroleum omdat dit bijna geurloos is (op aansteken en uitmaken na). De petroleum komt over het algemeen al in een jerrycan als je in groot inkoopt en flessen zijn ook wel meerdere jaren houdbaar.
 13. Jeetje wat lastig haha! Ik wil een petroleumkachel gaan gebruiken binnenshuis. Hoeveel en waarin mag ik de petroleum opslaan? Jerrycan met water uitspoelen mag dus niet als ik het goed begrijp? Sorry maar snap er dus heel weinig van zoals jullie merken...
 14. Die spuit gaat er echt niet in... wegwezen met die mRNA ongein, gaat niet gebeuren! Maar aangezien Omicron inmiddels Delta zo goed als geheel heeft verdrongen en Omicron voor aanzienlijk minder ziekenhuisopnames (en IC opnames) zorgt en het (voor Alpha ontwikkelde) vaccin maar zeer beperkt werkzaam is tegen Omicron (wat een spike heeft die aanzienlijk verschilt van Alpha/Delta), zal het steeds lastiger worden om een vaccinatieplicht te verkopen aan de bevolking. Hier in Zweden zijn er steeds meer mensen die die belachelijke booster ook niet gaan halen, het is mooi geweest. Stoppen met al die idiote maatregelen; stukje afstand houden is het enige wat mag blijven, daar is verder niets mis mee (wel prettig eigenlijk).
 15. Bij het Witte huis en het Parlementsgebouw van Canada is men een muur aan het plaatsen! Wat verwacht men? IMG_2702.MP4
 16. Als ik nu een beetje kijk naar wat er allemaal in het nieuws speelt en dat dingen nu naar buiten worden gebracht lijkt het er soms wel een beetje op dat ze de aandacht van de gunstige cijfers af willen houden. Dit kan betekenen dat straks de aandacht er weer terug naar gaat en er ineens heel veel positief nieuws te melden is, of dat ze nu nog even de laatste dingen in gareel willen zetten voor de volgende stap ((golf of wat dan ook. ) Ik denk dat ze 2g er momenteel echt niet door gaan krijgen en ze zullen ook wel dom zijn om het keihard te gaan proberen. Dit geeft namelijk alleen maar onvrede en kan grote politieke gevolgen hebben. Ik weet wel dat wij als gezin in ieder geval sterk in onze schoenen staan wat dit betreft en er moet wel veel gebeuren wil dat veranderen.
 17. Landverraders in beeld. Ooit komen ze voor het gerecht. IMG_2693.MP4
 18. En het plan was om een eerste bijeenkomst te hebben op 6 februari, dus wie wil meedoen kan dan aanschuiven
 19. Ja the prince inderdaad, dat kan zeker wel interessant zijn om er met een modern perspectief naar te kijken, dat pragmatisme heeft zeker een plek in de politiek, al neem ik die "het doel heiligt de middelen"- ethos van hem wel met een korreltje zout. Ik heb het even opgezocht en denk dat ik het idee van elitetheorie wel snap maar NRX klinkt heel erg tegenstrijdig van wat ik ervan lees.
 20. Ah "The Prince" neem ik aan? Die heb ik ook gelezen voor ik The Machiavellians las. Vind ik een goede volgorde. The Machiavellians voegt toe en verdiept de ietwat archaïsche text van Machiavelli. Uit nieuwsgierigheid: Ben je op de hoogte van NRX en elite theorie?
 21. Ah zal het eens uitchecken, heb wel Machiavelli zelf gelezen
 22. Aha! Mag ik je dan ook nog deze boeken aanbevelen: The Machiavellians (Burnham) en The Managerial Revolution (Ook Burnham) Misschien ken je ze al... ik heb de eerste gelezen, over de inhoud van de tweede ben ik goed op de hoogte, maar heb het nog niet gelezen.
 23. Als het goed is krijg ik nu ook de berichten hier via mail binnen
 24. Ah oke, ik was niet bekend met de omgangsvormen op online forums maar goed dat je het zegt
 1. Laad meer activiteit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...