Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Alle activiteit

Deze stream updatet zichzelf

 1. Vandaag
 2. Heb even rondgespeurd maar is nergens zichtbaar te krijgen (any Amazon unavailabe) behalve dus bij het bedrijf zelf (geen optie voor ons land en onbetaalbaar vanuit Amerika) en waarschijnlijk dus toch hier in Nederland ook een adresje voor 85 euro maar da's echt het enige dat ik vond, deze site werkt (nu) niet echt naar behoren; http://www.eco-sales.nl/producten/
 3. Gisteren
 4. Deng...., dat ik daar nou niet zelf opgekomen ben ! 👍 'k moet zeggen , hij is goed hoor ha ha ! he he tenminste weer es ff lachen !!!
 5. Ja zo kan je het zien @Yin en yang, kiezen tussen twee kwaden, omdat aan beide kanten slachtoffers vallen, met de toekomst in gedachten houdend.
 6. Ook een mooie bijdrage @Red, van welke leeftijden waren je ouder/schoonouders??? En welk middel is gebruikt??
 7. Beste @Hermanusb Heel goed dat je bent blijven observeren, na denken en aan de hand daar van een beslissing hebt genomen. En welk middel is gebruikt???
 8. Ik hoop zo dat deze topic jullie beweegt tot de best beslissing, of het nu voor of tegen is, dat maakt mij niets uit. Jullie aandeel kan allen helpen tot de beste beslissing te komen. En het kan een teken van inzicht zijn als jullie door deze info anders zijn gaan denken door is onze info en ervaring voor. Weeg altijd de voor en tegens tegen elkaar af, waar vallen de meeste slachtoffers onder de besmetten of de revaccineerden. En waar vallen de meeste langdurige of blijvende slachtoffers. Ik zie uit naar heel veel gegevens van jullie kant hoe meer, hoe be
 9. @Paraatpaal, Ja, volgens mij zie je iets over het hoofd : Het piëzo-element oftewel PZT transducer fungeert als alternatief voor een antenne. Zoals in beide artikelen beschreven wordt. Daardoor kan de chip dus ook draadloos communiceren / data versturen. Daarvoor hoef je er niet naast te staan om het te ontvangen.
 10. Ja hoor Hij doet meer dan een PET
 11. Als ik langdurig in een afgelegen gebied zou vertoeven zou ik er zeker een aanschaffen, zie ook op youtube. Zeker in omstandigheden waarbij het maken van vuur onverstandig is , niet opvallen is een survial strategie NB Ik heb ooit een poging gedaan om dit in Nederland aan te schaffen dit is niet gelukt.
 12. Als je nog een partij oude wekflessen op de kop kan tikken werkt prima kan jaren bewaard worden Wat ik van mijn ouders hoorde is dat ze flessen met soep bewaarden en die afsloten met watten (geflambeerd) zoals ze in labs doen.) vervelend is dan dat als de lucht boven het water afkoelt en krimpt lucht van buiten in de fles komt. Als deze flessen met de lucht in kontakt blijven, komt er altijd wel CO2 in de fles met als gevolgd algengroei. Zelfs 3x gedestilleeerd water heb ik op een lab zo zien vervuilen. Ook als je water gaat gebruiken komt er lucht naar binnen die het water ga
 13. Ik ben op recht benieuwd waar dit heen gaat. Hoewel ik er natuurlijk wel sceptisch in sta, dus als Reuters met een logische verklaring komt zal ik die vrij makkelijk accepteren. Ik zal mijn best doen er unbiased naar te kijken.
 14. Ik injecteer mijzelf 1 x in de vier weken met medicatie. De injectieplaats reageert op de ingespoten stof. Mijn uitleg over het "magnetisme".....de injectieplaats is warm en iets zweterig...een mooie plek waar een magneet "tijdelijk" blijft plakken. Na vaccinatie kan (vlekkerige) roodheid, zwelling, warmte en/of pijn op de injectieplaats ontstaan. Dit zijn kenmerken van een ontstekingsreactie. De ontstekingsreactie ontstaat doordat er bij het vaccineren een lichaamsvreemde vloeistof wordt ingespoten. Het afweersysteem in het lichaam reageert hierop. Ontstekingsreacties kom
 15. Hmm, daar schiet mij het wekken te binnen. Voor het wekken/inblikken gebruik je een druk-koker. En dan verhit je een tijd X tot 120 graden voor maximale bescherming. Misschien nog de beste optie?
 16. Alleen in geval van nood zou ik water uit de natuur gebruiken en dan uitsluitend gefilterd en gekookt. Ik heb ooit een oudoom gehad die zijn hele leven uit de regenton had gedronken (met kroost). Als je darmen (bioom) er niet op ingesteld is dan zou ik het laten. In Indonesie zag ik mensen in de meest smerige rivier zich wassen en tanden poetsen. Dat heb ik maar niet gedaan. Zelfs flessenwater was onbetrouwbaar. Aan den lijve ondervonden met de meest afschuwlijke buikproblemen die ik ooit heb gehad. De puralytics Solarbag is naast de karrevrachten van handige dingetjes mij te du
 17. Daarom houd ik het ook vaag 😉 #maandjeisruimgenoegtoch🤪😁 Maar klopt wel wat je zegt... 😎
 18. sssttt, dat hoeft toch niet iedereen te weten.
 19. Dit systeem doet kennelijk meer dan een PET fles 12,47minuten Start bij 12.47 Dit systeem doet meer dan alleen PET met UV . Iets met NANOtechnologie waar ik de ballen van snap. OIV zonlicht wordt meer geoxideerd dan normaal met UV en PET
 20. Als het bij het grotere publiek bekend wordt dan zal er binnenkort wel weer bij Reuters een verklaring komen en massaal over genomen worden door de MSM als de waarheid en misschien in uiterste nood nog ff een trekpop te gast bij OP1. En dan is de kous er mee afgedaan.
 21. Welke sterke effecten waren er dan ? Afgezien van het feit dat het noorderlicht tot "hier" te zien was.
 1. Laad meer activiteit
×
×
 • Nieuwe aanmaken...