Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Roel

Lid
 • Aantal items

  446
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Roel won de laatste dag op 20 mei

Roel had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

699 Uitstekend

Over Roel

 • Titel
  Senior Prepper

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Leuke frase uit een aardige novelle... Je hebt geen idee....
 2. Ik heb het ergens anders ook al een gepost, wat wil je gaan doen bij een serieuze ineenstorting met....goud? Het is niet eetbaar, noch drinkbaar. Je kunt er geen spijkers van smeden, kortom, je kunt er weinig mee, behalve verlekkerd naar kijken... Als ik iets nodig heb heb ik volgens mij veel meer aan zaken die de tegenpartij te kort komt. Zou dat goud zijn? Ook hij/zij kan dat niet eten of spijkers van maken.... Heb je niet veel meer aan kennis, vaardigheden etc. om het hoofd boven water te houden? Maak me wijzer zodat ik het ga begrijpen.....?
 3. Roel

  beetje verbouwen

  Het zijn perskoppelingen, vandaar. Komt geen tin bij te kijken...?
 4. Roel

  beetje verbouwen

  Net als je denkt dat je alles wel gezien hebt aan eigenaardigheden in de boerderij... Als ik geen plaatjes zou hebben zou niemand het geloven...?
 5. Roel

  beetje verbouwen

  Douche is helemaal af. Eerste deur hangt er in... Restjes Douglas zijn nu houten "tegeltjes" geworden...
 6. Roel

  beetje verbouwen

  Bunker...? Daar moet je iets banger voor zijn dan wij....?
 7. Roel

  beetje verbouwen

  Ach, wij wisten bij de aankoop zeven jaar geleden al dat dit aan de hand was. Dus er was rekening mee gehouden. De rest van de boerderij is van betere kwaliteit, daar staat een goede fundering onder.
 8. Roel

  beetje verbouwen

  @Red, zoals je kan zien op de foto's, zowel binnen als buiten staat alles op beton, vanaf het vaste. Dat gaan we niet nog eens meemaken....?
 9. Roel

  beetje verbouwen

  En nog een paar, het begint op te schieten... Wordt vervolgt...
 10. Roel

  beetje verbouwen

  In ons boerderijtje is de boel al jaren aan het verzakken. D.w.z. een deel ervan. Koegang, slaperij, douche en w.c. Men heeft vroeger verzuimd om de fundering aldaar vanaf het vaste op te trekken. Met als gevolg dat muren en vloer zo'n vijftien cm waren verzakt. Daar moest iets aan gebeuren.... (Geen idee hoeveel foto's per keer ik kan plaatsen, maar ik doe er eerst acht en daarna meer)
 11. Wat je eet is van minder belang, als het maar voedt en vult. Maar op enig moment wil het eindproduct weer naar buiten....Shit... Wc papier op.....?... Zet maar op je lijstje.
 12. In het algemeen kun je met Smac of corned beef weinig beginnen, behalve dan in een noodsituatie. Er is echter één uitzondering. Wanneer de vroege aardappeltjes oogstbaar zijn. Aardappeltjes bakken, met uitjes, Smac o.i.d. in blokjes snijden, bruin bakken en bij de piepers doen. Mmmmm...?
 13. Roel

  Buiten wc.

  @FincaInSpanje, zo'n speciale bril is dit. Poep gaat in een rvs emmer en de urine gaat via een slang naar een jerrycan die in het kippenhok staat.
 14. Ziet er goed uit, kwestie van tijd en zowel groen als dieren keren terug, let maar eens op...?
 15. Roel

  Buiten wc.

  We hebben het afgelopen jaar een buiten wc gemaakt. Door een ingrijpende verbouwing hadden we geen wc meer en moesten we iets verzinnen. We kenden van onze reizen naar Zweden al de de zgn utedass en dat leek ons een goed idee. In het houthok één vak ontruimt en daar de compost wc gebouwd. We hebben binnenkort weer de beschikking over closet met waterspoeling, maar we zijn het er over eens dat behalve met noodweer, we de utedass blijven gebruiken. En sommige visite hebben misschien ook niet zo'n zin in dat gedoe met zaagsel en een kannetje water....?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...