Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

JJ&A

Lid
 • Aantal items

  1022
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  17

JJ&A won de laatste dag op 17 oktober

JJ&A had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

601 Uitstekend

Over JJ&A

 • Titel
  Diehard Prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

987 profielweergaven
 1. Welkom @Miranda misschien dat @mevr.Grijpstrahet je kan vertellen.
 2. JJ&A

  Kind wil zakmes

  Soms is het wel handig als er een dokter in de nabijheid woont. Het deed amper pijn, voordeel van een scherp mes, eerst kwam en vocht gelijk aan melk, toen kwamen er vetoogjes op en daarna bloed. Een net gesneden schilmesje werd als eerste door mij gebruikt al puber, de snee was aardig diep:
 3. Een mooie creatieve bijdrage, bedankt @Vantazzy we zien uit naar meer van je.🙃
 4. Wat late reactie, @Sjuul wij nemen de kelp in van: A.Vogel Kelpasan Tabletten 200 stuks Goed voor de schildklier en ondersteunt de energiestofwisseling. Kelpasan van A.Vogel bevat jodium en is 100% natuurlijk. https://www.avogel.nl/product/voedingssupplement/kelpasan.php
 5. JJ&A

  Urine drinkbaar maken?

  Ik zie gasten vaak dit onderwerp bekijken, kan je zien wat er leeft, waar men over na denkt, gaan er toch wel van het ergste uit wat er kan gebeuren, heel goed, jullie bezoeken een waardevolle forum.
 6. Beste @HermanusbKan je hem opnieuw sturen kan het niet vinden, sorry.
 7. Toen in het onderwerp zag dacht ik met een aan jou @Sjuul je schrijf er laatst al over.
 8. Ik sluit me helemaal aan bij @mevr.Grijpstra, Wat een verschrikking @CJM, Heel fijn dat u zich bij ons hebt aangesloten, wij willen u graag bijstaan, wij delen veel met elkaar, verdriet verwerken hoort daar ook bij. Wij hebben ook veel verloren, en kunnen goed mee voelen. Blijf veel bij ons komen, het forum is een rijkdom.
 9. Misschien kan ik je verrassen @FincaInSpanje Geheime ruimten, best verrassend te lezen als je even tijd genoeg hebt. https://www.learnitwise.com/worldwide/suitca-ob-du/66 Een paar voorbeelden, Eindeloos geld Ze waren opgewonden om alle andere bundels uit te pakken. Gingen ze hetzelfde laten zien, of hadden ze iets dat nog waardevollers was dan dat? De man en vrouw staarden verwonderd naar deze bundels. Geheime bunker Het verkrijgen van allerlei spannende dingen in oudere huizen is verre van nieuw. Veel mensen die naar nieuwe plaatse
 10. Off topic, dus niet verder op reageren. Die zou ik dan ondersteboven schoonmaken, en niet al te vochtig en met een niet pluizend of dradend doekje. En vooral eerst met beleid stofzuigen. En voorkom zoveel mogelijk dat het toetsenbord vies word, eerst handen wassen niet eten en drinken bij het toetsenbord. Off topic, dus niet verder op reageren.
 11. Laten we vooral niet de waardevolle tips van de heer @vheeswijk niet vergeten. Vooral wat betreft wond genezing, en ontsmetten.
 12. Wat voor medicatie en EHBO spullen zouden we in huis en bob moeten hebben, wat is jullie mening??? Waar kan je zoal voor komen te staan, denkend aan een SHTF. Misschien mag ik ook de heer @vheeswijk uitnodigen hier op in te gaan. Al beschreven tips:
 13. Haha die @Joe, Ja wij willen ook heel graag weg maar dan naar een warmer gebied, even wachten tot het wat rustiger word wat betreft de corvit-19. We zijn al gepensioneerd en kunnen zo vertrekken.
 14. Waar blijft @Bunkerprepper het ging zo mooi met de inzet betreffend de corvit-19, ik mis je. Welkom terug allemaal, Maar nu is er werk aan de winkel, we moeten met elkaar de schouder er onder zitten, dat het weer ongekend actief word, er moeten weer leerzame dingen geplaats worden, zodat alle oud leden weer terug komen en ook actief blijven, laat het spectaculair worden. Maar wel met de gemoedelijkheid die het nu geeft, gelukkig zijn de scherpe randjes er af, en die mogen ook weg blijven of ze moeten hebben geleerd van het verleden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...