Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en je opgegeven geboortedatum en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

JJ&A

Leden
 • Aantal items

  322
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

173 Uitstekend

1 Volger

Over JJ&A

 • Titel
  Senior Prepper
 • Verjaardag 07/21/1952

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. JJ&A

  Na het eerste berichtje,,,,, zag ik dit,,, Guerilla gardening prep-style van je heeeeelemaal mijn ding, dat is iets wat ik al een beetje doe, en als ik meer kennis van de natuur heb ga ik het ook veel meer doen het kan hier prachtig wij wonen in Lewenborg een wijk aan de stad Groningen, hier is veel gekontroleerde wild groei parkjes.

   

   

  Doei EVA tot schrijft,

  Ik heb 20 jaar ik Leeuwarden gewoond met mijn gezin.

  Ben dus ook een beetje Fries mee.

 2. JJ&A

  Dag beste EVA,

   

  Jammer dat ik een tijdje terug ban heb gekregen op prepperzone.nl, ik paste er niet, ben niet stoer genoeg te aardig en maakte teveel ongewilde foutjes.

   

  Ik mis zeker heel erg de fijne contacten die ik er had, jij was er één van ook je kennis van de natuur sprak me sterk aan daar zou ik graag veel meer van af willen weten, zeker in verband met mijn maatje.

  zins prepperzone.nl zit ik nog steeds bij prepper-shelter.nl maar ook daar moet ik heel erg mijn best doen geen fouten te maken, ze hebben ook hier veel werk aan mijn,,,,, vind ik best heel erg, het is een stevige leerschool voor mij, voor al Stuudje kan er wat van, haha die gaf ook een keer de reactie,,, ik heb nog nooit zo'n iemand mee gemaakt, ja uniek ben ik Oeps.

   

  Als je het een leuk vind contact te houden vwtransporter82(ed)hotmail.com

   

  Kun je hier ook een reactie geven dat je het hebt gelezen???

   

  Mhg,

  Jakob en Alie.

  JJenA

  JJ&A

  J.J

 3. Héééé maker hier ook weer even rond kijken.

   

  Als je dit leest reageer even zodat ik weet dat het schrijven hier zin heeft.

   

  Mhg,

  JJ&A, J.J, Jakob

  vwtransporter82(ed)hotmail.com

 4. Hoi Petroman,

   

  Groetjes,

  J.J

  Jakob.

 5. Héé wat je hier ook al, dat wist ik niet.

  Mhg,

  JJ&A

 6. JJ&A

  Héé Arjan fijn je hier te zien, ons email adres is: vwtransporter82hotmail.com

  Met een hartelijke groet,

  Jakob.

  Ps, je weet wel waar het apenstaatje moet komen te staan, tussen de 2 en de h in.

  een email adres is anders niet de plaatsen.

 7. Voor dit soort gevallen moet de stekker niet uit, ik voel de pijn van deze mensen, bar triest, ik moest die even schrijven,,,,,normaal durfde ik al niets meer te schrijven,,,,,, maar nu moest ik even mijn nek hier voor uitsteken. Ik wens Jullie heel veel wijsheid ik inzicht toe,,,,,, mijn zegen hebben Jullie. Met een hartelijke groet, Jakob. JJ&A JJenA JJ Ps, wat een pijn, een deel van je leven gaat er aan, dit mag niet gebeuren,,,,, Leidinggevenden strijk over jullie hart misschien met de kerst in gedachten
 8. Zou je ons kunnen schrijven wat je bevindingen zijn wat betreft wat voor resultaat je hebt bereikt bij de paarden???? Ik heb ééns gelezen dat ze een hele mooie vacht kunnen krijgen, en voor gezonde veulens, ook als een paard niet in verwachting kan raken dat dan de Appelazijn kan helpen. We zien uit naar je verslag.
 9. Hee lewieke ik dacht dat je het te druk had met het nieuwe forum, komt Wodan ook weer terug"??? en Peerke???
 10. Wij merken ook dat er steeds meer haat ontwikkeld onder de Nederlandse bevolking, ik zie er als een buitenlander uit en maak veel discriminatie mee, we zijn b.v.b al twaalf keer ook op staat in de winkels kijken de mensen je kwaad aan en kijken je na, Al van ouds zijn mijn familie leden getint en hebben bruine ogen, we hebben een familie boek waar een groot deel in beschreven staat.
 11. We hadden een keer wat mee gemaakt kwamen bij een oudere Marokkaanse man hij vroeg hebben jullie dan geen wapen??? Nee die hebben wij niet, hij was verbaast wij hebben allemaal een vuurwapen, dat wat ik Leeuwarden, toen zijn we nooit meer bij hem geweest. Ja het is denk ik zorglijk heb het gevoel dat veel buitenlanders zware wapens hebben. Als er iets uitbreekt, kan het wel eens heel heftig worden.
 12. Heel jammer wij amper geld om te makken, dus konden geen gebruik maken van het mooi bod. Al jaren stoken we niet, en moeten ons heel veel ontzeggen, preppers pullen hebben we amper, zien beslist de noodzaak ervan, jammer. Eigenlijks kunnen we ons ook geen huur huis meer veroorloven, ten opzichte van vroeger zijn de huren schrikbaren om hoog gegaan, het is niet meer in verhouding. Mvg, J.J
 13. Bedankt Treutel;) Ik heb het gevoel dat ik erg moet oppassen wat ik schrijf, geen prettig gevoel, pas een beetje bij het onderwerp.
 14. Ik zou het gezegd kunnen hebben, maar verwoord het niet zo goed als jou.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...