Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Yin en yang

Lid
 • Aantal items

  287
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

206 Uitstekend

Over Yin en yang

 • Titel
  Senior Prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Twente
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. @mevr.Grijpstra De hulp diensten hebben voor 4 uur een noodoplossing bij de c2000 masten, staat hier, https://nl.wikipedia.org/wiki/C2000#Noodvoorzieningen , zelf heb ik meerdere portofoons en 27 mc, wat drinkwater betreft de hottub, en de regenton, plus een aantal filters. Om onze behoefte kwijt te kunnen tja gaatje graven in de tuin, misschien wel een goede meststof. 😁
 2. Jawel mede preppers, wanneer de stroom uitvalt raakt de bevolking in paniek, zeker wanneer het meerdere dagen gaat duren, daarom gaat de houtkachel niet de deur uit, warmte en koken kan dan altijd, om accu's of batterijen te kunnen opladen hebben we zonnepaneel, waar nu de verlichting in de tuin en de serre op draait, tevens zit er in de serre een usb aansluiting, omvormer 220 volt, als het niet anders kan maken we gebruiken we het aggregaat,
 3. Fijne dag allemaal, zie jullie wel weer, op de computer.....😁
 4. Weet er wel veel van, maar ik hoef niet een smartphone, geen app of filmpjes bijna 99 % onzin die ze je toesturen, ben je mij nodig dan bel of sms je me maar, computeren doe ik in huis.
 5. Goed onderwerp, daarom voor mij ouderwetse nokia, geen internet en gps, de kinderen zeggen je bent een dinosaurus, jaja laat ze dat maar denken, kan met de computer goed overweg.
 6. Een gelukkig nieuw jaar, ben weer terug.

 7. Assad is een allawiet, een volksgroep die in de islamitische wereld in de minderheid is, wat zouden jullie zeggen als de mensen uit Staphorst aanslagen gingen plegen op de burgers van Nederland omdat zij niet dezelfde geloofsovertuiging hebben als zei.
 8. Zou ik met onze boom niet doen, kunstboom:confused:
 9. Heb momenteel niet de goede stralers, waar de lamp in past, zodra ik er een heb, ben ji de eerste die het hoort,
 10. MMMMMM dus mijn belasting aangifte stuur ik dus naar het verkeerde land,hahaha
 11. Ik was bezig met een xenonlamp, in en verstraler te bouwen, zou je die ook als OP lamp kunnen gebruiken, 12v 35 w maar een berg licht , en overal naar toe te nemen auto accu is altijd wel te vinden, heb hem hier op een oude accu laten branden, 5 uur voor het rode lampje van de laadregelaar aan ging.
 12. Hoeveel krijg ik ervoor.hahaha;) @KimPattiruhu van mij mag je, als ik en mijn zoon maar niet herkenbaar in één of ander blad komen te staan. Niet voor mij maar bescherming van mijn zoon.
 13. @Communicator mooi dat jullie een hond hebben genomen, altijd een luisterend oor, voor de kinderen:)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...