Ga naar inhoud

Yin en yang

Lid niveau 2
 • Items

  375
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Yin en yang won de laatste dag op 28 april 2022

Yin en yang had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Twente
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Yin en yang's prestaties

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

315

Reputatie

 1. Hahaha dat klinkt bij mij bekend in de oren, waar mijn ouders woonden ging het brandalarm ook vaak af, wat was de oorzaak, tja hele gevoelige brandmelders, zelfs als je met de strijkijzer een wolkje stoom gebruikte, was het al raak, gemiddeld 1 keer per week kwam de brandweer, gelukkig is het brandmeld systeem veranderd, en zijn er geen echte branden geweest. Optische brandmelders zijn de meest gangbare,zijn het gevoeligst. Thermische brandmelders werken echt op warmte, gaan die af, dan is er vaak echt iets aan de hand, maar zijn trager dan de optische.
 2. Yin en yang

  buizenradio

  Plus het voordeel van een lampenradio, je hoeft geen raketgeleerde te zijn om een lamp te vervangen, heb zelf nog een lineair klv 200, met een reserve buis Zit al een jaren ingepakt met meerdere 27mc bakkie's en portofoons.
 3. Krav maga waar ik wilde trainen hier in de stad, moest je een VOG overleggen, tja die van mij was niet goed. Shaolin kempo is uit de tijd dat de boeddhisten/ monniken in China geen wapens mochten gebruiken, dus vertaald op zijn Nederlands, de Chinese kunst van vechten met lege handen.
 4. Wanneer je een stempeltje hebt acht je naam gaat het nog moeilijker worden, heb shaolin kempo gedaan en wilde el eens wat anders proberen Krav Maga, helaas was ik daar niet welkom, tja één keer een fout gemaakt die je niet zo snel kwijt komt. Nu hoeft het allemaal niet meer gezien de lichamelijke klachten.
 5. Voor mij zijn de bedrijven die magneten verkopen als waterontharder oplichters, wanneer je ziet wat ze vragen voor een strontium magneet en een stukje plastic, mag hoogstens 5 euro kosten, dan maak ik hem zelf wel met een paar magneetjes uit een harde schijf neodymium tig keer sterker dan strontium magneet. Voor die fantastische verhalen die ik in de reclame's, kijk ik liever naar de fabeltjes krant.
 6. Dan neem ik wel smac langer houdbaar en geen water, kan je ook koud eten.
 7. Waar ik eerder werkte maakte we stralingspijpen waar branders in zaten 6mtr boven de werkvloer, in hallen waar die gemonteerd werden konden de vrachtwagens doorrijden al stonden de deuren open kon je toch de warmte voelen, net als wat jij schrijft warmtestraling voel je, ook als de wind er langs blaast. Een bloempot in een tentje of auto geeft al een aangenamer gevoel, bovendien gebruikt een waxinelichtje niet zoveel zuurstof als een gasbrander, waar een paar jaar gelen nog twee mensen door zijn overleden bij ons op een camping in Neede.
 8. Ja lekker ouderwets, stonden vroeger wel eens in de keuken op het gasfornuis, al de bijzetkachel het niet aan kon.
 9. Na de ramp in Tsjernobyl werd ook afgeraden om honing uit de bijen kasten te eten, alleen die uit de winkels waren goed? Hahaha natuurlijk dat was namaak honing. Zeoliet word voor veel gebruikt, daarom altijd gemakkelijk om het in huis te hebben. Gebruik nooit kattenbakkorrels als zeoliet, zie maar eens op internet welke gevaren er achter schuilen.
 10. Mij is geleerd bij de opleiding loodgieter/verwarmingsmonteur nooit water te drinken uit stilstaande ongebruikte leidingen, werd verteld dat het dood water is, of je dat drinkbaar kan maken zou ik niet weten, water uit cv installatie helemaal niet, ruikt soms naar rotte vis😓
 11. Niet de gepofte glaskorrels, maar glasparels, die worden veel gebruikt in filters ipv zand, ☺️
 12. Neem anders glasparels die je voor een zwembad zandfilter kan gebruiken, kan je ook beter schoon spoelen, kijk ook eens bij vijverfilters daar hebben ze verschillende soorten schuim matten waar je al veel grote vuil mee kunt voorkomen. Gebruik zelf een grote vijverfilter met een uv lamp, bij mijn hottub, water is altijd schoon.
 13. Zwaar, schiet regelmatig met de Gamo G-Magnum 1250 Whisper IGT Mach 1 5,5 mm, hahaha na een uurtje schieten hoef je niet naar de sportschool.
 14. Tja net als de duurste auto,s wanneer de brandstof op is heb je er niets meer aan, vandaar gaat mijn voorkeur uit naar een knikloop. Luchtbuksen zijn vrij in Nederland, dat is velen al een doorn in het oog. Daarbij komt dat er niet forum leden ook kunnen meelezen.
 15. Dat is een zware, toch zou ik persoonlijk gaan voor een buks van 4.5 of 5.5 mm meer gangbaar wat kogeltjes betreft. Voor de prijs van een blikje 5.5mm heb je twee blikjes 4.5mm.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...