Ga naar inhoud

Yin en yang

Lid
 • Aantal items

  375
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Twente
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Yin en yang's Achievements

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

313

Community reputatie

 1. Alles bij de Drugstore in de aanbieding.
 2. Hahaha dat klinkt bij mij bekend in de oren, waar mijn ouders woonden ging het brandalarm ook vaak af, wat was de oorzaak, tja hele gevoelige brandmelders, zelfs als je met de strijkijzer een wolkje stoom gebruikte, was het al raak, gemiddeld 1 keer per week kwam de brandweer, gelukkig is het brandmeld systeem veranderd, en zijn er geen echte branden geweest. Optische brandmelders zijn de meest gangbare,zijn het gevoeligst. Thermische brandmelders werken echt op warmte, gaan die af, dan is er vaak echt iets aan de hand, maar zijn trager dan de optische.
 3. @Hermanusb Mooi geschreven, zelf dacht ik al mij op Twitter te bevinden.
 4. We zijn hier op een preppers forum om elkaar te helpen, steunen en raad te geven,
 5. https://www.blikopnieuws.nl/glossy/239403/ben-jij-al-in-een-1-april-grap-getrapt.html
 6. Net als experimenten in bioscoop films, door flitsen van fragmenten in de film te verwerken. Om te zien of er onbewust iets is blijven hangen bij de kijkers.
 7. @Enki daar heb je helemaal gelijk aan, nu doen ze of de mens volledig de oorzaak is van wat er gebeurt, natuurlijk dragen wij bij aan milieu vervuiling, daar kunnen we wat aan doen, de magnetische polen verschuiven altijd, voor de mensen die afhankelijk zijn van een kompas, hebben ze weer tabellen hoeveel afwijking er is, op een korte afstand zal een paar graden verschil niet veel uitmaken, maar langere afstanden zit je er zo kilometers naast. Blijkbaar is het voor de regering en de Euro nazi's weer een nieuwe melkkoe.
 8. Is al vaker gebeurt, hoe konden de Vikingen anders landkaarten hebben getekend van land waar nu ijs ligt.
 9. Yin en yang

  buizenradio

  Plus het voordeel van een lampenradio, je hoeft geen raketgeleerde te zijn om een lamp te vervangen, heb zelf nog een lineair klv 200, met een reserve buis Zit al een jaren ingepakt met meerdere 27mc bakkie's en portofoons.
 10. Krav maga waar ik wilde trainen hier in de stad, moest je een VOG overleggen, tja die van mij was niet goed. Shaolin kempo is uit de tijd dat de boeddhisten/ monniken in China geen wapens mochten gebruiken, dus vertaald op zijn Nederlands, de Chinese kunst van vechten met lege handen.
 11. Wanneer je een stempeltje hebt acht je naam gaat het nog moeilijker worden, heb shaolin kempo gedaan en wilde el eens wat anders proberen Krav Maga, helaas was ik daar niet welkom, tja één keer een fout gemaakt die je niet zo snel kwijt komt. Nu hoeft het allemaal niet meer gezien de lichamelijke klachten.
 12. Dat kan gebeuren @Alikoekie of je huis eruit laten zien dat het al geplunderd is.
 13. Voor mij zijn de bedrijven die magneten verkopen als waterontharder oplichters, wanneer je ziet wat ze vragen voor een strontium magneet en een stukje plastic, mag hoogstens 5 euro kosten, dan maak ik hem zelf wel met een paar magneetjes uit een harde schijf neodymium tig keer sterker dan strontium magneet. Voor die fantastische verhalen die ik in de reclame's, kijk ik liever naar de fabeltjes krant.
 14. Dan neem ik wel smac langer houdbaar en geen water, kan je ook koud eten.
 15. Waar ik eerder werkte maakte we stralingspijpen waar branders in zaten 6mtr boven de werkvloer, in hallen waar die gemonteerd werden konden de vrachtwagens doorrijden al stonden de deuren open kon je toch de warmte voelen, net als wat jij schrijft warmtestraling voel je, ook als de wind er langs blaast. Een bloempot in een tentje of auto geeft al een aangenamer gevoel, bovendien gebruikt een waxinelichtje niet zoveel zuurstof als een gasbrander, waar een paar jaar gelen nog twee mensen door zijn overleden bij ons op een camping in Neede.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...