Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Yin en yang

Lid
 • Aantal items

  280
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

195 Uitstekend

Over Yin en yang

 • Titel
  Senior Prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Twente
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Assad is een allawiet, een volksgroep die in de islamitische wereld in de minderheid is, wat zouden jullie zeggen als de mensen uit Staphorst aanslagen gingen plegen op de burgers van Nederland omdat zij niet dezelfde geloofsovertuiging hebben als zei.
 2. Zou ik met onze boom niet doen, kunstboom:confused:
 3. Heb momenteel niet de goede stralers, waar de lamp in past, zodra ik er een heb, ben ji de eerste die het hoort,
 4. MMMMMM dus mijn belasting aangifte stuur ik dus naar het verkeerde land,hahaha
 5. Ik was bezig met een xenonlamp, in en verstraler te bouwen, zou je die ook als OP lamp kunnen gebruiken, 12v 35 w maar een berg licht , en overal naar toe te nemen auto accu is altijd wel te vinden, heb hem hier op een oude accu laten branden, 5 uur voor het rode lampje van de laadregelaar aan ging.
 6. Hoeveel krijg ik ervoor.hahaha;) @KimPattiruhu van mij mag je, als ik en mijn zoon maar niet herkenbaar in één of ander blad komen te staan. Niet voor mij maar bescherming van mijn zoon.
 7. @Communicator mooi dat jullie een hond hebben genomen, altijd een luisterend oor, voor de kinderen:)
 8. Doe mij maar de gasfles, kon er op de camping wel jaar op koken, ga je deze voor de kachel gebruiken is die zo leeg, Is die alleen voor het koken, kan je er een hele tijd mee vooruit, meteen de tijd benutten om andere voorzieningen te bedenken.
 9. @Wafels , voordeur zit tussen de binnen muren, hoekjes op de muur schroefen, balk, buis oid ertussen wat je voor de handen hebt, en dicht is het verrek kop / voet eind ook nog bewaren, die zijn van buis, en wat breder. Mijn voorkeur gaat uit naar grote poort scharnieren, aan een zijde in de muur bevestigt, daar een balk of buis aan die je aan de andere kant achter een hoek legt.snel te openen en te sluiten.
 10. Stel dat Staphorst de rest van Nederland gaan aanvallen omdat ze niet het geloof hebben wat ze zelf volgen, zou de regering en bevolking dat pikken. Dat is wat nu in Syrië gebeurt.
 11. Precies wat @Alice schrijft , is gebeurt. Bodem van ijzer lijkt wel op betonmat, gaten zaten al in frame om vast te schroeven, Pas op wie er toch door wil rennen, die krijgt patat gezicht;)
 12. Wilde vorige week een één persoons metalen bed bodem, weggooien, paste precies achter de voordeur, het is dan wel geen super beveiliging, maar erdoor rennen lukt niet meer.
 13. Die oorlogsbodems liggen er alleen ,maar om snel bij die k*** USA bodems te komen. De rest zal ze een worst wezen daar zit geen olie.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...