Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Daenerys

Lid
 • Aantal items

  70
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

75 Uitstekend

Over Daenerys

 • Titel
  Adventurer

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Ja dat herken ik wel. Snapte ook niet dat het werd afgeschaft. Een millitaire basisopleiding en goed voor de algemene ontwikkeling! Maar dan wel een dienstplicht voor jongens en meiden!
 2. Ik heb ze ook zien staan bij de Deen volgens mij. Ik heb laatst de hachee blikjes bij de lidl gehaald. Ook goed te eten! Goulash nog niet geprobeerd.
 3. Ik heb ook een stockli en die staat bij mij als ik hem gebruik gewoon in de keuken. Mijn stockli heeft rvs roosters en is iets duurder dan die met kunststof. Ik wilde ook vlees enzo gaan drogen en daarbij leek rvs mij makkelijk schoon temaken. Ik heb er ook siliconen inlegvellen bij gehaald voor de wat " nattere" dingen. Ben super blij met mijn droger! Echt een aanrader!
 4. Daenerys

  wonderpan

  dus jij wilt geen stukje cake op de bijeenkomst? nee zonder gekheid ik denk dat dagelijks gebruik misschien niet zo gezond zal zijn. Maar aan de andere lees je ook weer dat het onzin is en totaal niet schadelijk. vooralsnog ga ik er gewoon lekker af en toe brood en cake in bakken haha...
 5. Daenerys

  wonderpan

  Ja wat dacht je dan? Uitproberen! En brood misschien ook!
 6. Daenerys

  wonderpan

  Ja dat zure wist ik. Zou ook wel andere dingen erin willen klaarmaken, meer hartige hap zeg maar. Maar eerst maar brood en cake proberen
 7. Daenerys

  wonderpan

  Ja dat zal ik zeker doen!
 8. Daenerys

  wonderpan

  Ja volgens mij komt deze pan daar ook oorspronkelijk vandaan. Heb hem van marktplaats maar hij is wel nieuw!
 9. Daenerys

  wonderpan

  Ze staan ook wel op marktplaats hoor! Daar heb ik hem ook vandaan!
 10. Daenerys

  wonderpan

  Nee het is geen pan in een pan. De echte ouderwetse zijn wel zo gemaakt. Dit is een nieuwerwetse haha...er zit een bodemplaatbij die als vlamverdeler fungeert. Er zit een boekje bij en een hoop recepten.
 11. Daenerys

  wonderpan

  Ik ga even terug zoeken! Dank je!
 12. Daenerys

  wonderpan

  @missbir, echt op waxinelichtjes? Wat gaaf haha! Hoe lang duurt het voor het gaar is? Dat wil ik zeker gaan proberen!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...