Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

jens

Lid
 • Aantal items

  42
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

jens won de laatste dag op 28 juni 2014

jens had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

46 Uitstekend

Over jens

 • Titel
  Elementary prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Ik begon me al zorgen te maken.
 2. In welk profiel val je dan, als je geen FB hebt?
 3. Wij wel. Ons huis gaat in de verkoop en zolang de gezondheid het toelaat gaan we in de camper wonen. Heerlijk onthechten... We zijn er al druk mee bezig.
 4. Ik zit dit met interesse te lezen. Er is tot nu toe (misschien is het al genoemd, maar heb ik het nog niet gezien) één ding niet genoemd: een voorraadje van eventuele medicijnen, die je gebruikt. Tenzij jullie natuurlijk allemaal kerngezond zijn.
 5. We zijn net terug uit Normandië, waar we de feesten rond 70 jaar D-day hebben meegevierd. Het werd daar ook weer zonneklaar: het enige, dat er nodig is voor een oorlog zijn ontevreden inwoners en één charismatische gek... Ik vind dat best zorgelijk. Bang wil ik niet zijn, ik wil niet in angst leven. Ik ben wel voorzichtig en neem mijn eigen maatregelen.
 6. Hoe denken jullie over legionella? Ik heb ook zo'n zak, het werkt prima, maar ik ben toch bezorgd over dat opwarmende, stilstaande water. Hij wordt wel goed heet, dat dan weer wel.
 7. Is het heel erg, als ik mijn zelfverdiende geld ook gewoon zelf opmaak? Ik ben al sowieso niet van plan om de roverheid nog verder te spekken in dit geval.
 8. Dank je wel voor de uitleg! Ik wist niet, dat de kaas niet verder rijpte in die waslaag. Goed bedacht.
 9. Ik heb vacuum verpakte kaas zeven maanden goedgehouden buiten de koelkast. Daarna was het op... maar misschien kan het nog wel langer. Maar ik heb ook een vraag: waarom haal je het waslaagje eraf en doe je er zelf een andere laag overheen? Blijft de kaas niet lang goed met alleen de waslaag?
 10. @techie Het is een Victron.
 11. Dat vind ik nou ook weer niet, maar ik vind zijn ideeën een beetje... vreemd?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...