Ga naar inhoud

AWOL

Lid
 • Aantal items

  3705
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  16

AWOL won de laatste dag op 20 oktober 2015

AWOL had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Noord-Holland
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

AWOL's Achievements

Mankinds only hope

Mankinds only hope (10/11)

4.6k

Community reputatie

 1. Lees anders de 2 openingsposts nog eens: -diverse incidenten die hebben plaatsgevonden zowel in mijn privé leven als in de community -het forum te groot is geworden voor ons...nu breekt ons dit op -De laatste maanden is het meer en meer tijd gaan kosten...kost ons teveel tijd en energie en het lukt niet meer om dat te combineren met ander werk -We hebben de laatste maanden al meerdere signalen afgegeven dat we er grote moeite mee hebben en het potje met energie ervoor is op -Met geld heeft het niks te maken, maar wel met dingen doen die je energie geven -we zijn zeker niet over 1 nacht ijs gegaan (dus niet zonder blikken of blozen) Het is niet aan jou om dit "niet noemenswaardige" redenen te noemen, jij bent de eigenaars niet. Je zult simpelweg moeten accepteren dat dit de beslissing is. Het is meer een gevoelskwestie voor hen dan dat er direct praktische redenen zijn. En nee, een forum is niet "per definitie een plaats waar je alles kan bespreken, eventueel op het scherpst van de snede", dit wordt bepaald door de eigenaren van het forum en hun visie. Jou staat het vervolgens vrij om daar aan deel te nemen, binnen de gestelde regels, of niet. Je hebt geen rechten of zo.
 2. @vheeswijk je hebt minder haast dan je denkt. Ook als het forum op slot gaat kun je gewoon nog bij je oude posts omdat het forum gewoon blijft bestaan, maar zonder dat je nog nieuwe posts kunt maken of reageren. In dit stadium lijkt het aannemelijk dat het forum als archief er nog wel minimaal een jaar zal zijn en ik vermoed flink langer dan dat.
 3. En de prepper handdoekenset? Voor niets al die kudo's lopen sparen
 4. PM systeem blijft wel werken tot kerst. Je hebt dus een week om hier met elkaar te overleggen en dan nog tot kerst om eventueel via PM contacten te leggen. Tegen die tijd moet je toch een aardig email/skype/watsapp archief hebben kunnen aanleggen?
 5. Zeg Dion je bent wel rijkelijk laat met je zorgen vind je niet? @Dr.Prepper heeft aangegeven op korte termijn nog een aantal vragen te beantwoorden en wellicht dat hij dan ook kans ziet om iets te zeggen over wat er zal gebeuren met de database zelf, gebruikersgegevens enz. We willen allemaal graag dat er waardig afscheid kan worden genomen van het forum. Laten we het leuk houden. Het speculeren dat je nu doet gaat verder ook nergens toe leiden en zoals gezegd, als de forumeigenaren misbruik hadden willen maken van de gegevens dan hadden zij dat waarschijnlijk al lang gedaan.
 6. Het forum zal voor langere tijd nog toegankelijk blijven als archief. Hoe lang precies durf ik niet te zeggen.
 7. Ik heb een Sony Xperia P en ik schrok mij om 12:00 de tyfus toen ik opeens het NL alert test bericht binnen kreeg. Kortom het werkt
 8. Kijk, een bos hout voor de deur om een boom mee op te zetten. ( )
 9. Ik denk dat jij je dan teveel richt op een utopisch idee hierover. Die beschaving en ontwikkeling moet je beoordelen afgezet tegen die van het gemiddelde van andere landen in het hier en nu. Dat we nog niet zijn waar we wezen moeten ben ik met je eens. Vergeleken met eerdere periodes in de menselijke beschaving zou ik zeggen dat de lijn langzaam opgaand is.
 10. Het verlies van je vrijheid is niet niets. Boetedoening is iets dat meer in de geest dient plaats te vinden dan in het lichamelijke. Primaire doel van gevangenschap is dat je iemand uit de maatschappij haalt en zodoende de maatschappij beschermt tegen die persoon. Dan heb je nog het principe dat als iemand uiteindelijk weer vrij komt en weer moet deelnemen aan de maatschappij de kans groter is dat die persoon anderen geen schade meer zal berokkenen wanneer hij zelf goed is behandeld dan wanneer hij jaren lang half is uitgehongerd, bijkans gek is geworden van verveling en is vernederd vanwege zijn geloof. Oh, en die opmerking over dat Europa geen beschaving is kan ik echt helemaal niets mee...
 11. Tussen gelijk afknallen en ze bloemenkransen geven liggen nog wel een paar mogelijkheden denk ik...
 12. Het democratisch proces moet dat regelen, Als het volk, justitie, de rechters vinden dat straffen te laag zijn dan zal een proces gestart moeten worden met als eindresultaat dat straffen zwaarder worden. Als je er belang aan hecht dat je als volk en staat "beschaafd" wilt zijn dan zitten daar ook een aantal andere consequenties aan vast. Bijvoorbeeld dat door de wens om iedereen eerlijk en gelijk te behandelen er wel eens iemand tussendoor glipt. Of dat het feit dat je mensen een menswaardig bestaan wilt geven, bijvoorbeeld gevangenissen waar iemand inderdaad nog enige kwaliteit van leven heeft. Het hoort gewoon bij het zijn van een beschaafd en ontwikkeld volk.
 13. Nee dat is niet verwonderlijk dat ze dat willen, alleen niet wenselijk en verstandig het ook daadwerkelijk toe te staan.
 14. Het is interessant om te zien hoe sommigen hier graag ISIS willen bestrijden vanwege hun barbarisme en dat vervolgens willen doen door zelf barbaars te worden...
 15. Okay duidelijk. De politie wilde dus voorkomen dat de man gelyncht werd door omstanders. Lijkt mij goede zaak. Het laatste wat je moet willen is een maatschappij waar de bevolking het recht in eigen hand neemt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...