Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

MyronPrps

Moderator
 • Aantal items

  4373
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  8

MyronPrps won de laatste dag op 26 oktober 2015

MyronPrps had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

3875 Uitstekend

Over MyronPrps

 • Titel
  Mankinds only hope

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Quiet Frontier Woods.
 • Interesses
  Inconvient Camping (survival)
 • Beroep
  i live for a living:)

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Weer bezig geweest, dit keer om de boel een beetje op te ruimen. Dit stuk van het bos ligt vol met dode takken maar ook stammen die half gevallen zijn en over elkaar heen liggen. Oftewel geen mooi stukje bos, er groeit ook niks meer en de bomen groeien ook niet omdat alles zo dicht op elkaar staat. In andere delen zie ik regelmatig een ree of kleinere diertjes maar hier nooit dus daar moet verandering in komen. Enkele jaren terug al begonnen met wat kap en ik zie nu al wat kleine groene bosjes opkomen samen met wat varens dus het bos wil erg graag. Dus help ik maar een klein handje Foto's zijn van al het hout wat ik uit een klein stukje heb getrokken. Gedeelte hiervan zal ik gebruiken voor het kamp en de rest ga ik mooie houtwallen van maken. Helaas geen before foto.
 2. Vind my self reliance op youtube ook een aanrader verder ook de journal of the yurt series van dave canterbury op YT. Vind dat soort series erg leerzaam vaak.
 3. Ja toch wel erg leuk wel zo'n belachelijk groot project. Ja vind ik nou ook, vriendin en ik zijn ookal aan opzoek naar een huisje in de bossen je weet wel, voor "later".
 4. tijdje terug voor het eerst naast de AED ook een ander hulpmiddel mogen gebruiken namelijk de lucas, zeker geen prettig gezicht maar zeker een aanwinst. Dit apparaat zet eigenlijk de reanimatie voort, zeker handig omdat je als mens toch best snel vermoeid raakt en een verkeerd ritme overneemt.
 5. Het zijn allemaal dode stammen plus een dode boom, dus gok niet dat het zal ingroeien maar altijd goed om op te letten natuurlijk
 6. De eerste muur is een feit! Nog maar een stuk of 6 te gaan en dw berlijnse bosmuur staat. Muur is ongeveer 150cm hoog en 200cm breed
 7. Nieuwe plek voor een klein kamp klaar gemaakt. Bladeren weggehaald en de palen in de grond gezet voor de muren die met stammen gemaakt gaan worden, hiermee ruim ik en tegelijk het bos een beetje op wat nog steeds erg overbegroeid is en krijg ik mooie muren voor een klein kamp wat gevuld gaat worden met 2x2 slaapplekken en een tafeltje in het midden. Zo heb je steeds minder nodig als je in het bos komt en heb je meer tijd voor de leukere dingen.
 8. Zal de foto's vanavond delen. Helaas vind de baas het niet goed als ik alleen maar in mn eigen bos bezig ben, belachelijk vind ik zelf maar oke
 9. Zeker een heerlijke slaapplek haha. Wat mij enorm opviel in het laatste seizoen van Alone was dat de vrouw die als laatste overbleef een geisoleerde shelter had gebouwd, nou leek mij dat ook wel enorm leuk om te gaan proberen. Simpele houtenmuur met daar tussenin dennetakken met mos en dan weer een dubbele muur. Enorm simpel maar zeker effectief. Zou zomaar een projectje kunnen worden vrijdag;)
 10. Hallo Iedereen, Zojuist het forum weer ontdekt dus moet nog weer even wennen maar ik zal ook zeker dit topic weer nieuw leven inblazen. Ik heb het bossie zeker nog dus komen genoeg updates aan. Gr, MyronPrps
 11. Iedereen veel succes met het preppen maar ook het contact leggen met anderen. Mocht het nou via een nieuw/ander forum zijn of misschien wel via mail zolang het contact er onderling maar is. Samen sta je sterk. mvg, MyronPrps.
 12. JAA! Natuurlijk ook de dickberts wc papier rollen! halverwege neemt de rol afscheid maar gaat die toch gewoon door:)
 13. Geen enkele technische kennis of wat dan ook maar als ik kan helpen doe ik dat graag.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...