Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en je opgegeven geboortedatum en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

MyronPrps

Leden
 • Aantal items

  4363
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  8

MyronPrps won de laatste dag op 26 oktober 2015

MyronPrps had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

3853 Uitstekend

Over MyronPrps

 • Titel
  Mankinds only hope

Persoonlijke Informatie

 • Lokatie
  Quiet Frontier Woods.
 • Interesses
  Inconvient Camping (survival)
 • Beroep
  i live for a living:)
 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Iedereen veel succes met het preppen maar ook het contact leggen met anderen. Mocht het nou via een nieuw/ander forum zijn of misschien wel via mail zolang het contact er onderling maar is. Samen sta je sterk. mvg, MyronPrps.
 2. JAA! Natuurlijk ook de dickberts wc papier rollen! halverwege neemt de rol afscheid maar gaat die toch gewoon door:)
 3. Geen enkele technische kennis of wat dan ook maar als ik kan helpen doe ik dat graag.
 4. Natuurlijk enorm bedankt aan alle mods en iedereen die wat betekent heeft voor het forum en zeker ook @Mr. Gold en @Dr.prepper. Toch vind ik het enorm k*t. kon er enorm van genieten om dingen hier te plaatsen over bijvoorbeeld mijn eigen bosperceel en via PB´s en via de topics zelf enorm veel leuke ideeën binnen te krijgen. Als het niet meer te doen is dan is het niet meer te doen. Erg jammer.
 5. Dankjewel voor het compliment maar er moet nog veel meer voor elkaar komen;) houd woetbg en bosgrond.nl goed in de gaten.
 6. Is dat dan goed of slecht? leuke link over vlechten btw ookeventjes naar kijken
 7. Er wil namelijk nog wel eens een haas of ree voorbij lopen dus ervoor zorgen dat hun vrij kunnen blijven rondlopen vind ik erg belangrijk. Daarvoor zijn deze topics ideaal:)
 8. Super! Dat idee voor een echt poortje had ik dan weer niet bedacht! dankjewel;)
 9. Iedereen heel erg bedankt voor alle info, binnenkort maar gewoon beginnen:) Houd jullie op de hoogte.
 10. De grens van mijn bos is alleen aangegeven door bomen met een merk erop verder omringd door nog meer bos dus het zou best op de grens kunnen. Loopt namelijk een nogal nieuwsgierige boer rond daar........ Heel erg graag! Ik wil verschillende soorten maken dus zoals jij ze nu beschrijft maar ook de echte muurtjes waarbij je eerst wat takken de grond inslaat en deze hier tussen vlecht of simpel neerlegt. @DRD28 mijn shelter zit voor de helft "ondergronds" in een uitgegraven cirkel maar houten muren daarin zou nog best kunnen:)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...