Ga naar inhoud

MyronPrps

Lid niveau 2
 • Items

  4385
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  8

MyronPrps won de laatste dag op 26 oktober 2015

MyronPrps had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Quiet Frontier Woods.
 • Interesses
  Inconvient Camping (survival)
 • Beroep
  i live for a living:)

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

MyronPrps's prestaties

Mankinds only hope

Mankinds only hope (10/11)

3.9k

Reputatie

 1. super toch, gewoon kijken wat er van komt en anders heb je straks gewoon weer twee plekken voor andere bomen haha.
 2. Heb je speciale stappen ondernomen om de abrikozen te laten ontkiemen of gewoon in de grond en klaar? Heb hier ook enkele boompjes die niet ge-ent zijn en ik merk wel dat sinds we er enorm veel bloemen er om en bij hebben gezet we veel meer vrucht hebben. Vindt enten een boel gedoe als moeder natuur het ook wil doen als we met zn allen niet alleen maar bestrating en grasveld willen maar wel volledig vruchtdragende bomen.
 3. was toen een eenmalige actie in de glorietijd. Heb het mes toen besteld als blank en later een eigen handvat gemaakt. Blijft een erg leuke herrinnering aan die tijd
 4. MyronPrps

  DIY kas

  ziet er goed uit, wat wil je gaan verbouwen in de kas?
 5. och zoveel onzin gekocht toen ik een jaar of 16 was en het preppen net had uitgevonden. hoeveel mini-stove's ik wel niet gekocht heb en toch werkt het nooit zo fijn als gewoon een kampvuurtje. ben wel nog steeds enorm blij met mijn preppers forum mes met in omnia paratus erin gegraveerd. Blijft een mes die ik toch even pak en terug denk aan alle SC's waar ik ben geweest.
 6. Ik hoop er enorm op, zou me erg goed doen.
 7. Wel benieuwd wat voor water je hieruit krijgt, denk wel dat dit een handige filter is voordat je iets gaat koken ok het veilig te drinken al is het alleen maar voor het idee
 8. Ik wil beginnen met de stropharia op de houtsnippers. We hebben straks een mini voortuintje met een zeer ruime achtertuin. Ik wou in de voortuin een simpel fruitboompje omdat het niet al teveel zon krijgt dus perfect voor de stropharia. Shiitake deuvels ga ik in mijn eigen bos verspreiden zoals de shiitake boer in het filmpje van mijn eerste post. Het kost me dan alleen de deuvels, dat het lang duurt is niet zo erg omdat het toch in een rustig stukje bos zn best mag doen. Nu nog kijken hoe ik hier allemaal aan ga beginnen.
 9. Tijdens een noodsituatie of als erbij dus zeker een handige om erbij te hebben, ik houd je op de hoogte van de vooruitgang
 10. Bedankt voor de tip dat is zeker een goede! Ik zat eraan te denken zelf shiitake te verbouwen in mijn bos zoals de paddenstoelkweker in het filmpje, ruimte genoeg waar ik toch nooit bijkom en die laatik lekker dan hun gang gaan en heb ik af en toe verse opbrengst daar. De stropharia ga ik zeker naar kijken, binnenkort een voortuin op het oosten maar met huizen aan de andere kant dus dat word de meeste schaduwrijke plek van het gehele huis en is dan super om dit te telen, Wat vind jij zelf van de smaak valt het ergens mee te vergelijken?
 11. Hallo Iedereen, Ik mag af en toe graag youtube afspeuren voor wat nieuwe recepten en een van mijn favorieten hierbij zijn de recepten van Jun uit Japan. Jun laat vaak zien waar zijn producten vandaan komen en in een video van hem laat hij zien hoe hij langs gaat op een paddenstoelen kwekerij Hier de Link voor de nieuwsgierigen onder ons. Na een beetje speurwerk zag ik dat je deuvels kunt kopen met de sporen van de paddenstoelen die je wilt welke je dan in rottend loofboomhout inbrengt en dan nat houdt. Nu klinkt dit allemaal erg simpel maar net iets te simpel. Dus ik was eigenlijk benieuwd naar jullie ervaringen en of idee├źn of juist suggesties. Eigen paddenstoelen kweken leek mij een leuk idee in mijn eigen stukje bos, zeker als het zichzelf kan vermeerderen. Bedankt voor het lezen.
 12. Weer bezig geweest, dit keer om de boel een beetje op te ruimen. Dit stuk van het bos ligt vol met dode takken maar ook stammen die half gevallen zijn en over elkaar heen liggen. Oftewel geen mooi stukje bos, er groeit ook niks meer en de bomen groeien ook niet omdat alles zo dicht op elkaar staat. In andere delen zie ik regelmatig een ree of kleinere diertjes maar hier nooit dus daar moet verandering in komen. Enkele jaren terug al begonnen met wat kap en ik zie nu al wat kleine groene bosjes opkomen samen met wat varens dus het bos wil erg graag. Dus help ik maar een klein handje Foto's zijn van al het hout wat ik uit een klein stukje heb getrokken. Gedeelte hiervan zal ik gebruiken voor het kamp en de rest ga ik mooie houtwallen van maken. Helaas geen before foto.
 13. Vind my self reliance op youtube ook een aanrader verder ook de journal of the yurt series van dave canterbury op YT. Vind dat soort series erg leerzaam vaak.
 14. Ja toch wel erg leuk wel zo'n belachelijk groot project. Ja vind ik nou ook, vriendin en ik zijn ookal aan opzoek naar een huisje in de bossen je weet wel, voor "later".
 15. tijdje terug voor het eerst naast de AED ook een ander hulpmiddel mogen gebruiken namelijk de lucas, zeker geen prettig gezicht maar zeker een aanwinst. Dit apparaat zet eigenlijk de reanimatie voort, zeker handig omdat je als mens toch best snel vermoeid raakt en een verkeerd ritme overneemt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...