Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Amero

Lid
 • Aantal items

  415
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

177 Uitstekend

Over Amero

 • Titel
  Senior Prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  BIL

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik drink de hele week al van Nescafe de Wiener Melange. Ten minste houdbaar tot 08/2016. Het is goed te drinken, ik merk geen smaakverlies en ik ben er niet ziek van geworden.
 2. Stukje over iemand die een boek voor zelfredzaamheid geschreven heeft. Hij zegt zelf dat hij geen prepper is, in mijn ogen is hij dat wel. https://www.nrc.nl/nieuws/2020/04/17/zolang-je-gelooft-dat-je-een-crisis-aankunt-maak-je-kans-a3996835
 3. Amero

  Welke portofoon?

  Wij zijn aan kijken voor een portofoon maar we zien door de bomen het bos niet meer. Wat is een goede portofoon, goed bereik, welke batterij, welke zou je zelf kopen en waarom? Alvast bedankt!
 4. Sterkte, ik hoop dat het inmiddels beter met je gaat.
 5. Over hoe Corona de voedselketen kan verstoren. https://www.nrc.nl/nieuws/2020/04/12/hoe-corona-van-akker-tot-bord-de-keten-verstoort-a3996600
 6. Ik ga voor accu, Makita,. Geen gesleep meer met verlengsnoeren.
 7. Het dak op is er niet bij, mijn bovenburen hebben een dak ik niet.
 8. Ik woon op een flatje op anderhalf hoog, dus voorraad op zolder zetten of daar bivakkeren is er niet bij. Ik heb geen auto dus vluchten blijft lastig. Natuurlijk heb ik wel mijn watervoorraad op orde. De kans dat het overstroomt is niet zo heel groot maar als het toch zou overstromen weet ik niet zo goed wat ik zou kunnen doen om mezelf, mijn kinderen en de hond te redden.
 9. Ik zou het niet doen, in een tent. Als ik tijdens het kamperen ga koken zit ik altijd onder een tarp. Buiten dus.
 10. Kan je geen noodkacheltje aanschaffen. Bv een Zibro?
 11. Melba toast, bijna drie jaar over de datum. Smaakt naar karton, niet lekker. In geval van nood zou ik het wel eten.
 12. Amero

  [Review] Joylent

  Volgens mij is het per dag.
 13. @boynextdoor Die aardperen gaan woekeren, je hele tuin door. Het beste kan je ze in bakken zetten, onderkant wel voorzien van gaten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...