Ga naar inhoud

Amero

Lid niveau 2
 • Items

  415
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  BIL

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Amero's prestaties

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

182

Reputatie

 1. Ik drink de hele week al van Nescafe de Wiener Melange. Ten minste houdbaar tot 08/2016. Het is goed te drinken, ik merk geen smaakverlies en ik ben er niet ziek van geworden.
 2. Amero

  Welke portofoon?

  Wij zijn aan kijken voor een portofoon maar we zien door de bomen het bos niet meer. Wat is een goede portofoon, goed bereik, welke batterij, welke zou je zelf kopen en waarom? Alvast bedankt!
 3. Ik ga voor accu, Makita,. Geen gesleep meer met verlengsnoeren.
 4. Het dak op is er niet bij, mijn bovenburen hebben een dak ik niet.
 5. Ik woon op een flatje op anderhalf hoog, dus voorraad op zolder zetten of daar bivakkeren is er niet bij. Ik heb geen auto dus vluchten blijft lastig. Natuurlijk heb ik wel mijn watervoorraad op orde. De kans dat het overstroomt is niet zo heel groot maar als het toch zou overstromen weet ik niet zo goed wat ik zou kunnen doen om mezelf, mijn kinderen en de hond te redden.
 6. Ik zou het niet doen, in een tent. Als ik tijdens het kamperen ga koken zit ik altijd onder een tarp. Buiten dus.
 7. Kan je geen noodkacheltje aanschaffen. Bv een Zibro?
 8. Melba toast, bijna drie jaar over de datum. Smaakt naar karton, niet lekker. In geval van nood zou ik het wel eten.
 9. Amero

  [Review] Joylent

  Volgens mij is het per dag.
 10. @boynextdoor Die aardperen gaan woekeren, je hele tuin door. Het beste kan je ze in bakken zetten, onderkant wel voorzien van gaten.
 11. Paprika in pot, vier maanden over de datum. Smaakt nog prima en ik ben er niet ziek van geworden.
 12. Ik ben ook in het bezit van een Trangia maar zo'n flesje zat er niet bij toen ik hem kocht. Wel een handig flesje.
 13. Amero

  [Review] Joylent

  @Dr.Prepper Er moet bij het onderwerp nog review voor. Dat ben ik vergeten en ik kan het zelf niet wijzigen.
 14. Amero

  [Review] Joylent

  In het pakketje zitten vijf pakken poeder, vijf potjes met (olijf)olie, en een drinkbeker waarin je het poeder aangelengd met water, kan shaken. Wat mij opviel is dat er geen gebruiksaanwijzing bij zit. Welke verhoudingen water/ poeder je moest nemen heb ik opgezocht op de site van Joylent. Wat ook opviel was het ontbreken van een tht datum. Is dat niet verplicht in Nederland? En als laatste kon ik op de site nergens vinden hoelang het poeder houdbaar is en hoelang het houdbaar is in drankvorm. Dan heb ik nog vragen, bijvoorbeeld of er genetisch gemodificeerde soja in zit, en of de tot poeder gemaakte vitaminenpillen hun werking verliezen. Ik heb een derde poeder genomen en de drinkfles net niet helemaal vol gedaan met water. Schudden maar! De olie heb ik er niet doorheen gedaan. Het drankje smaakt een beetje bloemig maar verder niet slecht. Het is voldoende om geen leeg honger gevoel meer te hebben. Het is m.i. een goede aanvulling in de bob. Zeker niet iets wat je dag in dag uit zal eten. Je kan de grote zakken ompakken in kleinere zakken zodat je al een afgemeten hoeveelheid per keer hebt. (Het komt door de naam maar als ik Joylent zie of hoor moet ik denken aan de film Soylent Green) Hier zie je wat in een zak Joylent zit: http://diy.soylent.me/recipes/wwwjoylenteu-bestel-per-tien-dagen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...