Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Amero

Lid
 • Aantal items

  406
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

166 Uitstekend

Over Amero

 • Titel
  Senior Prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  BIL
 1. Ik ga voor accu, Makita,. Geen gesleep meer met verlengsnoeren.
 2. Amero

  Overstroming

  Het dak op is er niet bij, mijn bovenburen hebben een dak ik niet.
 3. Amero

  Overstroming

  Ik woon op een flatje op anderhalf hoog, dus voorraad op zolder zetten of daar bivakkeren is er niet bij. Ik heb geen auto dus vluchten blijft lastig. Natuurlijk heb ik wel mijn watervoorraad op orde. De kans dat het overstroomt is niet zo heel groot maar als het toch zou overstromen weet ik niet zo goed wat ik zou kunnen doen om mezelf, mijn kinderen en de hond te redden.
 4. Ik zou het niet doen, in een tent. Als ik tijdens het kamperen ga koken zit ik altijd onder een tarp. Buiten dus.
 5. Kan je geen noodkacheltje aanschaffen. Bv een Zibro?
 6. Melba toast, bijna drie jaar over de datum. Smaakt naar karton, niet lekker. In geval van nood zou ik het wel eten.
 7. Amero

  [Review] Joylent

  Volgens mij is het per dag.
 8. @boynextdoor Die aardperen gaan woekeren, je hele tuin door. Het beste kan je ze in bakken zetten, onderkant wel voorzien van gaten.
 9. Paprika in pot, vier maanden over de datum. Smaakt nog prima en ik ben er niet ziek van geworden.
 10. Ik ben ook in het bezit van een Trangia maar zo'n flesje zat er niet bij toen ik hem kocht. Wel een handig flesje.
 11. Amero

  [Review] Joylent

  @Dr.Prepper Er moet bij het onderwerp nog review voor. Dat ben ik vergeten en ik kan het zelf niet wijzigen.
 12. Amero

  [Review] Joylent

  In het pakketje zitten vijf pakken poeder, vijf potjes met (olijf)olie, en een drinkbeker waarin je het poeder aangelengd met water, kan shaken. Wat mij opviel is dat er geen gebruiksaanwijzing bij zit. Welke verhoudingen water/ poeder je moest nemen heb ik opgezocht op de site van Joylent. Wat ook opviel was het ontbreken van een tht datum. Is dat niet verplicht in Nederland? En als laatste kon ik op de site nergens vinden hoelang het poeder houdbaar is en hoelang het houdbaar is in drankvorm. Dan heb ik nog vragen, bijvoorbeeld of er genetisch gemodificeerde soja in zit, en of de tot poeder gemaakte vitaminenpillen hun werking verliezen. Ik heb een derde poeder genomen en de drinkfles net niet helemaal vol gedaan met water. Schudden maar! De olie heb ik er niet doorheen gedaan. Het drankje smaakt een beetje bloemig maar verder niet slecht. Het is voldoende om geen leeg honger gevoel meer te hebben. Het is m.i. een goede aanvulling in de bob. Zeker niet iets wat je dag in dag uit zal eten. Je kan de grote zakken ompakken in kleinere zakken zodat je al een afgemeten hoeveelheid per keer hebt. (Het komt door de naam maar als ik Joylent zie of hoor moet ik denken aan de film Soylent Green) Hier zie je wat in een zak Joylent zit: http://diy.soylent.me/recipes/wwwjoylenteu-bestel-per-tien-dagen
 13. Amero

  Drogen

  Thnx @Simurgh. Daar was ik naar op zoek. Ik eet zelf geen vlees maar het lijkt mij leuk om kado te geven. Ik ben altijd op zoek naar originele kado's om te geven.
 14. Amero

  Drogen

  Binnenkort ben ik de trotse eigenaar van een Stockly droger. (dank je @Heksenboot ) Ik heb al heel veel informatie gevonden op weckenonline.eu maar daar staat vrijwel niets over vlees drogen. Hoe kan ik het beste vlees drogen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...