Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

FranZisska

Lid
 • Aantal items

  59
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

11 Goed

Over FranZisska

 • Titel
  Adventurer

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  NH
 • Interesses
  reading, nature and internet
 • Beroep
  volunteer
 1. Zijn naam wilde ik ook niet noemen. Wij zijn van mening dat erop korte termijn iets gebeurt zeg een jaar, ik denk dat ook. We hebben een half jaar in Hongarije gewoond zonder douche etc. Wij wonen nu nog steeds in Hongarije maar met douche lol.Waar ik mee zit is dat ik op mijn manier wil preppen, dat is voorraad inslaan en er veel over lezen. We gaan een moestuin aanleggen en dat vindt ik geweldig. Ik moet van hem elke maand een skil leren zeg schieten daarvoor moet ik zelf alles regelen. Ik hoef geen scherpschutter te zijn , ik weet van mezelf dat als de shit happends ik een konijn of mens
 2. FranZisska

  Urban farming

  Ik vindt het een geweldig idee net als de zaadbollen gooien wat ze in Amerika doen ;-)
 3. Ik ben 61 en moet met de hand wassen hout sjouwen weinig elektriciteit gebruiken en leven zoals 50 jaar gelen. Geen douche etc.
 4. Sorry het lijkt wel Russisch. Als vrouw zijnde kan die het rustiger aan doen, want ik vind preppen meer iets voor een man. Sorry dames ! Maar wij hebben thuis ruzie erover.
 5. Een luchtbuks Een kruisboog Medicatie algemeen Kruidenboek Zaden en bollen
 6. Ah wat lees ik vieze beessies bah, hoe ik niet van. Dat wordt nog wat als wij 1 juni aankomen. Is er niet een natuurlijk middel tegen teken weten jullie wat ?Wel lekker dat je er zit, je mag een emmer voor mij bewaren, we moeten er nog een voor de put hebben Ik ben echt benieuwd , en kijk uit naar het moment dat we er zijn. Nog ff en we kunnen een comunne openen lol. Veel plezier veel succes en tot ziens meid !!!
 7. Heeft er iemand wat zaden over , misschien alleen de verzendkosten voor mij ? Wij zoeken van alles voor onze tuin in Hongarije 600m2 Per 1 juni a.s wonen wij daar
 8. Goh wat fijn al die reakties, har(t)stikke bedankt hiervoor, en ik zal lekker veel knpflook blijven eten !
 9. Nou waar ik ga , gaan ook mijn honden bevendien zijn het goede rattenvangers yammie
 10. Mijn naam is FranZisska en ik ben de vrouw van Orca2000 ik ben 59 jaar, heb twee honden en een kat.Ik ben geinteresseerd in preppen en we leggen dan ook een voorraad aan. Wat ik vooral leuk vindt zijn de wapens, ik heb vroeger karate, judo en kickboxen gedaan ook yoga. Nu ben ik vooral een crea-bea en leer met eenvoudige dingen kaarsen en b.v zeep te maken. Ik heb 3 ervaringen in kamperen en noem het vooral kramperen maar ik zie wel. Ik heb gewerkt in de beveiliging ben een type met een eigen mening, maar sluit me graag bij jullie aan om wat voor ons zelf te hebben. Ik ben goed in computers (
×
×
 • Nieuwe aanmaken...