Ga naar inhoud

FranZisska

Lid
 • Aantal items

  59
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  NH
 • Interesses
  reading, nature and internet
 • Beroep
  volunteer

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

FranZisska's Achievements

Adventurer

Adventurer (3/11)

11

Community reputatie

 1. Zijn naam wilde ik ook niet noemen. Wij zijn van mening dat erop korte termijn iets gebeurt zeg een jaar, ik denk dat ook. We hebben een half jaar in Hongarije gewoond zonder douche etc. Wij wonen nu nog steeds in Hongarije maar met douche lol.Waar ik mee zit is dat ik op mijn manier wil preppen, dat is voorraad inslaan en er veel over lezen. We gaan een moestuin aanleggen en dat vindt ik geweldig. Ik moet van hem elke maand een skil leren zeg schieten daarvoor moet ik zelf alles regelen. Ik hoef geen scherpschutter te zijn , ik weet van mezelf dat als de shit happends ik een konijn of mens kan neerschieten geen probleem. Maar ik hoef toch niet met mijn geweer pistool of met als crocedile dundie in de tuin te staan ? Ik wil lekker leven voorraad inslaan zuinig leven maar wel met in mijn achterhoofd let op. Mijn man is extremer en wilt dat van mij ook, ervalt niet over te praten helaas. Het liefst zou hij konijnen villen voorraden begraven en terug naar af gaan ik dus niet. Ik zou zo zeggen leef je uit maar laat mij met rust.
 2. FranZisska

  Urban farming

  Ik vindt het een geweldig idee net als de zaadbollen gooien wat ze in Amerika doen ;-)
 3. Ik ben 61 en moet met de hand wassen hout sjouwen weinig elektriciteit gebruiken en leven zoals 50 jaar gelen. Geen douche etc.
 4. Sorry het lijkt wel Russisch. Als vrouw zijnde kan die het rustiger aan doen, want ik vind preppen meer iets voor een man. Sorry dames ! Maar wij hebben thuis ruzie erover.
 5. Een luchtbuks Een kruisboog Medicatie algemeen Kruidenboek Zaden en bollen
 6. Ah wat lees ik vieze beessies bah, hoe ik niet van. Dat wordt nog wat als wij 1 juni aankomen. Is er niet een natuurlijk middel tegen teken weten jullie wat ?Wel lekker dat je er zit, je mag een emmer voor mij bewaren, we moeten er nog een voor de put hebben Ik ben echt benieuwd , en kijk uit naar het moment dat we er zijn. Nog ff en we kunnen een comunne openen lol. Veel plezier veel succes en tot ziens meid !!!
 7. Heeft er iemand wat zaden over , misschien alleen de verzendkosten voor mij ? Wij zoeken van alles voor onze tuin in Hongarije 600m2 Per 1 juni a.s wonen wij daar
 8. Goh wat fijn al die reakties, har(t)stikke bedankt hiervoor, en ik zal lekker veel knpflook blijven eten !
 9. Nou waar ik ga , gaan ook mijn honden bevendien zijn het goede rattenvangers yammie
 10. Mijn naam is FranZisska en ik ben de vrouw van Orca2000 ik ben 59 jaar, heb twee honden en een kat.Ik ben geinteresseerd in preppen en we leggen dan ook een voorraad aan. Wat ik vooral leuk vindt zijn de wapens, ik heb vroeger karate, judo en kickboxen gedaan ook yoga. Nu ben ik vooral een crea-bea en leer met eenvoudige dingen kaarsen en b.v zeep te maken. Ik heb 3 ervaringen in kamperen en noem het vooral kramperen maar ik zie wel. Ik heb gewerkt in de beveiliging ben een type met een eigen mening, maar sluit me graag bij jullie aan om wat voor ons zelf te hebben. Ik ben goed in computers ( al heb je daar zonder stroom weinig aan ) heb ervaring met een 27mc bak dus communicatie. Natuurlijk kan ik koken welke vrouw niet,houd wel van kampvuren en kan lekker meezijngen . groetjes FranZisska
×
×
 • Nieuwe aanmaken...