Ga naar inhoud

Chinook

Lid niveau 2
 • Items

  893
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Chinook won de laatste dag op 26 december 2021

Chinook had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Interesses
  Natuur en -geneeskunde, Krav Maga, dieren

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Chinook's prestaties

Specialist

Specialist (6/11)

618

Reputatie

 1. Haha. Ik zal mijn mond maar even houden over de ingredi├źnten. Ik gebruik liever iets natuurlijkers :-). En mensen met droge huid, zoek eerst naar een dieperliggende oorzaak.... (Ik heb recht van spreken toch @wodan )
 2. Bij deze een slotje
 3. Zonder alle pagina's gelezen te hebben; ja ik denk wel aan paarden als "BOV". Denk dat een paard je naar je BOL kan brengen (ligt er natuurlijk aan waar die is ) maar als je 'm hier in de stal laat staan gaat het denk ik niet werken. Liefst dan een BOL waar je je paard onbeperkt kan laten grazen natuurlijk. Tja.. alles is denk ik afhankelijk van de situatie. Anyways; de paardenkennis heb ik in huis dus dat is het probleem niet .
 4. Heb er inmiddels weer een stuk of 4 kruiden boeken bij. Zucht.. is toch een soort verslaving ;-).
 5. Geef mezelf ook 1 ster. Bij Bug In moeten we het wel even kunnen volhouden. Brandstof/water/voedsel redelijk op orde. Basisvoorzieningen zijn in orde. Maar geen BOL. Tja.. droom toch wel van een mooi plekje met ruime voedselvoorziening, maar zolang dat nog niet zo is richt ik me voornamelijk op meer kennis. Prep ook niet voor een typisch doemscenario maar probeer wel zo puur en bewust mogelijk te leven. Iedere keer als er een ramp voorvalt (zoals Nepal) dan maakt het me weer bewust van wat je zo'n beetje nodig hebt om te overleven. En niet alleen dat, ik denk ook aan anderen en eerste hulp verlenen e.d. Ben ik klaar met preppen? Nee hoor. Nooit ;-).
 6. Wat een leuke revieuw @Simurgh, en wel erg handig bedacht die aandrijving. Daar zou ik dan weer niet op komen :-). Wel een erg mooi ding, ben nu ook wel benieuwd naar de kosten! (En wanneer staat die in de prepshop? lol)
 7. En verder; Welcome back DB! ;-) Ik moet mijn paspoort nodig verlengen, mijn ID-kaart is al verlopen. Omdat per 1 januari alles voor 10 jaar geldig gaat zijn lijkt me het beter nog eventjes te wachten.. Ik vind het meer dan ideaal om beide te hebben!
 8. [MOD] Opnieuw geopend. Verzoek aan allen om ontopic te blijven en het bij tips & tricks te houden! Andere onderwerpen > gaarne in de koffiecorner! Dank.
 9. Bedankt voor deze leuke review, het lijkt me een zeer nuttig ding met veel functies. Altijd goed om ervaringen van mensen te lezen!
 10. Dank!! Heb het met plezier gelezen!!
 11. Leuke en nuttige review, bedankt! Het lijkt erop dat het niet ongevaarlijk is zo dicht bij je voedsel,, nou zoiets hoef ik niet :-)
 12. Sure! Doe gerust.. het is alleen nog lang niet compleet natuurlijk :-). Heb weer nieuwe boeken erbij gekocht dus nog meer informatie.. Belangrijkste van een boek (had je vorige tekst al gelezen..) - vind ik - dat de inhoudsstoffen er ook bij staan. Dit is namelijk vaak niet het geval! En als je een puur regulier boek hebt beschrijven ze het wel maar vervolgens ook alle mogelijke complicaties en dat het nooit bewezen is etc. etc. (zulke boeken heb ik ook..). Ik vind dat je aan dat laatste niet zoveel hebt, dus eerst je boek goed bekijken voordat je het koopt. Natuurlijk is bereidingswijze ook best belangrijk want dat verschilt per plant.
 13. Wat een heerlijkheid, die lente!!! Ga naar buiten mensen, en zie wat er allemaal al groeit en bloeit Hondsdraf, Paardenbloem, Madeliefjes, en ook Weegbree en Duizendblad is alweer te vinden. Is het niet heerlijk? Aangezien ik nu weer helemaal geïnspireerd ben door de natuur zal ik hier ook weer eens wat gaan schrijven :-) Promise!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...