Ga naar inhoud

Chinook

Lid
 • Aantal items

  893
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Chinook won de laatste dag op 26 december 2021

Chinook had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Interesses
  Natuur en -geneeskunde, Krav Maga, dieren

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Chinook's Achievements

Specialist

Specialist (6/11)

617

Community reputatie

 1. Dag lieve schatten... doet pijn dit. Maar heeft ook heel veel goeds gebracht. Dank jullie wel allemaal, en een paar in het bijzonder. Xx
 2. Haha. Ik zal mijn mond maar even houden over de ingrediƫnten. Ik gebruik liever iets natuurlijkers :-). En mensen met droge huid, zoek eerst naar een dieperliggende oorzaak.... (Ik heb recht van spreken toch @wodan )
 3. Bij deze een slotje
 4. Ben er absoluut zeker van dat zowel pesticiden / conserveermiddelen als een andere levensstijl (ik denk dan aan hoeveelheid straling en ander soort stress dan "vroeger") eraan bijdragen dat mensen tegenwoordig snel kanker krijgen. Overigens denk ik ook dat het komt door de verder ontwikkelde onderzoeksmethoden (die het overigens nogal eens bij het verkeerde eind hebben).
 5. Zonder alle pagina's gelezen te hebben; ja ik denk wel aan paarden als "BOV". Denk dat een paard je naar je BOL kan brengen (ligt er natuurlijk aan waar die is ) maar als je 'm hier in de stal laat staan gaat het denk ik niet werken. Liefst dan een BOL waar je je paard onbeperkt kan laten grazen natuurlijk. Tja.. alles is denk ik afhankelijk van de situatie. Anyways; de paardenkennis heb ik in huis dus dat is het probleem niet .
 6. Heb er inmiddels weer een stuk of 4 kruiden boeken bij. Zucht.. is toch een soort verslaving ;-).
 7. Geef mezelf ook 1 ster. Bij Bug In moeten we het wel even kunnen volhouden. Brandstof/water/voedsel redelijk op orde. Basisvoorzieningen zijn in orde. Maar geen BOL. Tja.. droom toch wel van een mooi plekje met ruime voedselvoorziening, maar zolang dat nog niet zo is richt ik me voornamelijk op meer kennis. Prep ook niet voor een typisch doemscenario maar probeer wel zo puur en bewust mogelijk te leven. Iedere keer als er een ramp voorvalt (zoals Nepal) dan maakt het me weer bewust van wat je zo'n beetje nodig hebt om te overleven. En niet alleen dat, ik denk ook aan anderen en eerste hulp verlenen e.d. Ben ik klaar met preppen? Nee hoor. Nooit ;-).
 8. Wat een leuke revieuw @Simurgh, en wel erg handig bedacht die aandrijving. Daar zou ik dan weer niet op komen :-). Wel een erg mooi ding, ben nu ook wel benieuwd naar de kosten! (En wanneer staat die in de prepshop? lol)
 9. En verder; Welcome back DB! ;-) Ik moet mijn paspoort nodig verlengen, mijn ID-kaart is al verlopen. Omdat per 1 januari alles voor 10 jaar geldig gaat zijn lijkt me het beter nog eventjes te wachten.. Ik vind het meer dan ideaal om beide te hebben!
 10. [MOD] Opnieuw geopend. Verzoek aan allen om ontopic te blijven en het bij tips & tricks te houden! Andere onderwerpen > gaarne in de koffiecorner! Dank.
 11. Bedankt voor deze leuke review, het lijkt me een zeer nuttig ding met veel functies. Altijd goed om ervaringen van mensen te lezen!
 12. Dank!! Heb het met plezier gelezen!!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...