Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

prepass

Lid
 • Aantal items

  3327
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  15

prepass won de laatste dag op 19 januari

prepass had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

3576 Uitstekend

Over prepass

 • Titel
  Mankinds only hope

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Nog iets meer detail info..... https://www.openbare-inspectieresultaten.nvwa.nl/productonderzoeken/handdesinfectiemiddelen
 2. @Bunkerprepper en @f150 en @OBL-Rien Dank voor alle aangedragen informatie. Ik zie deze informatie als extra middel om bepaalde zaken (beter) in kaart te krijgen voor mijzelf. Met name de soms scherpe/onzinnige/waardevolle bijdrages (ook door anderen). Wat voor de één onzinnig is, is voor de ander soms van grote waarde. Voor mij is het goed te zien hoe/wie en waarom er reacties op een post komen en hoe deze geïnterpreteerd (kunnen) worden. Door @Bunkerprepper z'n stortvloed aan informatie, hoef ik alleen nog maar eea te scannen om zelf een afgewogen beeld te krijgen tov m'n eigen bronnen. Misschien lekker makkelijk of lui, maar wel efficiënt voor mij. Dus pak gewoon de rol waar je je goed in voelt BP!
 3. Voor de preppers die alsnog wat achtergrond info willen. Ik heb de WHO course mbt COVID19 maar gedownload en hier bijgevoegd. WHO_IPC_COVID_Module1.pdf WHO_IPC_COVID_Module2-.pdf WHO_IPC_COVID_Module3 (1).pdf
 4. Hi Finca, Kan me voorstellen dat je deze week mogelijk al aan de (te) late kant hiervoor bent? Je moet wat landsgrenzen over, en met de huidige ontwikkelingen en de lopende maatregelen in Azië verwacht ik dat ze zomaar "ineens" de grenzen kunnen gaan sluiten. Dan sta je daar halverwege? Ook nog een plan D in gedachte of zie ik iets over het hoofd in je uitleg?
 5. Ik werd net eigenlijk pas getriggerd door je opmerking over Dettol. Aangezien ik hier ook wat van heb staan, ben ik er even achteraan gegaan bij Dettol zelf. Het verbaasde mij dat ze een redelijk open en eerlijk antwoord gaven op de vraag of Dettol het COVID19 aan kan: https://www.dettol.nl/het-nieuwe-coronavirus-2019-n-cov-verstaan/ Dus Dettol is geen "can do all" wondermiddel op dit moment.... Oeps zie nu pas dat het een pandemie is? En wie deze dame nog niet kent:
 6. Scherp! Precies wat mij de laatste week ook meer bezighoudt. Ik heb wel een plan B maar hoe uitvoerbaar is dat als je in een redelijk grote stad woont. Met een BOL ga je daar als zieke geen mensen besmetten... Plan B is voor mij beperkte quarantaine, maarja het lijkt een kwestie van tijd voordat de rest van je directe omgeving besmet is, met een incubatie tijd van 14-28 dagen.... Nu al met een volgelaatsmasker de straat op? Kamers afsluiten en daar overdruk creëren? Morgen mag ik weer aan het werk, en zit dan weer tussen de collega's, niezend en hoestend.....met een goed geregelde centrale luchtbehandeling..😬...dus plan B....? 3 weken thuis werken zou nog een optie zijn....
 7. Ha @Richa Volg je eigen signature line zou ik zeggen..... Wat ik nog een beetje mis is het benoemen van huisgenoten of het gezelschap waarmee je een quarantaine uitzit. Wij als "preppertjes" hebben allerlei ideeën en aardig wat kennis. Maar is deze kennis ook aanwezig bij je gezin/gezelschap? Het zou erg vervelend zijn als jij je strikt houdt aan allerlei hygiëne protocollen en vervolgens één van de mensen in je omgeving in je gezicht niest. Of jij wast braaf je handen en je kinderen vergeten dat of weten het simpelweg niet.... Laat staan echt strikte quarantaine en hygiëne maatregelen....
 8. En zou je die willen/kunnen delen met ons? Waar moeten we dan aan denken? Striktere hygiëne protocollen? Inzet bepaalde (specifieke) middelen? Nog dichter op het nieuws zitten? Contacten met groepen mensen vermijden?
 9. Worden ze wakker bij het RIVM?.....ze hebben kennis genomen....
 10. Nu ben ik het echt even kwijt.......? Geloofwaardig. waard om geloofd te worden; het geloven waard; aannemelijk; overtuigend; betrouwbaar Vaak in combinatie met een negatie. Betrouwbaarheid is de mate van eerlijkheid of geloofwaardigheid van een persoon. Een beeld van de betrouwbaarheid van iemand krijgt men door middel van de omgang met iemand, waarbij levenservaring een belangrijke rol speelt.
 11. En wat nog meer beangstigend is: De vestiging van Unilever.... Nederlandse werknemers daar geweest, of misschien een Italiaanse regio directeur even voor een bezoekje naar het kantoor in NL? 😷 https://www.corriere.it/cronache/20_febbraio_21/coronavirus-italia-cosa-sappiamo-casi-codogno-lombardia-27fa736c-548b-11ea-9196-da7d305401b7.shtml?refresh_ce-cp Trek de link even door google translate als ie nog op Italiaans staat... En anders hier de brakke google translate tekst van de link:
 12. +1 Lees jezelf in in de materie. Begrijp de verschillen tussen HEMP NEMP etc, E1,E2,E3 pulse etc. Onderscheid de simpelweg belachelijke adviezen van online shops of fora. Als voorbeeld: het gebruiken van een munitiekist om een EMP proof containertje te maken. Die dingen “lekken” zo enorm dat het haast zinloos is om 'm EMP proof te krijgen. (Don't ask....😉 ) De boeken van William R. Forstchen zijn leuk om te lezen, zodat je een indruk kan krijgen wat de impact is van een EMP. Hier een boek (als het nog leverbaar is) waar het eea redelijk goed wordt uitgelegd Nuclear Risks and Preparedness En zoek ook eens op Dr. Vincent Pry https://www.washingtonexaminer.com/washington-secrets/new-emp-warning-us-will-cease-to-exist-90-of-population-will-die en deze is hier volgens mij ook al eens voorbij gekomen (om een indruk te krijgen als het licht uitgaat)
 13. Het lijkt er voorlopig op dat telefonie producenten als eerste de gevolgen gaan merken. Hierna zal het onduidelijk zijn wie de volgende producenten zijn die geraakt gaan worden. Met name in de supply chain zal er iemand het gaan voelen, en wie en welke supply chain het gaat worden is voorlopig nog lastig in te schatten. Zie meer info hieronder... https://news.harvard.edu/gazette/story/2020/02/the-global-economic-impact-of-the-coronavirus-outbreak/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...