Ga naar inhoud

Bunkerprepper

Lid niveau 2
 • Items

  1601
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  54

Bunkerprepper won de laatste dag op 29 april 2020

Bunkerprepper had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  In my bunker

Recente bezoekers van dit profiel

3275 profielweergaven

Bunkerprepper's prestaties

Prepper goeroe

Prepper goeroe (8/11)

3.2k

Reputatie

 1. Deze post is mogelijk nuttiger onder het bestaande draadje 'handgel' onder het coronavirus ?
 2. Je kunt simpelweg een pre-paid kaart nemen, signal installeren op je pc, koppelen met je signal account, en vervolgens kun je je pre-paid kaart weer uit je telefoon verwijderen. Eens in de zoveel tijd zul je de vraag krijgen om je account te verifiëren en op dat moment plaats je dus weer even die pre-paid simkaart in je telefoon (om de verificatie uit te voeren).
 3. Bron: https://www.security.nl/posting/645393/Europese+Commissie+kiest+Signal+als+aanbevolen+chat-app
 4. Super! Op weg naar veel bijdragen op dit forum met die laptop! ?
 5. Eén of meerdere laagjes aluminium is echt niet voldoende om apparatuur effectief tegen de gevolgen van een EMP te beschermen. In het kort komt het erop neer dat je een beschermende omhulling moet hebben die de EMP puls moet kunnen opvangen zonder dat die EMP jouw apparatuur kan raken en je moet die EMP kunnen afleiden naar aarde. PS: Ik hemel mijn kennisniveau over bepaalde zaken niet zo snel op, maar geloof me... I know what I'm talking about.. zeker als het om EMP voorzieningen gaat. @Mr. Gold, @prepass @Communicator @f150 en diverse andere forumleden can concur ?) Tip: zoek even op EMP op het forum. Dan kom je allerlei eerdere posts waarin EMP-bescherming uitgebreid besproken is. https://forum.preppers.nl/topic/2398-electromagnetic-pulse-attack-emp-attack-or-event/ https://forum.preppers.nl/topic/12530-apparatuur-beschermen-tegen-een-emp-hoe/ https://forum.preppers.nl/topic/12497-goedkope-rfemcemi-shielding-oplossingen-ook-goed/ https://forum.preppers.nl/topic/9412-what-if-een-emp-raakt-jouw-leefomgeving-wat-doe-je/ https://forum.preppers.nl/topic/3552-hoe-berg-ik-het-beste-mijn-externe-harde-schijf-op-emp-bescherming/ https://forum.preppers.nl/topic/12392-norad-hoofdkwartier-cheyenne-mountain/ Spoileralert: Veel mensen hebben al opgemerkt dat de waarde van een individuele laptop die een EMP overleeft relatief beperkt is (en feitelijk teruggebracht is tot een digitaal opslagmedium voor lokale informatie) omdat het zeer waarschijnlijk is dat belangrijke delen van de infrastructuur van Nederland uitgevallen zullen zijn na een EMP.
 6. Ehm... in aluminiumfolie wikkelen is niet toereikend om je laptop EMP proof op te bergen he? ?
 7. Gefeliciteerd! Al gedacht aan een EMP-proof kistje om die laptop in te bewaren als je hem niet gebruikt?
 8. Meteen een mooie praktijktest wie wel en niet voorbereid is op Curacao. Heel het eiland zit sinds sinds dinsdagochtend zonder stroom. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1357752754/heel-curacao-zit-zonder-stroom
 9. Mooi! Het schijnt dit weekend ook nog te gaan waaien... in ieder geval de antenne goed sjorren!
 10. Inderdaad misschien nuttig om hierover een keer van gedachten te wisselen. Bij deze van harte uitgenodigd. Ik trakteer in bunker 1 op koffie. Jullie hebben mijn signal contactgegevens!
 11. @f150 @prepass@Communicator wij hebben het destijds in de bunker gehad over het nut van een liveblog met een pool van redacteuren gehad. Is dit idee nog actueel en levensvatbaar?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...