Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Communicator

Lid
 • Aantal items

  4121
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  34

Communicator won de laatste dag op 23 december 2019

Communicator had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

4886 Uitstekend

Over Communicator

 • Titel
  Mankinds only hope

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  West-Brabant
 • Interesses
  Muziek, Communicatie, Computers
 • Beroep
  Beroeps muzikant
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Speciaal voor @Dr.Prepper en @Mr. Gold en bijbehorende aanhang: http://www.prepperlink.nl/site/about
 2. En daarom hou ik zo van deze community he. Je kan nooit diep en lang genoeg nadenken over een bepaald onderwerp. Weer top advies @AWOL. thanks...
 3. Afgelopen week dankbaar gebruik gemaakt van het heerlijke weer om er eens op uit te trekken met de Katadyn Combi Waterfilter. Eerst ontleed ik het apparaat thuis met enige uitleg, en verderop laat ik de werking in praktijk zien. Veel kijkplezier, en vergeet niet om het filmpje een blauw duimpje te geven
 4. Wow, Heerlijk om te lezen dat je na al die spanning, en vooral ook inspanningen, nu eindelijk even alles los kan laten! Enjoy every fncking minute of it, It is you very hard gegunt! Feels good to hear from you again!
 5. Ik heb al eens geoefend in een een nat en vochtig bos bij 0 graden om een vuurtje te maken. Met goede voorbereidingen en de nodige uitleg is dit goed gegaan. Mijn gear moet bestand zijn tegen de Nederlandse winters, en ga dit ook hopelijk deze maand nog testen. Met deze ervaringen hoop ik mijn gezin door de barre tijden te trekken. Maar uiteraard, de eerste keus valt hier ook op bug-In. Daar maken we de meeste kansen mee, en kunnen we het comfortabelst survivallen Optie twee is een bug-out, en dan nog hoort een hutje in het bos dan pas tot de laatste plannen. Erg leuk topic @homerun !! Zoals je hoopte, het zet mensen wel aan het denken!
 6. top1 bedankt voor de links, ik zal ze ook in de beschrijving onder de video plaatsen!
 7. Mede door dit prachtige forum is deze samenwerking tot stand gekomen! Een leuke review over prep-crème. [video=youtube;-ozzEZSCe3w]
 8. Mja. Voorbereid op verschillende situaties. Inmiddels wijst ervaring uit dat veel van deze attributen handig kunnen zijn. Wat heb ik dan teveel bij volgens jou?
 9. Klopt. Iedereen z'n eigen BoB. Is ook te zien in één van m'n eerdere filmpjes: Bob jij of Bob ik. ..
 10. Mja. Dat zijn dus van die versprekingen die je achteraf niet meer kunt verbeteren. Ik weet het. Net als dat fukking pluisje wat aan mijn kaak hangt. Die parijsse jachtschotel heb ik bij een armydump gekocht. Die had er toen drie liggen. Gelijk meegenomen
 11. Hoi allemaal, Deze week gebruik gemaakt van een heerlijk zonnige dag om er eens op uit te trekken in het bos. Mijn rugtas volgeladen, en op weg! Natuurlijk heb ik deze ervaring van begin tot eind gefilmd voor jullie.
 12. toevallig ook een foto van het resultaat? klinkt erg lekker namelijk
 13. ik wacht in spanning de resultaten van jouw vragen af. Hij ziet er wel erg mooi uit!, makkelijk op te bergen door zijn smalle postuur.
 14. Hey @walrus ik merk dat het je diep raakt. Logisch, het is ook niet niks. Ook ik ben tijdig tot de ontdekking gekomen dat ik qua nieuwsgaring een stap achteruit moest doen. En weer verder moest met 'leven' !! Ik werd er nog net niet depressief van, omdat ik gelukkig nog net genoeg kon relativeren en door enige zelfkennis zag wat er met mij gebeurde. Aan jouw gestelde laatste optie zal ik nooit denken. Mocht ik ooit op een punt komen dat dit wel het geval is, zal ik er een verdomd goede reden voor hebben. Vooralsnog is er nog teveel moois om voor te leven. En dat wordt echt niet zomaar van je af gepakt. Ik stel altijd als voorbeeld: Ook tijdens de tweede wereld oorlog waren er complete dorpen en locaties waar de oorlog totaal aan hen voorbij was gegaan. Af en toe wat gerommel in de lucht van de bommenwerpers en een verre knal wellicht. Maar moeders de vrouw stond gewoon in de tuin de was op te hangen, genietend van de fluitende vogeltjes. Mocht ooit het punt aankomen dat ww3 een feit is, dan hoop ik persoonlijk ook in zo'n situatie te verkeren. Of in elk geval te zorgen dat ik in zo'n situatie terecht kom. En daarbij zijn een hoop mogelijkheden te bedenken. Met de auto richting rustiger oorden, indien dit gestremd word, te fiets, brommer, motor, te voet... etc... Een mens is zo creatief in moeilijke tijden. en niet alles zal kommer en kwel zijn. @f150 heeft het iets korter samengevat dan ik. Probeer je nieuwsgaring drastisch te minderen. verdiep je er niet in. Ga iets doen wat je met passie doet, en focus daar op. Kijk maximaal 2x per dag het nieuws.. ofzo... Zorg wel dat je een middel hebt waarmee je ten alle tijden met direct gevaar op de hoogte gesteld kan worden; smartphone, met nl-alert, whatsapp groepen, en andere nuttige apps. Dat druist totaal tegen je principes in, maar laat dat voor nu eens even toe. Bovenstaand is natuurlijk geen waterdicht plan, maar ik hoop je hiermee wel wat stof tot nadenken te geven. Bij gerichter advies staan wij je hier allemaal graag van dienst!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...