Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Ronnywoodhouse

Lid
 • Aantal items

  2
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal

Over Ronnywoodhouse

 • Titel
  Jr. prepper

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Baofeng vind k ideaal. Durf gerust te zenden zonder licentie, zo spannend is het niet. Via kabeltje en chirp goed programmeren, en je kunt vooruit. Als je wilt luisteren maar niet op dat specifiek kanaal mag zenden, zet je in chirp op dat kanaal de “duplex” op “off”. Dan zend hij op dat kanaal niet. Iemand nog leuke luisterkanalen ? Of chirp iso’s die je wilt delen? Politie luisteren is helaas no go voor baofeng, brandweer enkel nog analoog.
 2. De eu band is 4 watt fm en 1 watt am. Dan kun je beter de e of i setting pakken dan heb je wel 4-4. Hoe kan het trouwens dat hij niet vol vermogen zend behalve als je de antenne aanraakt? Is daar ook een oplossing voor?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...