Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

SMSP

Lid
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

10 Goed

Over SMSP

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Voor mij als beginner is het gewoonweg te duur om het zo even aan te schaffen. Zelf een BOB aanschaffen en die stapsgewijs gaan vullen is voor een beginnende prepper veel aantrekkelijker, Je zal op de langere duur ook wel een aardig bedrag kwijt zijn, maar dan hoef je dat niet ineens neer te leggen plus dat je zelf de keuze hebt wat je wilt hebben in je bob. Het is opzich wel een leuk initiatief, Zeker voor iemand die geen zin heeft om uit te gaan zoeken wat ze allemaal nodig hebben en gelijk een kant en klaar pakket willen hebben, maar idd 8 a 900 euro is toch aardig prijzig.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...