Ga naar inhoud

Changing the mindset

Lid niveau 2
 • Items

  2285
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

Changing the mindset won de laatste dag op 16 oktober 2023

Changing the mindset had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Somewhere else
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Changing the mindset's prestaties

Last (wo)man standing

Last (wo)man standing (9/11)

2.3k

Reputatie

 1. Voor de bushcrafters onder ons:), (en de Bug-out liefhebbers) Film van een uur en 18 minuten (plus 5 seconden) die gefilmt is door een man die uitlegt hoe je een jaar zou kunnen overleven in de wildernis. Heerlijk veel uitleg over planten, kruiden, het lezen van de natuur en nog veeeel meer:D Pak een bak (zelfgemaakte) snacks en een potje bier en geniet!
 2. Gaat dit nog steeds over een groter mes? XD (antwoordzitnatuurlijkalinmijnvraag)
 3. Lol @Stuudje, ik voel me aangesproken . @ben.rondma, welkom op Het forum:) Ik heb ooit eens een vouwmes vanuit de US of A op Ebay besteld. Ging helemaal goed. Lees even de wetten omtrent dergelijke artikelen goed door. Google is your best friend! C
 4. Naast mijn Olight S10 baton, heb ik mezelf blijgemaakt met de aanschaf van het iets grotere broertje in de reeks van de Batons: De Olight S15R Baton. Deze is op te laden op een docking station. Uiteraard is ook gewoon de batterij te verwijderen, op te laten of een nieuwe heroplaadbare batterij te plaatsen. Multifunctionaliteit is voor de EDC van een prepper nooit weg;). Ik hou de standaard S10 Baton aan de sleutelbos (Mijn echte EDC, aangezien ik ook een sub-EDC hanteer) vanwege de compacte vorm, gewicht en uiteraard kwaliteit;). Hieronder een review van de oplaadbare zaklampen van Olight Hopen dat dit mensen kan helpen aan een kwalitatief lampje voor de day-to-day dingetjes:) C
 5. Bij het lezen van de titel dacht ik eerst aan dit! Al kan je als ervaren vechter best goed overleven;). Leuke vondst:)
 6. Zo te zien hebben ze de tang van de Supertool 300 samengevoegd met de behuizing van de MUT. verschil met de Supertool is dat je het gereedschap makkelijker kan aandraaien met een torx-schroevendraaier/bitje.
 7. http:// Oh Hollywood:rolleyes:
 8. Een paar dealtjes van marktplaats die ik jullie niet wilde onthouden;) Cold Steel Superedge: Beest! Cold Steel Tuff Lite: Grote zus van Sexy little mini tuff lite;) Cold Steel UWK: Wat een puppy;) Gebutste, maar nog goed bruikbare Leatherman Juice C2:). Heeft de naam met een reden:D c
 9. Ik weet niet of dit al gezegt is, maar de eerste foto bevat een bajonet, geen sabel;) Handvat bevat een gat die om de loop van de geweren van de tijd van toen geschoven werden. Het dubbele vouwmes van Ray Anderson is niet meer dan Rest ziet er mooi uit:) Edit: Zo te zien is de persoon van deze post al 2 jaar niet meer online geweest. Ik zie het nu vooral als verhelderende info voor de forumdweller;) Changing.
 10. Als het goed is gebruik ik gewoon mijn verstand. Ben immers geen mr. Rambo:cool: Ik zal niet zomaar voor the sake of it eventjes een uitstapje maken. Waarschijnlijk (weet ik wel zeker) wacht ik heel lang op de hulpbiedende instanties;)
 11. Whaaa, dan istie best pissed denk ik. Dit zal ik uiteraard alleen doen bij lange duur geen gehoor (dus geen monteur) en kapotte electronica lift wat noodoproep betreft (knikkerpoep).
 12. Maatje van mij woont op de 8e verdieping. Heb al eens een paar keer de trappen genomen. Lift vind ik toch echt wel handiger;) Aan mijn beweging kom ik zoiezo wel, dus dan laat ik me wel eens verwennen eh. Ik ben zeker niet claustrofobisch aangelegd, maar een stilstaande lift (schiet meestal door m'n gedachten als ik erin zit) gaat een ware beproeving worden. Sta je dan met je doodleuke harses te grijnzen in de achterspiegel terwijl de lift gestopt is;). Multitool en sterk zakmes plus de kennis op zak om bij de deuren te zeiken heb ik. Nu eens kijken wat ik nog meer kan doen mochten de serviceinstanties het laten afweten..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...