Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en je opgegeven geboortedatum en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

FincaInSpanje

Leden
 • Aantal items

  8808
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  15

FincaInSpanje won de laatste dag op 1 oktober 2015

FincaInSpanje had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

5733 Uitstekend

Over FincaInSpanje

 • Titel
  SHTF Expert

Persoonlijke Informatie

 • Lokatie
  Catalunya
 • Interesses
  Trollen
 • Beroep
  Gigolo
 • Nieuwsbrief
  Nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Nee hoor ouwe boomknuffelaar, dat zijn geen uitspraken van de admins maar wat een paar mensen ervan hebben gemaakt. Iedereen is welkom, links, rechts, midden of gewoon gek zoals ik. Wel met respect voor elkaars gefundeerde mening en je hoeft niet altijd politiek correct te zijn. Wij zijn het ook niet altijd met elkaar eens geweest, maar toch respecteren we elkaars mening en zijn we virtuele vrienden. Wat uitspraken van preppers.zone. Groeien, ja, maar niet te snel of te dit of te dat. Het moet leuk blijven en niet iedereen is hier zomaar welkom, velen wel, stemmingmakers of mensen die andermans gefundeerde mening niet kunnen hebben, hoeven we niet. Hier doen we niet aan politiek correct, wel aan correct ... Of men nu links, midden of rechts is en post, als het gefundeerd is, geen probleem. Gewoon poneren, dat is iets anders. Het opzet van dit forum is niet dat het een massaforum wordt. Om diverse redenen. We willen geen massaforum maar een gezellige bedoening van mensen waar je wat mee kan. Er waren heel wat mensen met kritiek op ons forum, die geven we graag de kans om zelf een eigen forum op te richten met alle verantwoordelijkheden die er bij horen. Het zal voor veel mensen een verlies zijn en er kan op termijn veel informatie verloren gaan met het stoppen van het andere forum. Om daar nu blij mee te zijn, dat gaat een brug te ver. Ook op dit punt willen we het netjes houden. Niets mis mee wat mij betreft en voor het evenwicht ook belangrijk een mooie mix van verschillende mensen die elkaar respecteren en aanvullen. Maar ja, on topic ... ik zal preppers.nl zeker missen.
 2. Snel even een laptop gepakt hier in het nog steeds zonnige zuiden. In een woord JAMMER dat dit forum zo aan zijn einde moet komen en dat we niet in staat zijn geweest de volgende stap naar 2.0 te maken. Ik heb enorm respect en begrip voor @Mr. Gold, @Dr.Prepper en alle andere mensen die het forum tot een succes hebben weten te maken. Deze mensen wil ik dan ook enorm bedanken. Wanneer het als hobby begint en het groeit de pan uit zodat het je privé ook veel tijd gaat kosten, dan moet je je oprecht afvragen of dit nog de moeite waard is. Wanneer ook de ellendige dingen je tot in privé gaan raken, dan moet je stoppen. Toch voelt dit voor mij als het gooien van de handdoek. Sorry, maar zo voel ik het als ex sporter. Als preppers moeten we in staat zijn ellende om te buigen naar iets positiefs en ik hoop ook dat de mensen achter dit forum hierover serieus willen nadenken en misschien op een of andere wijze toch een doorstart willen heroverwegen, desnoods wanneer zij persoonlijk de handen van de knoppen aftrekken en de community zelf verder laten modderen. Jammer vindt ik het ook voor de community. Ondanks tegenslagen, diepe dalen en hoge pieken weegt het succes veel zwaarder dan de tegenslagen in mijn ogen. Naast de vele persoonlijke contacten die mensen hebben opgedaan, de SC's, de workshops, de aanbiedingen van de prepshop, de community pot, de opgedane skills, en de vele positieve reclame voor ons toch wat maffe preppers, is deze site ook een sociale uitlaatklep geweest van min of meer gelijkgestemden. Dat mogen we nooit vergeten. Vergeet ook niet de mensen die niet actief op het forum zijn maar wel meelezen en onze informatie gebruiken, dat zijn er ook een heleboel. Deze mensen mogen we ook niet in de steek laten. Toen ik vanmiddag zat te genieten van een lunch op een terrasje na een ochtendje klussen, kreeg ik het bericht te horen van een bevriend prepper. Hij pinkte een traantje weg en ook ik moest even slikken. Hoewel ik het al een tijdje aan zag komen, is het moment van toch altijd een verrassing. In mijn ogen stond preppers.nl nog altijd dik voor op punten en dan de handdoek gooien voelt voor mij niet prettig aan. Ja er is ondertussen een groeiend alternatief forum met min of meer dezelfde mensen die ook hier op het forum actief zijn. Veel respect ook voor wat die gasten in korte tijd hebben neergezet, als je een paar weken niet kijkt, dan zie je de site groeien met hele goede informatie. Niet te vergelijken natuurlijk met een volwassen forum met 4 jaar info, maar ik heb wel vertrouwen in die lui. Wat mij betreft hadden deze twee fora heel goed naast elkaar gepast waarbij ze elkaar goed aanvullen. Even laten bezinken allemaal en morgen een nieuwe dag met nieuwe plannen. Ook een onderdeel van het preppen.
 3. Hola uit het zonnige zuiden. Heks is uiteindelijk vertrokken nadat hij een hoop mensen beledigd had. Myronprps heeft contact met hem. Er is preppers.zone wat Ddoor WODAN en lewieke is opgezet. In mijn ogen een prima alternatief. Een SC gaat daar PZM heten. Preppers.zone meeting. Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk
 4. Ik heb niet echt de ambitie om president te worden en mee te werken aan het bestelen en onderdrukken van de NL-se bevolking, maar dat ter zijde. Wanneer een oudere op leeftijd kanker krijgt, dan krijgen ze vaak te horen dat ze uitbehandeld zijn. Gezien de hoge leeftijd en de kosten, moet je dan maar het liefst zo snel mogelijk dood gaan. Behalve wanneer je een zak met geld hebt, dan kun je vaak doorbehandeld worden wanneer je zelf betaald vaak in het buitenland, M.a.w. er zit een prijskaartje op je kop, momenteel van ongeveer 80.000 euro (is eens berekend door het CDA). Waarom zou je dan zo'n mafkees berechten en 20 jaar eten, drinken, medische hulp, advocaten, faciliteiten en onderkomen etc. geven wat de staat miljoenen kost? Wanneer het overduidelijk is dat een doorgedraaide gek zoiets flikt, dan mogen ze hem van mij gelijk afmaken ter plekke. En ja ik ben ook voor de doodstraf in bepaalde gevallen. Ik ben even van het nieuws uitgegaan ongeacht deze mans beweegredenen. Hij wilde mensen vermoorden om welke reden dan ook, dan moeten dit soort idioten weten dat het risico is dat ook zij direct aangepakt worden. De enige reden waarom dit soort mensen voor het gerecht zouden moeten komen, is dat een politie agent iemand zou neerschieten die onschuldig kan zijn (zoals in de VS vaak met blank-zwart in beeld is gebracht). Wanneer het over duidelijk is wat de dader heeft gedaan, dan hoeft de agent wat mij betreft zijn leven niet in de waagschaal te stellen en mag hij van mij de trekker overhalen. Er zijn momenteel een hoop mensen die hun gezin zullen beschermen op welke manier dan ook, ook al overtreden ze zelf hiermee de wet. Is dat gek? Nou volgens mij niet. Je bent behoorlijk naïef wanneer je in de NL rechtstaat geloofd. Ik denk dat we hier met z'n alleen een behoorlijk lijstje kunnen maken van klasse justitie, vriendjespolitiek, opzettelijk tegenwerken van onderzoeken, laten verdwijnen van bewijsmateriaal, onterechte veroordelingen etc. etc. Immigranten, je zou het woordenboek eens erbij moeten pakken van een jaar of 10 geleden. Dat zijn hele anderen mensen, dan de mensen die hier ons land binnenkomen. Ze zijn niet illegaal, ze hebben van tevoren netjes hun immigratie geregeld en ze overtreden niet de wetten. Wanneer ieder land de afspraken, wetten en regels zou uitvoeren, dan zouden er een stuk minder vluchtelingen NL of Duitsland halen. Wederom een voorbeeld dat wetten en regels niet voor overheden geldt, dat het een vooropgezet plan is en dat de overheid onbetrouwbaar is en hun burgers gewoonweg niet beschermd (en op de eerste plaats zet). Ik zou zeggen follow the money, dan krijg je in principe antwoord op al je vragen in de huidige maatschappij. PS beetje off topic geraakt maar case closed: http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/2548924/2015/12/07/Inbreker-doodgeschoten-in-woning-in-Gosselies.dhtml?utm_source=hootsuite&utm_medium=Social&utm_campaign=socialredactie&utm_content=nieuws
 5. Misschien nog belangrijker voor preppers is hoe je jezelf en je kinderen kunt beschermen c.q. voorbereiden op dergelijke aanslagen. Die zomaar in NL op drukke plaatsen zou kunnen plaatsvinden. Ik wil niemand de wet laten overschrijden laat dat duidelijk zijn. Maar wanneer mijn vrouw en kinderen dagelijks gebruik zouden moeten maken van bijvoorbeeld de Rotterdamse Metro of dagelijks op andere drukke plaatsen zouden moeten zijn, dan krijgen ze van mij toch wat duidelijke tips en instructies mee. De overheid gaat ons niet beschermen, dat is wel duidelijk gebleken aan alles wat er gaande is. Dan moet je jezelf maar in bescherming nemen. We hebben een minister president van wie we niet mogen weten of hij op mannen, vrouwen of jonge Chinese kindjes houdt want dat is privé, maar onze privacy wordt om drogredenen opgeheven. Nu hoef ik deze man's persoonlijke hebben en houwen niet in detail te weten, maar met zo'n functie lijkt het me belangrijk te weten of deze man bijv. chantabel is en waar zijn belangen liggen.
 6. In sommige landen zou de dader de gevolgen van de arrestatie niet overleven. Zelfs bij de eerdere aanslagen in Parijs toen de special forces een supermarkt en een drukkerij gingen bestormen. Toen vertelde ik mijn vrouw al dat de daders niet voor het gerecht zouden komen, maar zouden sterven. Bin Laden is destijds ook niet gearresteerd, maar gewoonweg ge-executeert. Wat mij betreft hadden ze deze dader direct naar zijn 40 maagden geholpen, maar dat is mijn persoonlijke mening.
 7. Mooi stukje alternatief nieuws. De wereld is een slavenkolonie. De machtshebbers willen dit systeem natuurlijk zo lang mogelijk in stand houden. http://achterdesamenleving.nl/de-wereld-als-slavenkolonie/#.VmQLB4-cEid "De wereld is een slavenkolonie. Die slavenkolonie wordt gerund en beheerd door één misdaadsyndicaat. De populatie van de kolonie bestaat uit twee soorten mensen: de eigenaren, en de slaven."
 8. Helemaal waar en dagelijks hoor je ellende over vechtpartijen, drank en drugs, aanrandingen, intimidaties en bedreigingen. En wat doet NL ...... nou niets. Niet eens naar het gevang voor een paar dagen of deze gekken uitzetten .... hooguit overplaatsen naar een andere locatie en de regels nog eens uitleggen. Daarnaast heeft de politie hun handen vol aan deze ellende en komt het reguliere werk in gevaar. Ik denk dat ik maar crimineel ga worden, grote kans dat misdaad in de land loont en de pakkans minimaal is. Hieronder wel een premier die durft te zeggen en te doen wat er gezegd en gedaan moet worden. Duitsland zal de EU dwingen nog 500k vluchtelingen over te nemen van de Turken. http://fenixx.org/2015/12/05/no-tiltle/
 9. Ik zet er tegenwoordig dubbele slangenklemmen op onder het motto "één is geen". PS goed dat je de slang vervangt, want brand is niet verzekerd als je slang over de datum is.
 10. Dit schip lag 300 jaar lang goed verborgen. http://www.msn.com/nl-nl/nieuws/wereld/300-jaar-oud-schip-vol-goud-gevonden-bij-colombia/ar-AAg2OUX?ocid=spartandhp Colombiaanse duikers hebben het wrak gevonden van een Spaans galjoen dat ruim driehonderd jaar geleden met een grote lading goud en edelstenen zonk. De Colombiaanse president Juan Manuel Santos meldt de vondst op zijn Twitter-account. Het galjoen, de San Jose, zonk in 1708 in de Caribische Zee in de buurt van de ommuurde havenstad Cartagena. Het was onderdeel van de vloot van de Spaanse koning Filips de Vijfde. Naar schatting had het schip 11 miljoen gouden munten, juwelen en zeshonderd mensen aan boord toen het zonk.
 11. Het heeft te maken met de rangorde onderling van de kippen. Per twee kippen kan, maar met drie gaat het beter. Per eventuele haan ook minimaal 3 kippen, anders gaat het ook mis. Vier kippen zal best gaan maar drie of vijf had beter geweest voor de verhoudingen onderling. Wordt er één steeds gepest, kun je er altijd nog soep van maken. http://www.hetkanwel.net/2015/02/19/10-vragen-aan-de-stadskippenboer/
 12. En het beheer van de houtwallen. http://www.enhoe.nl/nieuwsbrief/documenten/Houtwallen_beheer.pdf http://www.mijntuin.org/articles/checklist-snoeihout-slim-verwerken
 13. Het oh zo tolerante Zweden begint de gelukzoekersstroom zat te worden. http://nieuws.tpo.nl/2015/12/03/tolerant-zweden-steeds-minder-blij-met-toestroom-asielzoekers/ http://www.nu.nl/bootvluchtelingen/4176569/zweden-wil-brug-denemarken-sluiten-asielzoekers.html http://www.volkskrant.nl/buitenland/eerste-bootvluchtelingen-nu-ook-aan-land-in-zweden~a4200304/
 14. Geweldig dit weer te lezen en hoe het dus ook kan. Die knakkers mogen blij zijn met zulke nieuwe ouders. Het is nog vroeg, maar vanavond zal ik er ook één (of twee) nemen op de jullie.
 15. Het is allemaal een spel momenteel om je munt zo goedkoop mogelijk te houden. De VS zinspeelt nu al op een kleine renteverhoging, ze zijn er zogenaamd aan toe. Allemaal acties om het spel zo lang mogelijk door te kunnen spelen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...