Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

John Durden

Lid
 • Aantal items

  366
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

470 Uitstekend

1 Volger

Over John Durden

 • Titel
  Senior Prepper

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hi mensen, tijd geleden weer dat ik postte. Heb een vraagje over finance. De pensioenen zitten nu voor veel mensen in een mandje met alleen maar bagger als SHTF: bv combinatie bonds, aandelen, real estate. Enige dat mij een heel klein beetje stabiel lijkt, zijn commodities. Al is ook dat vaak ook een rare combi van schaarse zaken die nodig blijven zoals voedsel, metalen en bepaalde ertsen maar ook olie en kolen, die waarschijnlijk keihard instorten Ben rond aan het vragen wat verstandig is. Wat is de volgens jullie de beste SHTF pensioenfondscombi?
 2. Zelf ook bezig met het ombouwen van een vakantie huis naar een BOL. Een voordeel dat ik je wil meegeven is als je op een berg koopt, je voordelen hebt van zwaartekracht voor zaken als hemelwater opvangt tbv (moes)tuin en grijswitter circuit. Overvloedige zon is ook een voordeel geworden sinds de afschaffing van een Solar PV 'belasting'.
 3. Hoop is gevaarlijk. Betekenis ('meaning') in het leven is cruciaal. "He who has a -why- can stand almost any -how-". Mooi boek hierover : Man's Search for Meaning van Viktor Frankl Edit : zie nu dat ik reageer op een vrij oude post [emoji23]
 4. ... heb ik eindelijk dat Chloroquine recept, is het overal door RIVM leeg gekocht. ?
 5. Ik weet niet waar je het op baseert @OBL-Rien, maar met een open source api als die van Google Vision AI, een dubbele lens óf lidar sensor is dit niet heel lastig voor een slimme coder. Laat staan voor een commercieel bedrijf als ViNotion met eigen hardware voor 'CrowdControl'. Als je het hebt over de nauwkeurigheid, dan is dat een stuk beter dan die van het oog van een politie agent, die dit op zeker niet met 10 cm nauwkeurigheid kan en al helemaal niet op de schaal dit dit zou vereisen. Ik ben het met je eens als je het hebt over het verbinden van strafrechtelijke g
 6. Er werken bij WHO respectabele experts, maar de politici voeren het woord en dat maakt het voor overheden en burgers onmogelijk om ze te vertrouwen. Met dit soort extreem gevoelige zaken kunnen alleen cijfers uitsluitsel bieden. Het laatste cijfer dat ik heb onthouden (excuses, geen link), is dat 8% van de mensen (ws in een bepaalde populatie, ws een land) opnieuw geïnfecteerd konden raken. Nu is dat niet heel erg verwonderlijk als er in feite een oneindige variatie aan viral loods wordt verwerkt in de besmette gevallen en er dus mensen een ontzettend minieme infectie kunnen hebben
 7. Vroeger, in 2019, waren mensen nog zwaar verbijsterd over hoe de CPC haar eigen volk middels camera's bespiedde, controleerde en uiteindelijk onderdrukte. Ik kan me dat nog vaag herinneren. Maar zij hadden natuurlijk geen publieke veiligheidsreden om dit te doen! Wij stoppen er onmiddellijk mee als de Corona crisis voorbij is. Echt!
 8. In plaats van dit te voorkomen, zouden we onze beperkte rijkdom beter kunnen inzetten om ons voor te bereiden op de gevolgen. Hier kunnen we in dit forum wellicht aan bijdragen. Ik 'geloof' in opwarming van de aarde en denk dat de mens er zeker aan heeft bijgedragen. Ik 'geloof' niet in de macht van de mensheid om de onbedoelde gevolgen van hun eigen economische activiteiten in gezamenlijkheid tegen te gaan. Een vlucht naar voren is mijns inziens de enige reële optie. Helaas waarschijnlijk niet voor iedereen, maar wel voor zoveel mogelijk mensen, als we in de rijke landen vroeg be
 9. Heel veel technische mitsen en maren nog voordat je over privacy kan nadenken. Ik denk dat de handmatige oplossing te vroeg is uitgesloten. Heb ongeveer 10 jaar in location based services gewerkt en neem maar van mij aan: er zijn al tientallen databases commercieel verkrijgbaar om jouw zogenaamd anonieme Bluetooth LE Mac address mee te cross-referencen. Ik heb nog liever een 666 tattoo op mijn voorhoofd :-)
 10. Als je zo'n zware case van COPD hebt dan heb je een portable zuurstofconcentrator bij je die automatisch obv je saturatie bij- of afschakelt.
 11. Succes @%1;, alvast bedankt voor je tijd en inzet
 12. Als ambu niet wil komen op indicatie 'benauwdheid' is de melding 'saturatie gemeten onder 92%' wellicht een protocol brekertje.
 13. Heb er 1 van Wehkamp en Blokker, beide goed merk (Medisana) en beide rond de 30 euro. Als ze nu duurder zijn dan is dat oorlogswinst door schaarste
×
×
 • Nieuwe aanmaken...