Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en je opgegeven geboortedatum en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Ronin Kogaratsu

Leden
 • Aantal items

  3018
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  21

Ronin Kogaratsu won de laatste dag op 14 november 2015

Ronin Kogaratsu had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

4130 Uitstekend

Over Ronin Kogaratsu

 • Titel
  Mankinds only hope

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Gaaf om weer het oude forum nieuw leven in te blazen! Leuk om iedereen weer te zien binnenstromen, een feest van herkenning
 2. Voor wie wil is er een mogelijkheid om nog een keer samen te komen op een sfeervolle locatie in de bossen in midden Nederland. CMFC zal de locatie regelen er zijn verschillende data. zie dit draadje : http://preppers.nl/forum/threads/14118-Afscheids-borrel-preppers?p=403648#post403648
 3. Dit forum is in alle vormen het beste forum wat ik ken, zowel mbt layout, het oogt zo kicke al die overzichtelijke kleuren, de avatars staan allemaal super leuk, mooie schatkist boven aan, in omnia paratus erbij. Alles klopt gewoon. Veel respect voor mensen die de alternatieven opwerpen en inspelen op de situatie zoals een prepper hoort te kunnen. Toch hoop ik dat ooit dit forum weer open gaat, het is te gaaf om zomaar weg te doen in totaal. Er is in een paar jaar tijd zo ontzettend veel nuttige info gedeeld, en nu de wereld echt begint te wankelen zou het wel erg tof zijn als er 1 stabiele factor is als een informatie bron van preppers die samen zoveel kennis hebben over vanalles en nog wat. Ik denk ook dat als deze site door zou starten dat er in 2016, en max 2017 een drie tot meer x aantal leden zich aan zou melden om hals over kop kennis te vergaren wat te doen als de stroom uitvalt bijv. Zon omvang, en zon site beheren kan alleen door een gemotiveerd team. Ik ga preppers.nl als site en community enorm missen. Nogmaals bedankt iedereen.
 4. Vraag anders even via pm. Zoveel hebben we niet van jou gelezen afgelopen jaren en nu ineens ga je lopen posten. kom op man.
 5. Jullie hebben ongelofelijk veel bereikt! Misschien nog wel een leuk idee een oudejaarsborrel met het hele forum op een toffe locatie te houden? Verder is er al een mega encyclopedie te vinden op deze site. Dank voor alles! En ben benieuwd wat er gaat ontwikkelen Groet!
 6. Zo nu en dan wordt die cirkel onderbroken, totdat 1 van de partijen het toch niet kan laten., en dan gaat het weer draaien.
 7. Juist en van daaruit zijn grenzen ontstaan. Misschien moeten we die grenzen weer iets meer leren bewaken.
 8. Ok het is een misvatting dat de problemen door de amerikanen zijn ontstaan. Het speelt al honderden jaren. De eerste oplossing vond ik wel een goede. Is dat positieve bekrachtiging?
 9. Hoe stel jij voor de moslim extremisten positief te bekrachtigen ? Niet om te zeuren, ik ben echt benieuwd
 10. Dat heb jij mee niet zien schrijven denk ik? Je vult vanalles in. Nee Gewoon de politie van vroeger dus niet je beste vriend. Maar mensen waar je nog ontzag voor had.
 11. De resultaten van de andere aanpak al jaren wordt steeds meer zichtbaar. Dus ja ik denk dat het zou helpen.
 12. Zonder feiten en omstandigheden? Muhahahahah moet hier niet gekker worden!!! Die terrorist had nog bloed aan zn mes man. Van mij mag er wel een beetje meer mannelijke president komen.
 13. Dat is natuurlijk ook zo. Alleen het bizarre is dus dat de moslim man eerst los gaat op de bevolking, dan vervolgens straks weer verzorgd wordt in de gevangenis kost bakken geld allemaal. Stond de overheid maar met hetzelfde enthousiasme klaar om het eigen volk te beschermen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...