Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

candyman

Lid
 • Aantal items

  45
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

44 Uitstekend

2 Volgers

Over candyman

 • Titel
  Elementary prepper

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. LPG is toch propaan en butaan? Het is makkelijk te krijgen hier in Nederland. Momenteel betaal ik 60ct per liter.
 2. Bedankt @Invictus zojuist mijn verbruik bekeken van de afgelopen 3 jaar en het zit idd rond de 40m3 Opvallend is dat 2016-2017 180€ betaalde voor 41m3 en in 2018-2019 205€ voor 38m3 Dus ik kan flink besparen op de kosten en minder afhankelijk zijn van de leverancier.
 3. Het voordeel van een LPG tank is toch dat je hem zelf kan vullen. Gewoon de LPG damptanks die ook in campers liggen.
 4. Grappig hoe vaak ik hier terecht kom als ik iets ga zoeken via een zoekmachine. Ik heb een gasaansluiting maar die gebruik ik enkel om te koken. Dus ik was aan het denken om de gasaansluiting af te laten sluiten en te gaan koken met een LPG gastank.
 5. Wel grappig om de eerste berichten uit dit topic te lezen. Beste koersverschillen 😃
 6. Toen ik 16 jaar geleden mijn huis ging kopen werd mij geadviseerd om de hypotheek 30 jaar vast te zetten want de rente was nog nooit zo laag geweest. Hij stond toen op 4,6% Gelukkig heb ik niet geluisterd.
 7. candyman

  Kippen

  Mijn bedoeling is om dit jaar vleeskippen aan te schaffen en die ook zelf te leren slachten. Dat slachten zal wel lukken maar het schoonmaken lijkt me nog best lastig. De Mechelse koekoek lijkt me wel een geschikte kip. Maar voor mijn werk ben ik vaak 3 of 4 dagen van huis. Kunnen ze zo lang alleen?
 8. Ik vermoed dat het om olie gaat. https://gerard1945.wordpress.com/2017/08/06/de-resolutie-van-straatsburg-olie-in-ruil-voor-moslim-immigratie-en-islamisering/ Dat verklaard ook waarom ze voornamelijk moslims binnen laten maar bijvoorbeeld de mensen in Venezuela laten barsten. En dat terwijl Venezuela een buurland is als je dat stukje water niet mee telt. En de regering vind het allemaal prima zolang wij elkaar in de haren vliegen en ons scharen achter termen als links en rechts vallen wij hun niet lastig. Kijk naar de protesten van afgelopen jaren. Je mag snelwegen blokkeren, je mag het hele land plat gooien maar als je vlak bij de 2e kamer gaat demonstreren schakelen ze defensie in.
 9. Als het goed is hoeft niemand te preppen tegen economische vluchtelingen @Raycoupe want die krijgen geen asiel en horen gewoon teruggestuurd te worden. Economische vluchtelingen moeten in het land van herkomst een MVV aanvragen bij de ambassade van het land waar ze heen willen.
 10. candyman

  Klimaatrealisme

  Ik bedoelde aan te geven dat ze al CO2 kunnen filteren uit een proces @Raycoupe. Uit de buitenlucht kunnen stikstof, zuurstof, argon en edelgassen scheiden. Het lijkt me sterk dat ze koolzuurgas niet kunnen scheiden van de rest, het zal wel een geldkwestie zijn.
 11. candyman

  Klimaatrealisme

  Bedrijven zoals shell en yara vangen de co2 al op die vrij komt bij processen. En die co2 verkopen ze weer.
 12. Ik ga niet wekelijks de boom in @JJ&A ik gebruik het voorbeeld van de boom om aan te geven wat ik met het mes wil/kan doen. Puur voor noodgevallen, ik gaf het voorbeeld van de boom maar het kan ook een raamkozijn zijn, bijvoorbeeld om te ontsnappen bij een brand.
 13. Net even wat filmpjes bekeken van die strider en die kunnen flink wat hebben. Dat is wel wat ik zoek. De pen die ze hebben in de vorm van een .308 is ook wel grappig. En de prijs... Wat niet weet wat niet deert 😁
 14. Ik kwam op het idee toen ik met crossfit bezig was @prepass daar hing een bord om jezelf aan op te trekken. Indien nodig lijkt het me ook wel handig op zo'n manier met messen in een boom te kunnen klimmen. En aangezien in regelmatig te horen krijg dat ik de boom in kan moet ik wel weten welke messen ik kan gebruiken 😋 Ik ga uit van een gewicht van 80 a 90kg @justin kees
×
×
 • Nieuwe aanmaken...