Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

candyman

Lid
 • Aantal items

  99
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

94 Uitstekend

1 Volger

Over candyman

 • Titel
  Adventurer

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Helaas..... Hij is hier al. https://www.nu.nl/coronavirus/6129947/indiase-variant-al-in-nederland-vliegverbod-volgens-koopmans-beetje-laat.html
 2. Yep, maar ik denk dat er wel iets gezondere manieren zijn om af te vallen ­čśë
 3. Gedistilleerd water kan je ook kopen maar het is geen aanrader om het te drinken. Je kan er goed van aan de race gaan.
 4. Wel eens aan een standkachel op diesel gedacht? Als pomp voor water kan je naar een sloperij gaan en een pompje van de ruitensproeier zoeken.
 5. Ik heb mijn huis vrij goed geïsoleerd maar als het zo lang warm is dan krijg ik het ook niet meer koel in huis. Het enige wat ik nog kan doen is een airco installeren.
 6. Naar mijn mening werkt een BOL alleen maar als het een locatie is die nu bewoond is. Je kan wel een mooi huis hebben in Spanje ofzo maar als het huis niet bewoond is dan kan je ook geen voorbereidingen treffen. Kom je daar aan en ligt er alleen wat voedsel wat lang houdbaar is. En als de SHTF in Nederland is de kans groot dat het in Spanje ook rommelt. Het beste is om bij vrienden of familie in het buitenland in te trekken. Probeer een uitgebreide vriendenkring op te bouwen in zo veel mogelijk verschillende landen. Breekt in die landen een probleem uit dan
 7. Toevallig zag ik zo'n ding op een veilig staan en OHV is het merk. https://www.proveiling.nl/OHV-generator-type-EM5500CXE/255266/Detail.aspx
 8. Jazeker wel maar ik zou dan wel een lifestraw nemen die ook de virussen eruit filtert.
 9. Als je je wilt verbergen voor de overheid kan je beter in een hutje op de heide gaan zitten zonder elektronica. De overheid weet alles van je, waar je woont, waar je werkt, wie je familie is enz enz. Een alternatief besturingssysteem helpt enkel tegen de datahonger van bepaalde multinationals.
 10. Tot nu toe heb ik nog geen nadelen gevonden. Enkel dat ik niet kan inzoomen met de camera.
 11. Nu er steeds meer gecontroleerd gaat worden via smartphones ben ik weer gaan experimenteren met alternatieve besturingssystemen. Gisteren heb ik Ubuntu geïnstalleerd op een Oneplus one. Op het eerste gezicht werkt alles prima, camera maakt mooie foto's en alles loopt vloeiend. Dit topic schrijf ik ook met de Ubuntu telefoon. Binnenkort ga ik ook proberen om plasma mobile hier op te zetten. https://ubports.com/ https://www.plasma-mobile.org/
 12. Duidelijk filmpje @carismo ik heb de bahco 2448 en 2449 gekocht en daar ga ik het ook mee proberen.
 13. Voor degene die het interesseert, google kijkt wel mee.
 14. Ik vind je grafieken wel interessant en keurig gemaakt. Het enige waar ik mee zit is de onbetrouwbaarheid van de cijfers die we krijgen. In hoeverre kan je het verloop van de pandemie van een grafiek aflezen als de bron niet eenzijdig is. Eerst werden weinig mensen getest en nu meer. Er zijn ook mensen overleden die helemaal niet getest zijn.
 15. Ik zou dat niet direct aan de naam koppelen. Wereldwijd storten de aandelen in en de Corona fabriek ligt stil.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...