Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

candyman

Lid
 • Aantal items

  72
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

66 Uitstekend

1 Volger

Over candyman

 • Titel
  Adventurer

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Geen harde data maar in België is een vrouw van 30 overleden, gezond en fanatiek met sport. In Frankrijk is een meisje van 16 overleden. En in mijn nabije omgeving is er er man van in de 40 overleden, alle symptomen maar niet bevestigd.
 2. Maar die zijn te klein om alleen buiten te spelen dus gaan de ouders mee. En die gaan natuurlijk gezellig een praatje maken.
 3. Als ik zie aan hoeveel mogelijkheden tot besmetting ik bloot sta in mijn dagelijks leven en op m'n werk dan is een SC wel m'n minste zorg.
 4. Jagers zijn wel belangrijk om de populatie binnen proporties te houden. Het lijkt me leuk om te kunnen, in de toekomst wil ik zelf vleeskippen gaan houden en slachten. Jager ben je ook niet zomaar, daar gaat nog een behoorlijke training aan vooraf.
 5. Dat klinkt heel bekend 😁 Zelf ga ik een power rack kopen zodat ik thuis kan trainen, weinig sportscholen in de buurt en weinig vrije tijd. Ik heb vorige maand nog mee gedaan aan een obstakelrun @Loreen maar dat was een behoorlijke blamage, ik ben 15e geworden.
 6. Vanmorgen kreeg ik een email van mijn werkgever. Wij vallen onder de cruciale beroepen dus thuis zitten gaat niet gebeuren.
 7. Ik heb een waterfilter in huis waarmee ik ook virussen kan filteren. https://www.lifestraw.com/products/lifestraw-mission/ Maar als je bang bent om corona via het water te krijgen kan je een boiler ophangen en water eerst koken voordat je het drinkt.
 8. Stratego blijf ik leuk vinden om te doen 😄
 9. Voorlopig zijn de winkels nog open dus kan je nog gewoon boodschappen doen. Ondertussen kan je hier informatie op doen en het SAS boek lezen. Dan komt het vast wel goed 😉
 10. Hier in Nederland proberen we te blijven leven. Denken aan oplossingen en niet aan problemen scheelt al vrij veel. En als je andere mensen nodig hebt zijn er voldoende praatgroepen waar je bij kan gaan zitten. Iedereen heeft wel eens een dipje.
 11. candyman

  beetje verbouwen

  Het ziet er keurig uit 👍
 12. Mijn voortuin ligt op het noorden en er komt bijzonder weinig zon. Toch ga ik proberen om er een moestuin van te maken. Nu heb ik gelezen dat planten beter groeien met gemalen eierschalen. Is dat ook wat voor in de moestuin?
 13. candyman

  Kind wil zakmes

  Yep, ook ik heb de littekens in m'n vinger staan. Zelf wil ik een multitool kopen voor mijn dochter van 8. Die blokkeren zodat het mes niet kan dichtklappen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...