Ga naar inhoud

Seraphine

Lid
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Seraphine's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

3

Community reputatie

  1. Goeie! Ik kan daar wel mee leven denk ik als bug out optie. Is dan echt overleven. Bug in denk ik meer aan blikvoer en pasta enzo. Hoe heb jij dat?
  2. Hahaha, ik moet al lachen terwijl ik dit typ, maar here goes nothing. Zijn er dating apps of sites met gelijkgestemden? Alleen is ook maar alleen, en het lijkt me wel zo handig als je op dezelfde lijn zit met iemand. Iets met snel voor wappie worden uitgemaakt 😂 Thanks!
  3. Thanks! 5 jaar vind ik te kort, dus ik sla Seven Oceans over. Ik zit net te Googlen, NRG-5 is ook onder dit soort omstandigheden lang houdbaar dus daar blijf ik bij denk ik. Ben nu vooral benieuwd of water in pakken en ander blikvoer dat ook is
  4. Hi, Ik woon flink onder NAP (laagste punt... 🙄) en wil een voorraadje aanleggen. Zal dan op zolder moeten zijn. De temperatuur kan daar echter best wel oplopen in de zomer. In hoeverre is dat schadelijk voor de voorraad? Vooralsnog alleen pakken water en high calorie repen, maar wil dat uit gaan breiden. Ook weer niet té, want het idee is wel om met een jaar of 5 te verhuizen. Dus basic voorraad en focus op bug out bag tot die tijd. Hebben jullie tips? Ik ben heel nieuw 🙂 Bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...