Ga naar inhoud

Cyberbeer

Lid niveau 2
 • Items

  4450
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  11

Cyberbeer won de laatste dag op 31 oktober 2023

Cyberbeer had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Den Haag
 • Interesses
  Preppen en survival
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Cyberbeer's prestaties

Mankinds only hope

Mankinds only hope (10/11)

2.6k

Reputatie

 1. Wat mij de laatste tijd wel opvalt, is dat alles zo'n beetje met "survival" te maken heeft (games, videoclips, films, enz.). Proberen ze iedereen stilletjes ergens op voor te bereiden?
 2. Ja dat was ook mijn probleem in het begin. Ik wilde heel mijn huishouden in me INCBAG proppen. Maar met de tijd en door veel met je INCHBAG/BOB eropuit te trekken, doe je veel ervaring op en leer je wat je wel en niet nodig moet hebben.
 3. Nou ik heb al veel vervangen hoor @tom666. Wel jammer van je rug. Is er nog een mogelijkheid dat het goed komt met je rug? Mijn rug was namelijk vroeger ook niet echt sterk, maar ben toen veel gaan trainen en heb er nu geen last meer van. Ja, ik weet niet hoe groot je gezin is of dat je met een groep weg gaat, maar dan is het inderdaad een goed idee om wat spullen te verdelen.
 4. Precies! Ondanks ik op de fiets vertrek(afhankelijk van de situatie) met meerdere fietstassen, is mijn INCHBAG er zo op ingericht dat ik hem zo zonder al mijn andere spullen kan meenemen. In mijn INCHBAG zitten alle noodzakelijke spullen om te overleven en in mijn fietstassen zitten de extra's. Dus als ik zonder mijn fiets en fietstassen verder moet, dan zal ik proberen om mijn fiets ergens in een bos te verbergen met mijn camo-net en takken en bladeren en ga dan alleen met mijn INCBAG verder (als de situatie dit toelaat).
 5. Ja ik zal binnenkort even een nieuwe foto maken van me inhoud
 6. Nou, 4 jaar geleden woog hij iets van 37 kilo en nu nog 30 kilogram. Nog behoorlijk zwaar natuurlijk, maar ik kan het wel hebben. Daarnaast heb ik er al veel mee getraind en geoefend. Nu weet ik dat onze mariniers veel zwaardere rugzakken dragen, maar je moet natuurlijk altijd kijken naar je eigen lichamelijke toestand en conditie. Als je niet meer dan 15 kilo op je rug kan dragen, dan moet je hem niet vullen tot 30 kilo.
 7. Haha nee geen coke hoor, want dan krijg ik een interne SHTF Maar daar zat inderdaad waspoeder in die ik heb vervangen door een kleine tube reiswasmiddel. Ik heb namelijk een keer drie dagen in een bos geslapen en je wil niet weten hoe ik stonk (kleding dan). Ik heb toen met mijn waterfilter wat slootwater gereinigd en hiermee mijn kleding gewassen. Dit werkte prima.
 8. Nee die foto is van 4 jaar geleden hoe ik ben begonnen met het verzamelen van spullen en materialen voor me INCHBAG. Ik heb veel spullen al vervangen en sommige weggelaten. Mijn INCHBAG is erop ingericht om voor een langere periode weg te blijven (never coming home bag). Ik moet er wel bijzeggen dat ik bij een Bug-out vertrek op mijn fiets met fietstassen en een fietskar. Mijn INCHBAG gaat dus in mijn fietskar, waardoor ik dus nog zes fietstassen over heb die ik kan vullen. Zo kan ik dus genoeg eten en drinken meenemen voor een langere tijd. Maar ik pas me natuurlijk altijd aan welke situatie zich voordoet.
 9. Heel goed @Kungfufox! Nou, net als iedere prepper hier, kocht ik in het begin me helemaal suf aan spullen en materialen en probeerde alles in me INCHBAG te proppen. Bij het optillen dacht ik dat ik een olifant op me nek had zitten, en wist ik gelijk dat ik hiermee niet het einde van de straat zou halen. Dus daarna ga je zitten nadenken hoe je je INCHBAG/BOB kunt optimaliseren en hem zo efficiënt mogelijk kan inrichten. Maar dat is nog een behoorlijke uitdaging, omdat je ook op het gewicht moet letten. Het lastige bij het inrichten van je INCHBAG/BOB is dat je zoveel mogelijk probeert mee te nemen, omdat wij ook een bepaalde luxe zijn gewend. Bij het inrichten van je INCHBAG/BOB moet je echt alleen meenemen wat puur noodzakelijk is en wat je echt nodig hebt om te overleven. En dan nog zit je vaak al aan een overgewicht. Ja, het inrichten van je INCHBAG/BOB blijft lastig en is heel persoonlijk. Ik kan wel zeggen tegen de beginnende preppers, let bij de aankoop van je spullen of het echt noodzakelijk is, de prijs, de kwaliteit en het gewicht van het product. Daarnaast is het super belangrijk dat je tevreden bent met je INCHBAG of BOB, omdat hierin al je spullen zitten. Zorg dus dat deze van goede kwaliteit is. Ik zal van de week even kijken of ik nog een foto kan maken van de indeling van me INCHBAG.
 10. Ik heb mijn INCHBAG/BOB al 4 jaar en heb dat ding al tientallen keren in- en uitgepakt, omdat ik steeds met nieuwe spullen/materialen of ideeën kwam. Uit nieuwsgierigheid zou ik willen weten hoeveel keer jullie al je INCHBAG of BOB of EDC hebben in- en uitgepakt, omdat je hem een stuk efficiënter probeerde te maken. Hieronder een recente foto van mijn INCHBAG (inhoud)
 11. Handige armband Leatherman Tread Stainless https://www.benscore.com/catalog/product/view/id/77168/s/leatherman-tread-stainless/?utm_source=Benscore+Nieuwsbrief+algemeen&utm_campaign=c12d5d1476-Nieuw%3A+Leatherman+Tread+en+vele+andere+artikelen&utm_medium=email&utm_term=0_ab4c1eff4e-c12d5d1476-%5BLIST_EMAIL_ID%5D&ct=t%28Nieuw%3A+Leatherman+Tread+en+vele+andere+artikelen%29&mc_cid=c12d5d1476&mc_eid=%5BUNIQID%5D
 12. Over ongezond gesproken... Plastic rijst http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/10/heb-je-onlangs-rijst-gegeten-misschien-is-het-dan-verstandig-om-je-huisarts-even-te-bellen/ Warm deze soorten voedsel nooit nog eens op http://www.msn.com/nl-nl/etenendrinken/foodnews/warm-deze-soorten-voedsel-nooit-nog-eens-op/ss-AAftEVO?ocid=mailsignoutmd#image=5
 13. Ik heb drie jaar geleden deze jas (met broek) gekocht bij "Benscore" in Rotterdam en draag hem ook tijdens de winters. Ik moet zeggen dat ik in deze jas (met broek) nog geen seconde het koud heb gehad. Voor mij de ideale jas. CC jas gevoerd waterproof(goretex) black https://www.benscore.com/cc-jas-gevoerd-waterproof-goretex-black
 14. Weet wat je eet...? tros radar E-Nummers - NWO - Mind Control - Food industry - voedsel https://www.youtube.com/watch?v=fgFFEXSwf3o
×
×
 • Nieuwe aanmaken...