Ga naar inhoud

Anvil

Lid
 • Aantal items

  524
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Zuid-holland
 • Beroep
  Blacksmith/smid o.a.
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Anvil's Achievements

Specialist

Specialist (6/11)

574

Community reputatie

 1. Dat is een pracht van een 'baat het niet, schaad het niet' truc zeg.??
 2. Tja, mijn originele onttrekkingsstrategie had er bij de laatste echte revisie nog geen rekening gehouden met het feit dat ik nu werkzaam ben in de kritieke infrastructuur. Ik repareer medische hulpmiddelen en moet dus een keuze maken tussen mn werk en mn plan. Duty or life, als ik het heel dramatisch maak... En ik heb tegenwoordig ook meer mensen om rekening mee te houden... Conclusie; het plan loopt achter! En het klassieke keuzemoment; wanneer geef je ergens de brui aan, en trek je aan je stutten... Ik vindt het niet makkelijk zal ik je zeggen...?
 3. 50.000... da's pakweg een kwart van de mensen die we in WO2 zijn verloren...? Zal een mooi verhaal worden..?
 4. Verdwenen?... vernietigt boedel je hoop ik. Het was bijna onmogelijk om wat uit de container te redden. Aanhangers, tenten, koffers, alles... Alles waar een verbruiks- of keuringsdatum op stond is gewoon verbrand of geshred. Kapitaal vernietiging ten top! Gelukkig is het BB materiaal gewoon afgestoten en verkocht. Zo hebben wij gelukkig ook nog wat, maar alle mooie nieuwere spullen zijn allemaal vernietigt ?
 5. Dank heren... mijn lijnen het korps in zijn niet meer zo kort als ze waren. Good to know...
 6. Ik hoor uit hoeken die ik blind vertrouw en die niet gauw speculeren, vragen rijzen over een gerucht van door defensie afgedwongen avondklok.. het leek mij sterk, maar zijn er mensen die hier aanwijzingen voor hebben, alvorens ik keihard nee roep?
 7. Welkom Herr @Communicator! @prepass ook van mijn kant ff geen tijd gehad... Nu ook niet in de positie om te testen. Ben offsite. Wellicht later deze week. Maar heb het onfortuinlijke fortuin om tot de kritieke infrastructuur te behoren, dus dingen zijn nogal fluide op voorlopig...
 8. Ohw nee joh. Ik bedoel niet dat we Turkije in NAVO verband gaan helpen. Ik bedoel dat we onze krijgsmacht wellicht beter kunnen gebruiken als extra handen aan ziekbedden dan aan grensbewaking... Er zit echt niemand van de NAVO te wachten op ingrijpen in die regio... En al helemaal niet op verzoek van Turkije ??
 9. Maar die zouden binnenkort wel eens heel druk bezig kunnen zijn...??
 10. Goed om te vermelden ja, maar daar ging ik wel en beetje van uit (dom, aanname...?) dat men dat wel begrijpt. Dus nog even voor de disclaimer: Een TQ is alleen bedoeld voor zeer ernstig, levensbedreigend bloedverlies, waarbij directe druk of drukverband en niet meer helpen! (Lees grote, slag- of aderlijke bloedingen en/of gedeeltelijke- amputatie!) Of situaties waarbij meerdere slachtoffers met heftige bloedingen zijn en je je handen vrij moet hebben om nog andere levensbedreigende verwondingen te behandelen... Ur warned!...??
 11. Over de datum is waarschijnlijk niet 'steriel' meer, maar in geval van nood is het nog wel 'schoon' en dat is nog altijd beter dan niks...? Je kan met de tijd altijd spullen verversen. Dat is wel handig om bij te houden. Wellicht jaarlijks. Maar ook jij kan je geld maar 1 keer uitgeven. Dus vervang dingen beetje bij beetje, net zo lang tot je het up to date hebt...
 12. Uhuh... Maar nog steeds hebben we wat beters te doen (dan actieve grensbewaking, wat juridisch ook nog lastig is)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...