Ga naar inhoud

Pepijnjasper

Lid
  • Items

    27
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Pepijnjasper's prestaties

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

21

Reputatie

  1. Ik heb sinds vandaag in mijn schooltas(EDC) zitten: Firesteel met tondel Zaklamp Notenrepen Water Pleister Paracord En ik heb mijn shft plan bijna af
  2. Ik heb deze gekregen toen ik ook 8 was geworden: https://www.knivesandtools.nl/nl/pt/-victorinox-camper.htm?gclid=CjwKCAiAnfjyBRBxEiwA-EECLI2p6RgiAY0srPyHU_VlzgSsQp9_MynXwvsre5hWxucNbVATwUO5ZRoCX7sQAvD_BwE Natuurlijk wel een paar keer gesneden(vooral na het slijpen, dan is hij toch weer scherper dan je had verwacht ?) maar verder niks ergs
  3. Ik ben nu een BOL aan het zoeken voor mijn shft plan, ik denk aan een bos maar daar kan je natuurlijk met al die regels bijna niks doen. Hebben jullie een alternatief (is bos in Duitsland een optie? )?
  4. Ik zal morgen op de terugweg van school even langs de gamma gaan om te kijken of ze zoiets daar hebben
  5. Bij mij is alles wel "over de datum", is dat erg?
  6. Oh, ik dacht dat ie het over handschoenen voor een ehbo behandeling had
  7. En hier de handschoenen en zeep omdat de 2 fotos niet in 1 bericht pasten
  8. Handschoenen en zeep zitten in de ehbo kit het visgerei in het survivalkitje
  9. Ik heb een kaart van de omgeving op mn telefoon gedownload ik maps, maar misschien is het ook wel handig om een papieren bij de hand te hebben. Die mok is een goeie! Ik zal er naa rgaan kijken.
  10. Een bug out, ik hen al wel een plan maar die moet ik nog wel uitwerken. Ik ben net een paar weken begonnen met het preppen. Qua skills betreft, daar werk ook ik aan, ik leer veel bij scouting en heb zelf een paar boeken met oa knopen, eetbare planten, shelters maken en vallen. En oefen deze dingen met een vriend.
  11. Beste lezers, Ik ben een beginnend prepper van 15 en vroeg me af welke producten must have zijn voor een bug out. Ik heb een klein budget. Dit heb ik al: Berghaus arrow 30liter Magnesiumstick Morakniv Victorinox Hoofdlamp met extra baterijen Ehbo kit van defensie Survival kitje van defensie Chemlight lightsticks Lichtgewicht Hangmat 50 meter paracord Tarps Water purification tablets Kompas Dit ben ik van plan om nog te kopen: Wc papier Paar pakjes lucifers Waterfilter zijn er nog dingen die aan het lijstje moeten worden toegevoegd of geschrapt? Alvast bedank voor jullie hulp?
  12. Dan ben je wel gewezen op batterijtjes
×
×
  • Nieuwe aanmaken...