Ga naar inhoud

Flanker

Lid
 • Aantal items

  22
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Bij Nijmegen, topje van Noord Limburg
 • Interesses
  Rugby, opera, chocolaaade, kleding maken, tuinieren, zelfverdediging, inmaken
 • Beroep
  Hulpverlener

Recente bezoekers van dit profiel

397 profielweergaven

Flanker's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

22

Community reputatie

 1. Ja, duindoornthee. Heerlijk. Bedankt, jongens voor het meedenken. Ik hoopte eigenlijk datgene, wat ik nu heb als basis te kunnen gebruiken. Als ik in een overgangsfase zonder erfafscheiding zit, wandelen alle voorbijgangers bij wijze van spreken dwars door mijn tuin heen.
 2. Ik heb heel weinig plek voor een heg. Het liefst zo sm a l mogelijk. Wel mooie struiken, die je noemt. En scherp allemaal.
 3. Gefixt! Dankjewel, Communicator!
 4. @Communicator super, dat je dit bekent maakt, regelt. Ik heb Discord gedownload, heb een account, ben in de lobby. En nu? Ik stuurde je een pm maar post het hier ook even, zodat anderen mee kunnen Kijken, als ze ook dezelfde vraag hebben.
 5. Pcies. Helemaal mee eens. Ik ben nieuw hier en heb er helemaal zin in om jullie te ontmoeten dus het SC zie ik naar uit. Maar dan zonder mondkapjes en handschoenen. Better save than sorry. Simpele uitspraak maar klopt als een bus ?
 6. Leuk draadje dit. Dit is iets wat mij ook bezig houdt Hoe houd ik indringens buiten mijn tuintje (en uiteindelijk buiten mijn huis maar dat is een ander hoofdstuk) Ik ben benieuwd: dit draadje is een paar jaar oud; hoe staat jullie erfafscheiding er nu bij na die 5 jaar? Ik zelf woon op het uiteinde van een rijtje huizen en heb een klein tuintje. Er staat een heg om heen en ik zat er aan te denken om er een rozenstruik door heen te laten groeien maar bramen is ook een goed idee. Én stevig metalen gaas met scherpe punten. Zoiets als bramen gaat het snelste, denk ik.
 7. Er zitten hier vast veel sporters op het forum; is ook een manier van voorbereiding/preppen, toch? Om bijvoorbeeld te kunnen sjouwen met je rugzakkie naar je BOL ? Om met mijzelf te beginnen: conditie is bagger sinds ik niet meer zo actief aan team sport doe, dus ik was sowieso al weer een tijdje aan het hardlopen. En ik ga nu maar eens echt weer mijn roeiapperaat tussen al die zooi op zolder uitvissen. Ook goed voor mijn pubermonsters, die nu ook niet zo veel bewegen, als normaal. En hardlopen blijf ik doen. Ik zit vlak bij het bos en 's ochtends vroeg voor het werk is er geen kip te bekennen. Én geen andere sporters dus. ? De sportschool is dicht maar heeft allerlei workouts op de mail gegooid, die wel leuk zijn. Én in het kader van zelfverdediging, preppen, heb ik ook mijn reader fysieke agressie handtering uit de kast gevist. Wil ik van het weekend met mijn zoons weer eens mee aan de slag. Word ook gewoon lachen gieren brullen.
 8. Mooi idee, Tinnegoed Ik herken wat je zegt, @Pantoffel. Vandaag viel mij ook op, dat er meer vogeltjes aan het fluiten zijn dan anders. En ik ervaar een gevoel van saamhorigheid. Op mijn werk, in de winkel, overal, eigenlijk. En het besef, dat onze luxe ( op verschillende fronten) niet zo vanzelfsprekend is, begint langzaam bij iedereen door te dringen. Dat we onderdeel zijn van in plaats van ieder voor zich.
 9. Mijn verhaal bij als het gaat over omgaan met tegenslagen: 20 jaar geleden werd ik plotseling erg ziek: ik kon ineens niet lopen, mijn armen niet gebruiken en nog meer enge rare dingen. Neurologische klachten. De artsen wisten niet wat er aan de hand was, konden mij niet helpen. Het heeft mij toen ook enorm geholpen om niet bij de pakken neer te gaan zitten maar in actie te komen. Doelen stellen. Een plan maken. Én mijn eigen pad volgen. Geloven in mijzelf. Net zoals de moeder van Josef in hem geloofde.
 10. Flanker

  Kind wil zakmes

  Mijn jongens hebben allebei een Opinel gekregen, toen ze 7/8 waren. Voor op schoolkamp.... De eerste keer, dat ik dit op de meeneemlijst voor kamp zag staan, kwamen er ook vragen in mij op. Maar onder begeleiding en met duidelijke regels; (goed scherp, altijd eerst vragen of hij het mag gebruiken, altijd onder toezicht gebruiken voorlopig, van jezelf en anderen afsnijden) niets aan de hand. Misschien samen met zijn moeder "op les"? Oja, dat Zwitserse zakmes lijkt mij nog niets met al die losse onderdeeltjes, die kwijt kunnen raken. Mag hij verdienen na een tijdje verstandig gebruik van bijvoorbeeld een Opinel?
 11. Vorig jaar zo'n klein moestuintje in mijn achtertuintje neergezet en daarin wat kruiden. En snijsla. Tot mijn verrassing blijkt dat eindeloos door te groeien. Als je een rijtje geoogst hebt, staat er een paar dagen later weer een nieuw rijtje.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...