Ga naar inhoud

Invictus

Lid
 • Aantal items

  385
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

459 profielweergaven

Invictus's Achievements

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

707

Community reputatie

 1. Wij (vijftigers) hebben pfizer gehad. Ik merkte na een uur of 4 dat er wat gebeurde in mijn lijf en werd daar behoorlijk moe van. Na een goede nachtrust alles weer over. Bij mijn echtgenote pas de volgende dag vermoeidheidsverschijnselen. Verder geen bijzonderheden tot nu.
 2. Deze site is ook net begonnen. Registry Expiration: 2022-03-24 13:11:46 UTC Created: 2020-03-24 13:11:46 UTC Ik heb er (nog) geen hele grote onzin zien staan maar diepgaand is het allemaal niet. Hier op preppers.nl staat veel meer informatie
 3. En als je maar genoeg van hun reguliere producten af neemt ga je ook niet dood aan Corona !
 4. Verhaal klinkt logisch en doordacht. Dus wat ik doe is doortellen vanaf afgelopen weekend met de prachtige bos en stranddag en doortellen vanaf de marktdag in Den Haag (vandaag). In week 16 zijn de doodskisten dan waarschijnlijk niet aan te slepen.
 5. En dit is precies de reden dat ik al dagen lang van mening ben dat er verder gaande beperkingen opgelegd moeten worden in het aantal mogelijk contactmomenten tussen burgers. Het gaat harder dan wat we aan kunnen, er is al lang geen sprake meer van "gecontroleerd"'. Hoe gaan we dat straks regelen en uitleggen aan de burgers dat beschikbare onamecapiciteit volgeboekt is door mensen uit brabant terwijl er in alle regio's enorme aanallen patienten bij komen? We moeten alles uit de kast halen om nieuwe geinfecteerden bij komen zodat alle beschikbare zorg besteed kan worden aan degenen die al de klos zijn.
 6. Scherp ! Je kon daar inderdaad wel eens goed mee zitten, in tegenstelling tot veel anderen waaronder ik.
 7. Klinkt eenvoudig en logisch maar ik heb niet veel vertrouwen in de slagkracht van onze overheid. Lees dit ook maar eens: https://www.nu.nl/coronavirus/6038728/nederlands-bedrijf-maakt-miljoenen-mondkapjes-voor-azie-amper-voor-hier.html
 8. Je moet een noodverordening als gevolg van een extreme situatie en de handhaving daar van niet verwarren met een politiestaat. Of anders gezegd: jouw bewering raakt kant nog wal. Klein stukje wikipedia voor de beeldvorming:
 9. Mijn eigen kinderen (begin 20) kijken vol verwondering en bewondering naar de prepvoorraad van pa en ma (50+) maar zien het hele gebeuren verder gewoon als extra vakantie. Wel vervelend dat de sportschool dicht is. Heftige discussie en ruzies al gehad over de risico's die ze naar binnen halen met hang en chill gedrag in grote groepen, vooral hun moeder loopt met haar kwetsbare luchtwegen/longen volgens mij veel risico. Een uitgaansverbod zou mij erg welkom zijn. Met de huidige besmettingen krijgen we de ic's ook al wel vol ben ik bang.
 10. En als ze er nu eens heel vroeg tegen aan lopen? Op het moment dat er nog ic ruimte voldoende is.
 11. Mogelijk heeft dit een negatieve invloed op het nivo van de discussie maar toch refereer ik maar even aan deze italiaan die het waagt om het uitgebalanceerde beleid van onze premier en zijn regering te bekritiseren. Bron https://www.telegraaf.nl/nieuws/1170005096/italiaanse-arts-nederland-neemt-groot-risico-met-deze-aanpak
 12. Inderdaad. Met een lockdown situatie bereik je maximale inperking van nieuwe besmettingen en dan nog weet niemand of dat een hanteerbare situatie oplevert. Mocht blijken dat we het allemaal met gemak aan kunnnen is het helemaal niet moeilijk om de touwtjes wat te laten vieren. Dramatisch dit beleid.
 13. Dramatisch, er wordt ons net verteld dat er minstens 100.000 landgenoten opgeofferd gaan worden. En een enorm kletsverhaal over "gecontroleerd" immuniteit opbouwen. Er is totaal nog geen controle en die gaat ook niet meer komen met deze regering. We gaan naadloos over naar scenario 2.
 14. Dan is het aannemelijk dat er op korte termijn een tandje bijgeschakeld gaat worden, een uitgaansverbod o.i.d. Per adres 1 persoon tegelijk naar buiten en alleen in een rechte streep van huis naar winkel, arts, apotheek etc.
 15. Voor jou is het te laat, enige optie is om het voorraadniveau uit te breiden met 2 personen en hopen dat ze verder haar mond houdt. Moge dit voor de preppers op dit forum een extra waarschuwing zijn.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...