Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Invictus

Lid
 • Aantal items

  384
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

704 Uitstekend

1 Volger

Over Invictus

 • Titel
  Senior Prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

324 profielweergaven
 1. Deze site is ook net begonnen. Registry Expiration: 2022-03-24 13:11:46 UTC Created: 2020-03-24 13:11:46 UTC Ik heb er (nog) geen hele grote onzin zien staan maar diepgaand is het allemaal niet. Hier op preppers.nl staat veel meer informatie
 2. En als je maar genoeg van hun reguliere producten af neemt ga je ook niet dood aan Corona !
 3. Verhaal klinkt logisch en doordacht. Dus wat ik doe is doortellen vanaf afgelopen weekend met de prachtige bos en stranddag en doortellen vanaf de marktdag in Den Haag (vandaag). In week 16 zijn de doodskisten dan waarschijnlijk niet aan te slepen.
 4. En dit is precies de reden dat ik al dagen lang van mening ben dat er verder gaande beperkingen opgelegd moeten worden in het aantal mogelijk contactmomenten tussen burgers. Het gaat harder dan wat we aan kunnen, er is al lang geen sprake meer van "gecontroleerd"'. Hoe gaan we dat straks regelen en uitleggen aan de burgers dat beschikbare onamecapiciteit volgeboekt is door mensen uit brabant terwijl er in alle regio's enorme aanallen patienten bij komen? We moeten alles uit de kast halen om nieuwe geinfecteerden bij komen zodat alle beschikbare zorg besteed kan worden aan degenen die
 5. Scherp ! Je kon daar inderdaad wel eens goed mee zitten, in tegenstelling tot veel anderen waaronder ik.
 6. Klinkt eenvoudig en logisch maar ik heb niet veel vertrouwen in de slagkracht van onze overheid. Lees dit ook maar eens: https://www.nu.nl/coronavirus/6038728/nederlands-bedrijf-maakt-miljoenen-mondkapjes-voor-azie-amper-voor-hier.html
 7. Je moet een noodverordening als gevolg van een extreme situatie en de handhaving daar van niet verwarren met een politiestaat. Of anders gezegd: jouw bewering raakt kant nog wal. Klein stukje wikipedia voor de beeldvorming:
 8. Mijn eigen kinderen (begin 20) kijken vol verwondering en bewondering naar de prepvoorraad van pa en ma (50+) maar zien het hele gebeuren verder gewoon als extra vakantie. Wel vervelend dat de sportschool dicht is. Heftige discussie en ruzies al gehad over de risico's die ze naar binnen halen met hang en chill gedrag in grote groepen, vooral hun moeder loopt met haar kwetsbare luchtwegen/longen volgens mij veel risico. Een uitgaansverbod zou mij erg welkom zijn. Met de huidige besmettingen krijgen we de ic's ook al wel vol ben ik bang.
 9. En als ze er nu eens heel vroeg tegen aan lopen? Op het moment dat er nog ic ruimte voldoende is.
 10. Mogelijk heeft dit een negatieve invloed op het nivo van de discussie maar toch refereer ik maar even aan deze italiaan die het waagt om het uitgebalanceerde beleid van onze premier en zijn regering te bekritiseren. Bron https://www.telegraaf.nl/nieuws/1170005096/italiaanse-arts-nederland-neemt-groot-risico-met-deze-aanpak
 11. Inderdaad. Met een lockdown situatie bereik je maximale inperking van nieuwe besmettingen en dan nog weet niemand of dat een hanteerbare situatie oplevert. Mocht blijken dat we het allemaal met gemak aan kunnnen is het helemaal niet moeilijk om de touwtjes wat te laten vieren. Dramatisch dit beleid.
 12. Dramatisch, er wordt ons net verteld dat er minstens 100.000 landgenoten opgeofferd gaan worden. En een enorm kletsverhaal over "gecontroleerd" immuniteit opbouwen. Er is totaal nog geen controle en die gaat ook niet meer komen met deze regering. We gaan naadloos over naar scenario 2.
 13. Dan is het aannemelijk dat er op korte termijn een tandje bijgeschakeld gaat worden, een uitgaansverbod o.i.d. Per adres 1 persoon tegelijk naar buiten en alleen in een rechte streep van huis naar winkel, arts, apotheek etc.
 14. Voor jou is het te laat, enige optie is om het voorraadniveau uit te breiden met 2 personen en hopen dat ze verder haar mond houdt. Moge dit voor de preppers op dit forum een extra waarschuwing zijn.
 15. Het begint te kantelen getuige dezze pagina op teletekst https://nos.nl/teletekst
×
×
 • Nieuwe aanmaken...