Ga naar inhoud

Sterredag

Admin
 • Aantal items

  1748
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  23

Sterredag won de laatste dag op 11 april

Sterredag had de meest gelikete inhoud!

6 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Achterhoek
 • Interesses
  geocaching
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Sterredag's Achievements

Prepper goeroe

Prepper goeroe (8/11)

1.5k

Community reputatie

 1. Toch ff verhuizen naar sectie digitaal preppen Mogelijk hoort het beter thuis onder community initiatieven, maar dat moet je dan even laten weten.
 2. Ehhh tja.... ik gebruik gewoon google / chrome.... ja ik weet het.. niet zo opsec etc. Maar ik ben van mening dat tenzij je volledig of grid leeft, het eigenlijk niet echt mogelijk is om echt onder de radar te blijven/leven in deze tijd. Ik zie het dan meer als uitstel van executie ofzo, en om daar nou zoveel moeite voor te doen.
 3. Leuk idee! handig ook. Ik heb zat verhuisdozen staan. Op zolder, gevuld met uitgezochte spullen. Kan ik zo verplaatsen als het moet bovendien werkt het isoleren gelijk.
 4. Inderdaad hele interessante film! Ik kon hem wel al heel heel lang geleden een keer gezien. Veel films gaan over de dreiging en wordt net op tijd voorkomen of er zijn series die spelen zich af decennia na.... Maar dit is echt wat als de bom valt wat dan. Een aanrader eigenlijk wel.
 5. En dan weet ik zelf even niet meer waar ik dit moet plaatsen. Het is geen complot, het is geen theorie. Dit is vandaag de dag een harde FEIT. Dit is echt een goed voorbeeld hoe manipulatief FB werkt (en andere media) om de mensen naar HUN hand te laten zetten, maar vooral om verdeeldheid te zaaien in deze wereld. Letterlijk gekopieerd van mijn FB: Wauw!! Echt het kan niet gekker worden. Waar een beetje vraagtekens zetten bij covid beleid bijna meteen een 30 dagen ban opleverde voor FB... Waar een beetje humor een ban oplevert... Zet FB nu zijn eigen regels opzij, want he lekker haat verspreiden tegen mensen die er ook niks aan kunnen doen dat ze Russisch zijn en hun eigen leven niet zeker zijn. DAT vind Facebook wel oke??!!! Het is dat dit de manier is om nog een beetje mensen te bereiken om ze in te laten zien dat wat er aan de hand is ECHT ECHT de verkeerde kant op gaat. Censuur, want andere mening die wij niet hebben, mag niet, maar HAAT verspreiden jegens een BEVOLKINGSGROEP... DAT mag ineens wel??!!!! BIZAR Ik WALG van dat beleid en het liefst stap ik nu onmiddellijk op van FB. Maar eigenlijk moet iedereen dat doen! Er zijn alternatieven, Echt! Russische soldaten doen ook "alleen maar wat hun verteld wordt" doen ze het niet, zijn ze zo dood! https://www.nu.nl/tech/6188712/facebook-laat-aanzetten-tot-haat-tegen-rusland-tijdelijk-toe.html
 6. Helder, alleen dan schieten we toch ook niks op met al dat gezweem over een vat ruwe olie kost... blablabla. Want op dit moment is het dus niet de oorzaak van de dure benzine. Hoewel het nog steeds wel apart is, want corona maatregelen worden steeds meer opgeheven, mensen rijden en vliegen weer steeds meer.
 7. Mocht dat zo doorgaan met deze prijzen kan ik beter mijn auto wegdoen, want dan kan ik er toch niet mee rijden.
 8. IK kwam dit tegen op facebook. Met een beetje googelen kwam ik erachter dat dit acurate informatie betreft qua olieprijs en benzineprijs. Nu weet ik dat we best wat belasting op de benzine hebben, maar toch niet dat dat zoveel meer is geworden in de afgelopen 15 jaar in verhouding? Of dat in Duitsland hetzelfde gebeurd, want daar is de benzineprijs net zo hard gestegen en scheelt nog steeds ongeveer hetzelfde met NL. Iemand een verklaring?
 9. @JJ&A Stukje uitleg over de waarderingsknoppen. De berichtwaarderingsknoppen hebben een functie, het geeft of verwijderd reputatiepunten. Het verteld iemand of je een bericht / kwaliteit van een bericht / relevantie van een bericht / informatie van een bericht, waardeert of niet. Het gaat niet om het wel of niet leuk vinden van de inhoud (forum is geen facebook) kortom... je vind het misschien niet leuk dat hij weg is, maar daarmee dewaardeer je de kwaliteit van mijn berichten. Een "unlike" gebruik je bijvoorbeeld als je van mening bent dat wat iemand post totaal nergens op slaat, niet waar is, leugens zijn. Een trolbericht is, of iemand die allerlei persoonlijke denigrerende uittingen doet. Het maakt mij op zich niet uit, maar zeker bij nieuwere leden met wat minder reputatiepunten kan zo'n onhandig geplaatste dislike, van belang zijn. Vandaar deze uitleg dus.
 10. Op verzoek is het account van Martin verwijderd
 11. @JJ&A Ik zag dat je mailbox bijna aan je quote zit. Wil je zo vriendelijk zijn je inbox drastisch op te ruimen.
 12. @vheeswijk Geen linkdumping graag! Eigen toelichting, waarom je dit bericht plaatst, waarover het gaat, een quote van het bericht zelf etc
 13. Ach ja natuurijk. Op die manier. Maar wat voegt toetreden tot eu nu toe dan?
 14. Zou Poetin nou echt niet bedacht hebben dat die sancties er zouden komen? Of zou hij daar allang over nagedacht hebben en op voorbereid en er dus totaal scheit aan hebben? Als het hem de macht gaat kosten zou het een stomme zet zijn. Zou hij dat risico echt nemen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...