Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

voordeur

Lid
 • Aantal items

  134
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

85 Uitstekend

6 Volgers

Over voordeur

 • Titel
  Survivor

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Urban Environment
 • Beroep
  Proc.operator/ Mech. eng.

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Of een doos sorry gebak ??? Eerste gedachte was grapje? 2e gedachte was heb ik een SHTF gemist? Ik ben er echt van naar de klote! Ik ga zo maar eens een duik nemen in de sloot met wat cement. M'n wereld is zojuist ingestort!!! Allen bedankt voor het mooie leven, want dat had ik naast het forum niet meer. Jammer dat de stekker wordt getrokken!!!! Allen bedankt voor de mooie tijd!! Hou me aub. op de hoogte waar het "forum" naar toe gaat. Voordeur_84@hotmail.com
 2. 29 november komt er na ruim twee jaar schrijven het eerste Nederlandstalige Bushcraft Handboek uit. Leek me wel interessant om te delen. http://blog.extrasurvival.nl/handboek-bushcraft/
 3. voordeur

  Huisuitzetting

  We want More!!!!! Het leest lekker weg, en ik hou totaal niet van lezen. Dankzij het forum wel!!! Toch zou je een boek moeten schrijven. En @Stuudje ook. Wat een handige ideeën en trucs hebben jullie, al dan niet uit noodzaak ja of de nee. Keep on the good work!
 4. Thnx!! @FincaInSpanje en @hamster Ik geloof dat @vheeswijk ook nog wat waardevolle docu's had van verschillende mensen. Link is ook ergens te vinden op het forum.
 5. Ik ben daar ook wel benieuwd naar. Al het om ontvangen van Wajong gaat, kan er een wijziging doorgegeven worden aan het UWV van verhuizing. Voor zover ik kan zien is het het formulier invullen en opsturen, met dien verstande dat het "nieuwe adres"opgegeven wordt(hier kan waarschijnlijk ook het oude adres komen te staan). Daarna is er een mogelijkheid voor uitleg. Niet geschoten is altijd mis.
 6. Maar daarin staat niet de duur van het briefadres. Wat in de regelgeving in Rheden wel het geval is. Dit jaar heeft iemand een briefadres bij mij, voor minimaal een jaar. Deze is goedgekeurd.
 7. Blijkbaar hebben de Gemeentes dus verschillende regels. http://www.denhaag.nl/home/bewoners/to/Briefadres.htm
 8. Als je een briefadres (postadres) hebt sta je nog ingeschreven in het Basisregistratie personen (BRP) Oude Gemeentelijke Basis Administratie (GBA) volgens deze Maar het is allemaal niet zo duidelijk door de verschillende instanties, dus misschien zit ik er wel naast. Pending......
 9. "Hoofd"schakelaar van de deur uitzetten en kijken wat er gebeurd. Tada
 10. Hoe blijf jij op de hoogte? Stel de frequentie van uw regionale omroep in op radio en/of televisie. In geval van nood heeft deze officiële rol van noodzender.
 11. [ATTACH]20315[/ATTACH] Deze zijn ook in de "aanbieding". Houdbaar tot ergens 2017. Ook de verpakkingen met 4 hamburgers.
 12. Geen idee, zoals je ziet is de foto niet van mij afkomstig
×
×
 • Nieuwe aanmaken...