Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

justin kees

Lid
 • Aantal items

  14
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

19 Goed

1 Volger

Over justin kees

 • Titel
  Jr. prepper

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Lijkt me afhankelijk van een aantal faktoren. Ten eerste jouw gewicht en ten tweede hoe diep je het mes in de boom kunt jassen. Dutch bushcraft knives hadden eens een review op youtube over de mora robust. De jongen die er op ging staan was niet zo heel zwaar en het mes hield stand. Verder herinner ik me dat @carismo eens zei dat hij vond dat een mes zijn gewicht moest kunnen houden. Misschien dat hij weet welke messen het sterkst zijn.....
 2. Het blijft natuurlijk heel persoonlijk maar het schijnt dat merrell moab een van de beste is voor lange afstanden. Vibram zool, licht, niet heel erg duurzaam.
 3. Ik bestel al jaren naar volle tevredenheid bij redler. https://www.sport-redler.de/herren/schuhe/outdoorschuhe/c-500
 4. Super dit nieuwe oude forum. Ik keek hier al een paar jaar om dingen op te zoeken. Inmiddels al veel mensen ontmoet via de sc's en hopelijk zie ik de mij onbekende namen ook eens snel bij een meeting.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...