Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

firefighter

Lid
 • Aantal items

  26
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

19 Goed

Over firefighter

 • Titel
  Elementary prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Urban Jungle
 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Ziet er wel heel gaaf uit. Maar anoniem is het zeker niet haha.
 2. Een extra deken is inderdaad misschien niet verkeerd. Dat is een goeie, bedankt! Waterfilter zit al in de BOB. Wat gereedschap is misschien wel handig ja. Zeiltje is ook wel een goeie. Thanks Dat klopt, maar daar maak ik me geen zorgen over. Over de metaaldetector maak ik me geen zorgen. Reserve kleding is een goede tip. Bedankt! Daar heb ik al rekening mee gehouden. Inderdaad!
 3. Hallo allemaal, Een tijdje terug heb ik een kunststof ton 30 liter gekocht om nabij mijn tijdelijke BOL onder de grond te verbergen. Op dit moment staat op de lijst: - Verschillende zaden, zowel eetbaar als verhandelbaar. - WC Rollen - Zeep - Sigaretten - Vis set - Aanstekers / lucifers / tinder on a rope Graag hoor ik tips / toevoegingen! Alvast bedankt! Link ton: http://www.jerrycanshop.nl/media/catalog/product/cache/1/image/500x500/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/3/0/30_liter_vat_met_deksel.png
 4. Ik had na 5 km zonder natte sokken toch echt al de eerste blaar te pakken. Ik denk dat het de combinatie van slechte schoenen met verkeerde sokken is geweest. Ik ga vandaag even zoeken waar er hier in de buurt een goede outdoor / wandel zaak zit en van de week als het lukt even langs.
 5. Ik liep op magnum kisten waar ik binnen 5km al blaren in kreeg. Bepakking van ong 25kg met heupband. Heb toen ondanks de blaren een kilometer of 30 / 35 gelopen op de eerste dag.
 6. @MyronPrps Tja, oprecht bezorgd zullen we maar zeggen. Hier op dorp woont een ervaren hovenier die al heel wat boompjes gekapt heeft. Maar één keer sloeg die zaagmachine eruit en vraag me niet hoe maar die sneed zo z'n keel door. Hij mag van geluk spreken dat die nog leeft. Nu praat die met zo'n kastje op z'n nek. Maar om een lang verhaal kort te maken. Bezorgdheid uit ervaring; )
 7. @MyronPrps Heb je de juiste middelen om bomen te zagen? Want behalve een kettingzaag heb je nog een shitload aan PBM's nodig om t veilig te doen. En wat @verkenner ook al aangeeft, omgevallen bomen zagen doe je niet zomaar. Of heb je hier al ervaring mee?
 8. Iedereen bedankt voor de tips zover. Ik ga ermee aan de slag!
 9. Even een vraagje tussendoor. Wat voor dingen wil je in een dag verslag gaan opschrijven? En wat bedoel je met 'tactische planning'? Want t klinkt allemaal nog een beetje militaristisch en ik moet eerlijk bekennen dat ik het nut er nog niet van zie.
 10. Hallo allemaal, Vorig jaar september kreeg ik het geweldige idee om met mijn commando tas op de rug eens lekker door Nederland te gaan wandelen. Gewoon van huis af weg lopen en wel zien waar je slaapt, waar en wat je eet etc. Het grootste probleem waar ik toen tegen aan liep, is dat ik al zeer snel met blaren op mijn voeten liep.. om er vervolgens achter te komen dat je niet genoeg blarenpleisters bij je hebt. Dus nu mijn vraag, wat vinden jullie de ideale schoenen voor lange wandelingen met een zware bepakking?
 11. Ik heb hem niet meegemaakt, dus ik moest het even googlen. Maar het heeft me wel aan het denken gezet, om daar enigzins rekening mee te houden.
 12. Zo te zien kan jij wel eventjes overleven vanuit de auto
 13. Heb je daar standaard dan nog wat van tassen etc in liggen. Of gewoon een kale auto?
 14. firefighter

  Woon-werk BOV

  Wat mij opvalt hier, is dat er een aantal topic's zijn over Bug Out Vehicles en dat bij iedereen de voorkeur uit gaat naar een robuuste 4x4. Allemaal leuk en aardig, maar ik gok dat de meeste hier gewoon een simpel gezinsautotje rijden voor naar het werk. Logisch! Waar ik benieuwd naar ben, is hoe jullie je 'standaard' woon-werk verkeer voertuig hebben ingericht zodat wanneer die poepventilator in slaat je daar toch mee uit te voeten kan. (Vergeef me als ik een topic over het hoofd heb gezien, na een paar dagen hier lid te zijn heb ik zo ontzettend veel topics gelezen dat ik door de poep de ve
×
×
 • Nieuwe aanmaken...