Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

zyxl

Lid
 • Aantal items

  12
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

19 Goed

Over zyxl

 • Titel
  Jr. prepper

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Nee
 1. zyxl

  Container Shelter

  Hallo allemaal, Ik heb gezocht maar kon het niet vinden (mocht het al een topic zijn, mijn excuses). Mijn vraag is namelijk, wat kost het om een ondergrondse shelter te laten bouwen van een zeecontainer. Denk hier bij aan, container van 40FT 1000/1500 euro per stuk (worden er 2/3). Kosten om het in te laten graven, materiaal zodat het veilig is (cement etc, etc..) Ik heb nog geen idee hoe de ingang gaat worden (natuurlijk via de bovenkant, misschien via een buis met ladder). De kosten zijn op zich geen probleem, maar heb liever dat het zo min mogelijk gaat kosten. Er is
 2. Excuses dat zoiets al op het forum stond, probeer toch mijn steentje bij te dragen. Groetjes
 3. Hallo, Ik zat is te googlen op kaarten van Nederland want uiteraard vind ik het ook een MUST om een landkaart te hebben. Het volgende kwam ik tegen: http://nederland.risicokaart.nl/risicokaart.html Een kaart waar alle risico's in Nederland op worden plaatsgegeven zoals; veiligheidsafstanden, gevaarlijke stoffen, verkeer en vervoer, natuurrampen, paniek/verstoring, kwetsbare opjecten, gebieden/populaties en ondergrondse kaarten. Misschien hebben jullie er wat aan, naar mijn mening is het iig erg interessant !!! Groetjes !
 4. Gaaf hoor Phaelin ! Go on @ Dr,Prepper er zijn websites waar je de prijs op kan zoeken, ligt er aan in welke staat de munt verkeert.
 5. Heb ik even geluk dat mijn vader jarenlang munten heeft gespaard uit allerlei landen en dus ook mappen vol had. Ik heb dit allemaal gekregen om dit of te verkopen of zelf mee verder te gaan. Jammer genoeg liggen hier niet mijn interesse in, maar dat vind hij dan ook geen probleem. Het betreft munten uit Nederland ( centen, halve stuivers, stuivers, dubbeltjes, kwartjes, gulden, rijksdaalder, vijfjes en tientjes. ), USA ( penny's, nickels, dime's, quarters, half dollars, dollars ) De rest zijn mappen met munten uit Australie, Egypte, China, Engeland en ga zo maar door. Zal is kijk
 6. zyxl

  Te laat?

  Bedankt, jullie geven mij erg veel positieve energie! En idd, Rome is niet in een dag gebouwd. Succes allemaal !!!
 7. zyxl

  Te laat?

  Hartelijk dank voor je reactie Stuudje, Goede bruikbare tips en leuke dingen om mee aan de slag te gaan, wat denk je aan een eventuele schuilplaats ? Je hoort de mooiste verhalen hier.
 8. zyxl

  Te laat?

  Hallo, Ik weet niet precies of ik het in het goede forum post, zo niet mijn excuses. Ik heb me deze week aangemeld voor de site en ben de laatste tijd veel aan het denken over het ''prepperen''. Mijn vraag is dus: Ben ik te laat hier mee ? Het is voor mij allemaal erg nieuw en vanwege mijn low-budget aangezien ik 5 dagen p/w studeer en op mezelf woon lijkt het mij niet haalbaar om voldoende mezelf te ''bewapenen'' met kennis. materiaal en een eventuele verblijfsplek. Graag zou ik dit willen maar om binnen nu en 2/3 jaar een verblijfsplaats te creƫren lijkt me vrijwel onmogel
×
×
 • Nieuwe aanmaken...