Ga naar inhoud

Marcov

Lid
 • Aantal items

  224
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Marcov won de laatste dag op 19 juni 2014

Marcov had de meest gelikete inhoud!

4 Volgers

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Regio Amsterdam
 • Interesses
  Hiking & Scubadiving & Handboogschieten
 • Beroep
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Marcov's Achievements

Survivor

Survivor (4/11)

266

Community reputatie

 1. kun je er met een klein zaagje of een dremel bij? dan een sleuf zagen/slijpen en er een platte schroevendraaier op zetten. linkse tap indraaien kan soms ook helpen
 2. Hoe wil je gaan drogen? Als je het met een voedseldroger gaat doen, kun je net zo goed met een vacumeer apparaat gaan vacumeren. Er zijn ook andere vacumeer systemen, bakjes die je met een handpompje vacuum trekt. Bijvoorbeeld Vacu-vin. Is niet goedkoop. Ik heb verder geen verstand van wecken, maar waarom zou je eerst gaan drogen en daarna wecken?
 3. Weet je dat zeker? https://www.telegraaf.nl/nieuws/526864131/rutte-tegen-duitsers-en-belgen-kom-niet-naar-nederland-met-pasen
 4. Ik heb jaren gerookt vanaf mijn 17de ongeveer. Dat varieerde van 5 pakken zware shag in de week tot 1 à 2 pakjes sigaretten per weekend. Heel vaak gestopt, Een paar keer omdat m'n lichaam er tegen protesteerde, om dan na verloop van een paar weken weer te beginnen. Tot een avond in 2005, ik zat achter de PC en ik steek er 1 op. Kijk er eens naar en denk vreemde hobby eigenlijk. Maak hem uit en verzuip de rest van de pakjes. Ik heb nooit meer de behoefte gehad om te roken, ik zat toen op ruim een pakje per dag. Op dit moment vind ik het gewoon stinken, wat niet wil zeggen dat ik ergens niet heen ga omdat er gerookt wordt. Het verbaasd en stoort me wel eens als ik lekker door de duinen of bos wandel, dat ik de mensen die aan roken zijn vaak veel eerder ruik dan dat ik ze zie. Ik ga niet zeggen dat het makkelijk is om te stoppen, ik was er gewoon klaar mee/voor. Maar ik ben wel van mening dat veel mensen, als ze echt willen, kunnen stoppen.
 5. Ik heb rio en felicia dunne bleek staan. geen idee eigenlijk waar ik dat gehaald heb. Ik dacht dat Dirk felicia in het sortiment had. EDIT: https://www.jumbo.com/jumbo-dunne-bleek-original-1l/262856FLS/ Misschien gewoon even in de winkel vragen of ze het mee laten komen.
 6. Voor mijn gevoel kun je je er niet echt tegen wapenen. Je kunt proberen de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden. Zorgen dat je gezond en in goede conditie bent en een goede weerstand hebt Goede hygiëne in acht nemen Risico situaties proberen te vermijden. (bv. bioscoop, carnaval enz) In de hut op Rottemerplaat gaan zitten. Eigenlijk gewoon wat je normaal ook zou (moeten) doen om bv griep te voorkomen.
 7. Ik zou het niet weten, maar dat ga ik wel een keer proberen. Ik denk het niet, weet niet precies hoe het werkt. Maar ik vermoed dat het een soort RFID is.
 8. Dit is een wat oudere post van me, maar nog steeds actueel Ik kwam het onderstaande stuk tegen over ompolen en miswijzen van kompassen door magneten in kleding. Het is wel iets om rekening mee te houden, zelf heb ik iets dergelijks bij de hand gehad tijdens duiken met slecht zicht. De duiklamp van mijn buddy te dicht bij mijn kompas. Mountain safety experts have warned against a worrying trend in the outdoor clothing market. Magnetic closures on gloves and jackets are being marketed as the modern alternative to Velcro or poppers. But magnets are well-known for deflecting compass needles, and there is already evidence that this may have been the cause of a recent Mountain Rescue call-out. https://www.mountaineering.scot/news/magnetic-warning
 9. Erg jammer om te moeten lezen dat het gaat stoppen, ik vond/vind het altijd leuk om rond te neuzen. Heel veel heb ik niet geschreven, maar dat doet er nu niet meer toe. In ieder geval, bedankt voor de uren die ik hier heb mogen/kunnen doorbrengen. Ik heb hier best wel ideeën opgedaan, en ik hoop dat ik nog menigeen tegen zal gaan komen. IRL en/ergens anders op een forum. Iedereen het beste en bedankt Groetjes Marco.
 10. Slechte plaats @Dreutel. Als ik bij jou zou inbreken, zou ik gegarandeerd die chocolademunten meenemen. Ik ben een chocojunkie.
 11. @GuywithAplan, leuk stukje. Ik heb hier zat brandnetels, misschien ga ik het nog eens proberen. Ik heb alleen nog een vraagje. Je schrijft: Bovendien bevat brandnetel ook mierenzuur, histamine en chlorofyl. Verderop schrijf je: De brandnetel is bloedzuiverend, bloedstelpend, vocht afdrijvend en werkt antiallergisch. Als ik weer eens last van hooikoorts heb, moet ik antihistamine slikken. Dus waarschijnlijk begrijp ik niet helemaal goed hoe het werkt, maar het lijkt me tegenstrijdig. Groetjes.
 12. @nanna, heb even gekeken, maar ik kan zowel bij de ING als bij de Rabo inloggen.
 13. Ik gebruik de techniek met het touwtje eigenlijk al jaren. Meestal 2 touwtjes per kant, 1 is geen. Heb het ooit eens geleerd, maar het is nooit bij me opgekomen om het door te geven. Goed dat je het onder de aandacht brengt, anders gaan er gegarandeerd een aantal nat. Bedankt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...