Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Stuudje

Lid
 • Aantal items

  7780
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  27

Stuudje won de laatste dag op 10 november 2015

Stuudje had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

6450 Uitstekend

Over Stuudje

 • Titel
  SHTF Expert

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik heb de voorraad lucifers en eikels en brandhoutjes in een weckpan als alternatief kampvuurtje in de hens gestoken...i'm prepared want ik heb een co-dingus- meter en een blusser. Ik zet de vuurfles aan de mond, en lal na halve fles dit lied vlekkeloos mee. Hoppa!
 2. Haha, wat zien ik, had je hulp bij het opruimen? [ATTACH=CONFIG]22024[/ATTACH]
 3. Mail even door naar het AVL-ziekenhuis! Zullen ze blij mee zijn, een remedie tegen kanker.
 4. Okee, en hoeveel gram is 3 liter paardenbloemen?
 5. Leuk Tom, dat is een recept van @zwellever toch? http://preppers.nl/forum/threads/5264-Paardenbloemen?p=120367&viewfull=1#post120367 uit het eerder geposte paardenbloementopic. http://preppers.nl/forum/threads/5264-Paardenbloemen
 6. He, toffe gozert! Geeft niets hoor. Heeft iedereen wel eens. Er zijn praatgroepen voor, of roddelclubjes, het is maar hoe je het noemen wilt. Of die er in SHTF ook zijn betwijfel ik, dus sla je slag nu het nog kan.
 7. Hee man, een Opinel mesje of Mora kan je bij elke outdoorwinkel in Nederland wel kopen hoor. Doet wat een mes moet doen. De rest is piemels en ver pissen. Groter, dikker, vetter, cooler... En verder, dit dus. Welkom!
 8. Of je er meer mee kan. Ja, best wel. Slavin Jadira speelt met brandnetels. En kaarsen en gember...zal vast een prepper zijn.
 9. Meestal reageert men ook niet zo aardig als ik midden in de winter, bijna onherkenbaar met sjaal om de bank instorm en GELD roep.
 10. Stuudje

  Kippen

  Pfff, tot twintig kippen op vierkante meter kan hoor. Doen ze in de legbatterij ook.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...