Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en je opgegeven geboortedatum en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Raycoupe

Leden
 • Aantal items

  9788
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  46

Raycoupe won de laatste dag op 3 november 2015

Raycoupe had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

8271 Uitstekend

Over Raycoupe

 • Titel
  Moderator

Persoonlijke Informatie

 • Lokatie
  Mezelf
 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. He Floris, waar hang je uit, we missen je.

 2. He Floris, waar hang je uit, we missen je.

 3. Yep, ik zag een melding verschijnen. :)

 4. Hoi Ray,

   

  Dit is een test verschijnt er ook een melding in het scherm?

 5. Raycoupe

  1300

  Feliciflapstaard kerel, alles komt goed.
 6. Met pijn in mijn hart kan ik niet anders dan achter de admins staan in hun beslissing, maar zonder onze admins geen forum, deze fantastische mensen zijn onvervangbaar. Ik wil ze dan ook bedanken voor de afgelopen jaren en wat ze hebben opgebouwd. Het gemis van dit forum laat een grote leegte achter, maar net als in de natuur worden leegtes altijd weer gevuld met wat anders. Ik hoop dat de vele contacten die zijn ontstaan zullen leiden tot andere mooie dingen. Ray out.
 7. Uitstekend gehandeld van die agenten, want zo'n IS sympathisant wil niets liever dan het martelaarschap. In Engeland liggen de straffen behoorlijk wat hoger dan in NL, helemaal als het als terroristische daad gekenmerkt wordt, die staat echt niet na vier jaar weer buiten. Bizar om te lezen dat mensen voor standrechtelijke executies zijn en zich waarschijnlijk zelf moreel superieur achten aan die IS gekken.
 8. Ik heb het 'boekje' Plant een Boom van Pieter Boxman, een gids voor het aanleggen van een houtwal. Destijds besteld bij de 12ambachten en het bleek geen gebonden boekje, maar stapeltje A4'tjes met een nietje. Kan die volgende maand wel meenemen @MyronPrps.
 9. Die gaat nog een leuke tijd tegemoet, het is daar nog geeneens kwart over zes in de namiddag.
 10. Ik weet het, maar mag hier niet te lang bij stil staan en kwijlen.
 11. Wauw, wat een geweldig bericht! Na zoveel onzekerheden, zo lang wachten, na alles waar je verslag van hebt gedaan hier, de levenstekens, Wauw. Voor de onbekenden, mag ik u voorstellen, de enige echte @Mrsjones. Lees haar posts en topics om de praktijk te leren wat een SHTF kan zijn. Diepe buiging maak ik voor haar. Get drunk, get pretty, get comfortable and relax. It's vacation! You deserve it.
 12. Maakt idd niet uit, de kwaliteit in deze maakt het verschil, LM heeft een naam hoog te houden. Ik heb verreweg de simpelste LM, de sidekick, toch knip ik hiermee door stukken Heras hekwerk heen, zonder blaren op mijn kantoor klauwtjes. Goedkopere multitools heb ik ook wel gehad, maar die konden zeker dat niet. Schroevendraaier (veel gebruikt) functies, het is allemaal slapper en slijt hard. Een degelijke multitool koop je voor jaren, waar o.a. LM goed in is, koop je voor jaren, zo niet decennia gebruik. Het blijft een multitool, ken freaks die alles met hun ene ding willen doen en tja, dan slijt hij harder. Ik pak gewoon m'n gereedschapskoffer als ik een echte klus heb.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...