Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Raycoupe

Lid
 • Aantal items

  9938
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  48

Raycoupe won de laatste dag op 28 augustus 2020

Raycoupe had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

8473 Uitstekend

Over Raycoupe

 • Titel
  Oud Moderator

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Mezelf

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Lees het artikel uit je eigen link eens. Menselijke cellen worden niet gebruikt als zoetstof. Men test smaak-, en zoetstoffen op menselijke cellen, als alternatief voor een smaakpanel. Het is geen ingrediƫnt.
 2. Kan ik me voorstellen, ik maakt ook de verkeerde aannames waarvoor ik reeds excuses naar Info junky heb gemaakt. Kuddo's voor haar gepaste reactie waardoor ik de kans had mijn gedachten te verduidelijken. Op dit forum kritisch te reageren is waarschijnlijk sowieso niet zo handig van mij, omdat het al snel gezien kan worden als een aanval, aangezien ik op een vergelijkbaar ander forum vertoef. En dat is het laatste wat ik wil, liever nog zag ik tien florerende Nederlandse fora's mbt tot preppen en dit soort belangrijke maatschappelijke onderwerpen, omdat het medium forum
 3. Bedankt voor je serieuze reactie, waar ik idd wel heel snel was met een conclusie, maar ik volg idd niet dagelijks, zelfs niet wekelijks dit forum en jouw bijdragen. Dit is echter wel hoe het overkomt als hier iemand nieuw komt binnenvallen, ik denk niet dat die eerst bijna veertig pagina's gaan teruglezen, ik iig niet.
 4. Ik denk dat de meeste mensen niet anders doen dan via internet hun informatie verkrijgen. De krant en TV is niet zo populair meer. Dan blijft het grote bos van het internet over, waar je iedere mening bevestigd kunt zien, als je maar zoekt, zelfs dat een cirkel vierkant is als het moet. De aanname dat slechts mensen die elkaar kennen hier lezen, zou ik niet willen maken. Daarom vind ik het wel belangrijk dat bronnen vermeld worden en zelfs dat als je diep in de materie zit, je ook als amateur 'journalist' daar enige context bij kan zetten.
 5. Dat was een te snel getrokken veronderstelling van mijn kant, ik volg jouw bijdragen niet op de voet, kijk af en toe hier nog eens. Excuses daarvoor.
 6. @OBL-Rien Ik geef meteen toe dat ik wellicht foutief de motieven van @Info_junky veronderstelde. Maak nu niet dezelfde fout, door mijn motivatie in te vullen. Niemand kan adhv van zo'n screenshotje de originele bron vinden als je die er niet bij vermeld, waar die contextuele informatie wel te vinden is. Door juist precies die stukjes eruit te knippen die in een straatje passen, worden hele alternatieve werkelijkheden gecreƫerd. Op zijn minst zou een link naar de bron te vinden moeten zijn. Edit: Ik vind het idd een vorm van luiheid om slechts copy/paste twitterpost
 7. Door slechts snippets te gebruiken laat je elke contextuele informatie achterwege, waardoor het lijkt alsof vaccinaties geen oplossing zijn en zelfs levensgevaarlijk. Het is een manier van werken die steeds normaler is geworden, slechts kleine korte stukjes, makkelijk voor het publiek het liefst in grote hoeveelheden, waardoor er van daadwerkelijke informatievoorziening geen sprake meer is.
 8. Je bedoeld @OBL-Rien dat alles mag op dit forum behalve kritiek hebben op het geplaatste?
 9. Waarom deel jij bewust fake news, vervalste pagina's met informatie die lijkt te komen van de overheid. En dat ook zonder enige verifieerbare links. Wat is de lol ervan dit forum in je eentje vol te spammen met de meest onzinnige informatie over een zeer ernstige crisis die ons op alle vlakken in het leven raakt, met als mogelijk effect dat de crisis wordt verlengd en zelfs gezondheidsschade kan opleveren? Ben je er zo van overtuigd dat corona een wereldwijd complot is waar honderden miljoenen aan mee werken en dat geheim houden dat dit geoorloofde middelen zijn? Of go
 10. Ik zie niet wat die twee onderwerpen met elkaar te maken hebben. Denk dat het zelfs kwetsend is voor betrokkenen en afstammelingen van Holocaust overlevers om deze analogie te hanteren. Afkeken van de Amerikaanse Tiktok gebruikers die vrezen voor hun accounts op dat platform en zich identificeren/vergelijken met Holocaust slachtoffers? Daarnaast geloof ik niet in het complot wat je schetst. Tientallen miljoenen (zo niet meer) mensen (artsen, wetenschappers, rijken, regeringsleiders, ziekenhuizen, journalisten, etc)|, in zo'n beetje alle landen ter wereld zouden tegelijk moeten same
 11. Nee hoor, ze hoeven jou die reden niet uit te leggen. Er zijn genoeg situaties waarbij jij aanwijzingen van 'bevoegd gezag' krijgt zonder dat ze gaan uitleggen waarom. Bv. het rustig houden van een straat omdat over tien minuten een arrestatieteam een vuurwapen gevaarlijk verdachte uit z'n woning gaat halen. Ze zijn niet verplicht dat aan de grote klok te hangen, of achteraf daarover te verklaren voor een rechtbank. Daarnaast gelden er lokale verordeningen dat burgemeesters voor de veiligheid dienen te zorgen, nog afgezien van speciale verordeningen mbt tot corona. Tijdelijk mensen
 12. Als je geen mondkapje draagt wordt je gevraagd het gebied te verlaten. Volg je dat niet op, krijg je een boete voor het niet opvolgen van aanwijzingen van bevoegd gezag. Kun je wel bij de rechter het mondkapje gaan aanvechten, maar daar heb je dan geen boete voor gekregen.
 13. OHV is het merk. Het is een Chinees, verkocht op Aliexpress. Drie fasen, 14 pk een dikke jongen voor nog geen 250 euro aldaar. Ik zou de handleiding vragen bij zo'n verkoper op Aliexpress.
 14. Wij van WC Eend adviseren WC Eend? @Sports & Nutrition
 15. Groepsimmuniteit is goedkoop, iedereen testen, traceren en isoleren ontzettend duur. De economie van een land in pauzestand houden is ook ontzettend duur. Het virus treft met name mensen die niet gaan bijdragen aan de economie. Het land met de meeste centen over aan het einde van de crisis, heeft straks het grote voordeel als de economie weer aantrekt. Dat is het dilemma van Rutte en alle landen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...