Ga naar inhoud

Renanim

Lid
 • Aantal items

  411
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Renanim's Achievements

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

373

Community reputatie

 1. Mensen, relax...ik had er nog een knipoogsmiley achter moeten zetten, want het was niet serieus bedoeld. Internet en interpretatie Neemt niet weg dat ik wel benieuwd ben naar de werkelijke reden om te stoppen.
 2. Jep, een methode om mensen hun emailadres te laten plaatsen zoals nu gebeurd...
 3. Ik heb sinds kort een Samsung S6. Maar ik heb dit niet op dit toestel ingesteld. Of staat dat met de nieuwere toestellen standaard aan? Want ik kreeg gisteren wel de NL alert melding. Bij mijn 'oude' toestel, de S3 moest ik het zelf instellen.
 4. Jammer dat je mij een negatieve kuddo geeft over mijn opmerking om kinderen leren om te gaan met bepaalde gereedschappen. (Wat jij opvatte als kinderen leren omgaan met moordwapens...). Terwijl je zelf een officier wil lekschieten.
 5. Mooie CRKT Ik heb zelf ook pouches van MFH. Geen topkwaliteit, maar als je het niet dagelijks stevig gebruikt voldoet het. Daarnaast heb ik pouches van Tasmanian Tiger en Condor, deze zijn van een aanzienlijk betere kwaliteit. Steviger gestikt en een betere rits.
 6. Precies. En daarom moet je ze als ouder leren omgaan met allerlei gereedschappen. (Ja mods ik weet het, maar dit is een heel dun scheidslijntje in dit topic).
 7. Bruine aanmaakblokjes en Firesteel.
 8. @Communicator, you are so right... En vluchten? Geen denken aan! Al kom ik totaly fucked up uit de strijd, ik doe het voor mijn kinderen, voor hun toekomst...
 9. Weer een heerlijk staaltje symboolpolitiek van de heren en dames politici: http://www.volkskrant.nl/buitenland/eu-beperkt-verkoop-kalasjnikovs~a4188931/ Dit gaat dus niet om terrorismebestrijding maar puur om de EU burger nog meer te beperken in z'n vrijheid.
 10. Wat is iedereen toch lekker fucked up vandaag...gezellig
 11. De visie van Peter van Buren op de aanslagen in Parijs.... En omdat het voor sommigen blijkbaar teveel werk is om ff op een linkje te klikken: We gave up many of our freedoms in America to defeat the terrorists. It did not work. We gave the lives of over 4,000 American men and women in Iraq, and thousands more in Afghanistan, to defeat the terrorists, and refuse to ask what they died for. We killed tens of thousands or more in those countries. It did not work. We went to war again in Iraq, and now in Syria, before in Libya, and only created more failed states and ungoverned spaces that provide havens for terrorists and spilled terror like dropped paint across borders. We harass and discriminate against our own Muslim populations and then stand slack-jawed as they become radicalized, and all we do then is blame ISIS for Tweeting. [MOD] Gebruiker gevraagd bron link toe te voegen, gebruiker al offline, doe ik het even [MOD] Paris: You Don’t Want to Read This: http://wemeantwell.com/blog/2015/11/14/paris-you-dont-want-to-read-this/
 12. In mijn vriendenkring keken ze mij in het begin ook raar aan als ik vertelde dat ik een rugtasje met basic-gear in de auto heb liggen. Maar doordat ik met een paar eenvoudige argumenten kwam, zag je dat sommigen toch wat meer 'survivalspul' in hun auto legden. Toen ik mijn vriendin een half jaar geleden ontmoette, had ze gelukkig gelijk een 'aha! erlebnis'. De ideale vrouw dus
 13. @QuickFix ja dat heb je met die Tukkers die spreken een raar taaltje. Goat goan! (dit betekent: fijne dag)
 14. Deze 3000/1000 steen zou ik als beginner niet kiezen. Dit is een wat zachtere steen waardoor je de steen zou kunnen beschadigen. (Ik praat uit ervaring...) En let op als je een slijpstaaf neemt, neem dan de keramische en niet de diamanten want deze vernaggelen je snede (ja ik weet het, ik zie nog vaak genoeg professionele koks hun messen nog ff aanslijpen met zo'n diamanten slijpstaaf).
 15. Ik zou zelf de beitels slijpen op schuurpapier met daaronder een dikke spiegel of glasplaat. Omdat de slijpstenen door het slijpen met de beitels ongelijkmatig afslijpen vind ik dit persoonlijk jammer. Dan moet je ze weer vaker egaliseren waardoor ze snel dunner worden. Voor de messen zouden de stenen wel kunnen. Maar als ik je mag adviseren zou ik voor de stenen van Naniwa gaan. Kosten wat meer maar bij Knives&Tools hebben ze vaak mooie (combi)aanbiedingen. Of je gaat voor een geleide systeem van bv. EdgePro. Of DMT.... Het is allemaal erg persoonlijk. Ik heb veel verschillende systemen gehad en heb nu alleen nog de Naniwa's voor mijn keukenmessen en de EdgePro voor mijn zak-en outdoormessen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...