Ga naar inhoud

Omron

Lid
 • Aantal items

  664
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Omron won de laatste dag op 11 september 2020

Omron had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Omron's Achievements

Specialist

Specialist (6/11)

715

Community reputatie

 1. Hallo EVA ik snap jou reactie en in zekere mate heb je gelijk. Maar je kunt mensen niet dwingen om iets tegen hun wil vol te blijven houden. Ik begrijp best dat het in de lucht houden van een forum op een zeker moment kan worden tot een last. En zeker als je het af ziet glijden. Ik heb het forum als anders ervaren de laatste tijd. De sfeer was grimmiger. Mensen werden bestraft, daar werd ook voor gewaarschuwd met een grote banner "Moderatie, waarschuwingen, berispingen en bans op Preppers.nl". Dat was "vroeger" anders. Het was vroeger gemoedelijker, vriendelijker. Het is jammer dat dit niet meer zo is. En dus begrijp ik wel dat ze de stekker er uit trekken. Voor een ieder die in de toekomst nog de behoefte voelt om contact met mij op te nemen. Mijn mail adres is tantoliner3@yahoo.com Tot bij het kampvuur !!!!!!!!!
 2. Waardeloos!!!! Het zat er, als ik terug denk wel een beetje aan te komen. Op een gegeven moment zijn de onderlinge verhoudingen erg verhard. Naar mijn idee gebeurde dit rondom discussies met als onderwerp vluchtelingen. Ik heb dat allemaal niet gevolgd. Het was wat mij betreft de moeite niet waard. Ik heb 9 jaar met vluchtelingen gewerkt en heb een erg uitgesproken mening over het onderwerp. Ik vind het erg jammer dat de onderlinge verhoudingen zodanig zijn verhard dat men zich genoodzaakt zag de stekker uit te trekken. Ik hoop dat er een alternatief forum wordt opgericht. Ik zal me daar zeker bij aansluiten. Verder wil ik iedereen bedanken die er voor heeft gezorgd dat ik hier een leuke tijd heb gehad.
 3. Omron

  Nieuw speeltje

  Ja je hebt gelijk. Ze blijven duur. Ik zie het als een goede investering.
 4. Omron

  Nieuw speeltje

  Nee niet hectisch. Het moest zijn "het is" maar als ik de spatie vergeet op mijn telefoon maakt hij er zelf een woord van. In dit geval hectisch. Het is dus een tweedehandsje. Maar wel een mooie. Met weinig kilometers
 5. Omron

  Nieuw speeltje

  Hectisch een occasion Verstuurd vanaf mijn C6903 met Tapatalk
 6. Omron

  Nieuw speeltje

  Ik heb hem nog niet zo lang. Dus dat is er nog niet van gekomen. Ik weet ook niet of ik er de dingen mee zou doen, die ik sommige mensen op internet (youtube) er mee zie doen. Hij is nu zo scherp dat ik er moeiteloos het haar van mijn arm of been mee af kan scheren. Dat wil ik graag een tijdje zo houden. Via al die filmpje weet ik wat ik er mee zou kunnen doen, mocht het nodig zijn. Ik heb nog niet de behoefte gevoeld dit ook daadwerkelijk te doen. Maar het is leuk om te weten dat het kan, zonder noemenswaardige schade.
 7. Omron

  Nieuw speeltje

  Bedankt. Bij de firma Moes in Amsterdam.
 8. Omron

  Nieuw speeltje

  Bedankt. Ik wist niet dat die bestond, maar goed.. evengoed bedankt
 9. Omron

  Nieuw speeltje

  Enige weken geleden gekocht. Professioneel laten slijpen. Een tank van een mes. Ik ben er erg blij mee.
 10. Aan het einde van de documentaire, die ik jammer genoeg maar half heb gezien, voorspelde hij ook nog even, het eind van de EU, einde van de euro, spanningen tussen autochtone bevolking en migranten (+ vluchtelingen) en het begin WO III zo rond het jaar 2015. Ik hoop dat hij het mis heeft. Maar ben bang van niet !!!!!!!!
 11. Omron

  De zaak Demmink

  "Ze dronken een glas deden een plas en alles bleef zoals het was"
×
×
 • Nieuwe aanmaken...