Ga naar inhoud

Omron

Lid
 • Items

  664
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Omron won de laatste dag op 11 september 2020

Omron had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Omron's prestaties

Specialist

Specialist (6/11)

715

Reputatie

 1. Omron

  Nieuw speeltje

  Ja je hebt gelijk. Ze blijven duur. Ik zie het als een goede investering.
 2. Omron

  Nieuw speeltje

  Nee niet hectisch. Het moest zijn "het is" maar als ik de spatie vergeet op mijn telefoon maakt hij er zelf een woord van. In dit geval hectisch. Het is dus een tweedehandsje. Maar wel een mooie. Met weinig kilometers
 3. Omron

  Nieuw speeltje

  Hectisch een occasion Verstuurd vanaf mijn C6903 met Tapatalk
 4. Omron

  Nieuw speeltje

  Ik heb hem nog niet zo lang. Dus dat is er nog niet van gekomen. Ik weet ook niet of ik er de dingen mee zou doen, die ik sommige mensen op internet (youtube) er mee zie doen. Hij is nu zo scherp dat ik er moeiteloos het haar van mijn arm of been mee af kan scheren. Dat wil ik graag een tijdje zo houden. Via al die filmpje weet ik wat ik er mee zou kunnen doen, mocht het nodig zijn. Ik heb nog niet de behoefte gevoeld dit ook daadwerkelijk te doen. Maar het is leuk om te weten dat het kan, zonder noemenswaardige schade.
 5. Omron

  Nieuw speeltje

  Bedankt. Bij de firma Moes in Amsterdam.
 6. Omron

  Nieuw speeltje

  Bedankt. Ik wist niet dat die bestond, maar goed.. evengoed bedankt
 7. Omron

  Nieuw speeltje

  Enige weken geleden gekocht. Professioneel laten slijpen. Een tank van een mes. Ik ben er erg blij mee.
 8. Ja 7,5 kilo is erg zwaar. Zelf voor dit soort tentjes.
 9. Je hebt gelijk. Als ze echt 20 jaar mee gaan zijn ze het geld natuurlijk dubbel en dwars waard. Maar het blijft natuurlijk wel erg veel geld.
 10. Ja ik weet het @Stuudje ik heb ook al eens gereageerd in een draatje waarin iemand het idee had om een rugzakkarretje te maken. Ik heb daar toen nog een link over de Finse website gedeeld. (http://erakarry.wikispaces.com/Er%C3%A4k%C3%A4rry). Het gaat hier om een zelfbouw kar met 1 enkel wiel. Ik wist echter niet dat er ook iemand een gebouwd heeft
 11. Ze zijn gek!!! Die prijzen zijn bizar. Voor dat geld heb hoop ik toch wel levenslange garantie. Volgens mij knutselt een handig hobbyist zo'n ding in elkaar van bij het grofvuil gevonden onderdelen.
 12. Heb je toevallig een foto van die Wheelie. Ik heb daar ook wel interesse in. Ik heb daar ooit eens het een en ander over gevonden op een Finse website. Die man maakte ze zelf. Erg mooie dingen met een enkel achter wiel.
 13. Ja @Vladimir dat dacht ik al. Ik heb me nooit zo verdiept in de dubbelboogs bivakzakken. Ik heb een aantal enkelboogs bivakzakken waaronder 2 Carinthia's en 1 Feuchter. En was eigenlijk niet zo geïnteresseerd in de dubbelboogs, omdat ik prima uit de voeten kon met die enkelboogs. Maar toen ik deze zak had opgezet en zag hoe veel meer ruimte je in deze zak hebt was ik eigenlijk meteen verkocht. Ik was van oorsprong van plan hem door te verkopen. Had eigenlijk een poging willen wagen om hem op Ebay te zetten. Volgens mij had ik er daar de beste prijs voor kunnen krijgen. Maar ja... Waarschijnlijk toch maar niet. Hopeloos ingewikkeld trouwens dat Ebay. ?
 14. Hallo @Vladimir tot mijn spijt niet!! Ik wou dat het zo was. Ik heb overwogen om hem te verkopen. Maar ik ben bang dat ik er nooit meer een tegenkom. Hij is nog ongebruikt. Alleen twee keer opgezet in mijn huiskamer. De zak opgevouwen terug doen in de hoes is trouwens erg lastig. Wat wel mooi is dat het een XL versie is. Die zijn ik nog moeilijker te vinden geloof ik.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...