Ga naar inhoud

Omron

Lid
 • Aantal items

  664
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Alles dat geplaatst werd door Omron

 1. Hallo EVA ik snap jou reactie en in zekere mate heb je gelijk. Maar je kunt mensen niet dwingen om iets tegen hun wil vol te blijven houden. Ik begrijp best dat het in de lucht houden van een forum op een zeker moment kan worden tot een last. En zeker als je het af ziet glijden. Ik heb het forum als anders ervaren de laatste tijd. De sfeer was grimmiger. Mensen werden bestraft, daar werd ook voor gewaarschuwd met een grote banner "Moderatie, waarschuwingen, berispingen en bans op Preppers.nl". Dat was "vroeger" anders. Het was vroeger gemoedelijker, vriendelijker. Het is jammer dat dit niet meer zo is. En dus begrijp ik wel dat ze de stekker er uit trekken. Voor een ieder die in de toekomst nog de behoefte voelt om contact met mij op te nemen. Mijn mail adres is tantoliner3@yahoo.com Tot bij het kampvuur !!!!!!!!!
 2. Waardeloos!!!! Het zat er, als ik terug denk wel een beetje aan te komen. Op een gegeven moment zijn de onderlinge verhoudingen erg verhard. Naar mijn idee gebeurde dit rondom discussies met als onderwerp vluchtelingen. Ik heb dat allemaal niet gevolgd. Het was wat mij betreft de moeite niet waard. Ik heb 9 jaar met vluchtelingen gewerkt en heb een erg uitgesproken mening over het onderwerp. Ik vind het erg jammer dat de onderlinge verhoudingen zodanig zijn verhard dat men zich genoodzaakt zag de stekker uit te trekken. Ik hoop dat er een alternatief forum wordt opgericht. Ik zal me daar zeker bij aansluiten. Verder wil ik iedereen bedanken die er voor heeft gezorgd dat ik hier een leuke tijd heb gehad.
 3. Omron

  Nieuw speeltje

  Ja je hebt gelijk. Ze blijven duur. Ik zie het als een goede investering.
 4. Omron

  Nieuw speeltje

  Nee niet hectisch. Het moest zijn "het is" maar als ik de spatie vergeet op mijn telefoon maakt hij er zelf een woord van. In dit geval hectisch. Het is dus een tweedehandsje. Maar wel een mooie. Met weinig kilometers
 5. Omron

  Nieuw speeltje

  Hectisch een occasion Verstuurd vanaf mijn C6903 met Tapatalk
 6. Omron

  Nieuw speeltje

  Ik heb hem nog niet zo lang. Dus dat is er nog niet van gekomen. Ik weet ook niet of ik er de dingen mee zou doen, die ik sommige mensen op internet (youtube) er mee zie doen. Hij is nu zo scherp dat ik er moeiteloos het haar van mijn arm of been mee af kan scheren. Dat wil ik graag een tijdje zo houden. Via al die filmpje weet ik wat ik er mee zou kunnen doen, mocht het nodig zijn. Ik heb nog niet de behoefte gevoeld dit ook daadwerkelijk te doen. Maar het is leuk om te weten dat het kan, zonder noemenswaardige schade.
 7. Omron

  Nieuw speeltje

  Bedankt. Bij de firma Moes in Amsterdam.
 8. Omron

  Nieuw speeltje

  Bedankt. Ik wist niet dat die bestond, maar goed.. evengoed bedankt
 9. Omron

  Nieuw speeltje

  Enige weken geleden gekocht. Professioneel laten slijpen. Een tank van een mes. Ik ben er erg blij mee.
 10. Aan het einde van de documentaire, die ik jammer genoeg maar half heb gezien, voorspelde hij ook nog even, het eind van de EU, einde van de euro, spanningen tussen autochtone bevolking en migranten (+ vluchtelingen) en het begin WO III zo rond het jaar 2015. Ik hoop dat hij het mis heeft. Maar ben bang van niet !!!!!!!!
 11. Omron

  De zaak Demmink

  "Ze dronken een glas deden een plas en alles bleef zoals het was"
 12. Ja 7,5 kilo is erg zwaar. Zelf voor dit soort tentjes.
 13. Je hebt gelijk. Als ze echt 20 jaar mee gaan zijn ze het geld natuurlijk dubbel en dwars waard. Maar het blijft natuurlijk wel erg veel geld.
 14. Ja ik weet het @Stuudje ik heb ook al eens gereageerd in een draatje waarin iemand het idee had om een rugzakkarretje te maken. Ik heb daar toen nog een link over de Finse website gedeeld. (http://erakarry.wikispaces.com/Er%C3%A4k%C3%A4rry). Het gaat hier om een zelfbouw kar met 1 enkel wiel. Ik wist echter niet dat er ook iemand een gebouwd heeft
 15. Ze zijn gek!!! Die prijzen zijn bizar. Voor dat geld heb hoop ik toch wel levenslange garantie. Volgens mij knutselt een handig hobbyist zo'n ding in elkaar van bij het grofvuil gevonden onderdelen.
 16. Heb je toevallig een foto van die Wheelie. Ik heb daar ook wel interesse in. Ik heb daar ooit eens het een en ander over gevonden op een Finse website. Die man maakte ze zelf. Erg mooie dingen met een enkel achter wiel.
 17. Ja @Vladimir dat dacht ik al. Ik heb me nooit zo verdiept in de dubbelboogs bivakzakken. Ik heb een aantal enkelboogs bivakzakken waaronder 2 Carinthia's en 1 Feuchter. En was eigenlijk niet zo geïnteresseerd in de dubbelboogs, omdat ik prima uit de voeten kon met die enkelboogs. Maar toen ik deze zak had opgezet en zag hoe veel meer ruimte je in deze zak hebt was ik eigenlijk meteen verkocht. Ik was van oorsprong van plan hem door te verkopen. Had eigenlijk een poging willen wagen om hem op Ebay te zetten. Volgens mij had ik er daar de beste prijs voor kunnen krijgen. Maar ja... Waarschijnlijk toch maar niet. Hopeloos ingewikkeld trouwens dat Ebay. ?
 18. Hallo @Vladimir tot mijn spijt niet!! Ik wou dat het zo was. Ik heb overwogen om hem te verkopen. Maar ik ben bang dat ik er nooit meer een tegenkom. Hij is nog ongebruikt. Alleen twee keer opgezet in mijn huiskamer. De zak opgevouwen terug doen in de hoes is trouwens erg lastig. Wat wel mooi is dat het een XL versie is. Die zijn ik nog moeilijker te vinden geloof ik.
 19. Ik heb er inmiddels ook 1 (een dubbelboogs van feuchter ringelai maat XL) ik heb ook een aantal enkelboogs bivakzakken. Ik heb de dubbelboogs nog nooit gebruikt (wel opgezet). Maar kan wel beamen dat je beduidend meer ruimte hebt. Vooral erg veel meer hoofdruimte. Ik heb bij de winter SC nog in een enkelboogs geslapen en moet zeggen dat het op sommige momenten wel een beetje benauwend was. Vooral als je niet meteen goed gaat liggen. (als je matje iets te veel naar beneden ligt) Of als de bivakzak niet helemaal goed is opgezet. Mocht je de keuze hebben zou ik voor een dubbelboogs gaan. Hij is wel zwaarder dan een enkelboogs. De XL versie weegt ruim 2 klio (2054 gram) om precies te zijn. De enkelboogs versie ook in XL komt op een gewicht van 1723 gram. De enkelboogs XL is al ongeveer 300 gram zwaarder dan een enkelboogs in de maat L.
 20. Ik wil ook zo'n ding (mes) niet het bijltje. Maar mij is nog niet helemaal duidelijk waar het mes te koop is. https://www.youtube.com/watch?v=TfrZdZtijRg Deze staat ook al tijdje op mijn verlanglijstje
×
×
 • Nieuwe aanmaken...