Ga naar inhoud

Omron

Lid
 • Aantal items

  664
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Alles dat geplaatst werd door Omron

 1. Hallo EVA ik snap jou reactie en in zekere mate heb je gelijk. Maar je kunt mensen niet dwingen om iets tegen hun wil vol te blijven houden. Ik begrijp best dat het in de lucht houden van een forum op een zeker moment kan worden tot een last. En zeker als je het af ziet glijden. Ik heb het forum als anders ervaren de laatste tijd. De sfeer was grimmiger. Mensen werden bestraft, daar werd ook voor gewaarschuwd met een grote banner "Moderatie, waarschuwingen, berispingen en bans op Preppers.nl". Dat was "vroeger" anders. Het was vroeger gemoedelijker, vriendelijker. Het is jammer dat dit niet meer zo is. En dus begrijp ik wel dat ze de stekker er uit trekken. Voor een ieder die in de toekomst nog de behoefte voelt om contact met mij op te nemen. Mijn mail adres is tantoliner3@yahoo.com Tot bij het kampvuur !!!!!!!!!
 2. Waardeloos!!!! Het zat er, als ik terug denk wel een beetje aan te komen. Op een gegeven moment zijn de onderlinge verhoudingen erg verhard. Naar mijn idee gebeurde dit rondom discussies met als onderwerp vluchtelingen. Ik heb dat allemaal niet gevolgd. Het was wat mij betreft de moeite niet waard. Ik heb 9 jaar met vluchtelingen gewerkt en heb een erg uitgesproken mening over het onderwerp. Ik vind het erg jammer dat de onderlinge verhoudingen zodanig zijn verhard dat men zich genoodzaakt zag de stekker uit te trekken. Ik hoop dat er een alternatief forum wordt opgericht. Ik zal me daar zeker bij aansluiten. Verder wil ik iedereen bedanken die er voor heeft gezorgd dat ik hier een leuke tijd heb gehad.
 3. Omron

  Nieuw speeltje

  Ja je hebt gelijk. Ze blijven duur. Ik zie het als een goede investering.
 4. Omron

  Nieuw speeltje

  Nee niet hectisch. Het moest zijn "het is" maar als ik de spatie vergeet op mijn telefoon maakt hij er zelf een woord van. In dit geval hectisch. Het is dus een tweedehandsje. Maar wel een mooie. Met weinig kilometers
 5. Omron

  Nieuw speeltje

  Hectisch een occasion Verstuurd vanaf mijn C6903 met Tapatalk
 6. Omron

  Nieuw speeltje

  Ik heb hem nog niet zo lang. Dus dat is er nog niet van gekomen. Ik weet ook niet of ik er de dingen mee zou doen, die ik sommige mensen op internet (youtube) er mee zie doen. Hij is nu zo scherp dat ik er moeiteloos het haar van mijn arm of been mee af kan scheren. Dat wil ik graag een tijdje zo houden. Via al die filmpje weet ik wat ik er mee zou kunnen doen, mocht het nodig zijn. Ik heb nog niet de behoefte gevoeld dit ook daadwerkelijk te doen. Maar het is leuk om te weten dat het kan, zonder noemenswaardige schade.
 7. Omron

  Nieuw speeltje

  Bedankt. Bij de firma Moes in Amsterdam.
 8. Omron

  Nieuw speeltje

  Bedankt. Ik wist niet dat die bestond, maar goed.. evengoed bedankt
 9. Omron

  Nieuw speeltje

  Enige weken geleden gekocht. Professioneel laten slijpen. Een tank van een mes. Ik ben er erg blij mee.
 10. Aan het einde van de documentaire, die ik jammer genoeg maar half heb gezien, voorspelde hij ook nog even, het eind van de EU, einde van de euro, spanningen tussen autochtone bevolking en migranten (+ vluchtelingen) en het begin WO III zo rond het jaar 2015. Ik hoop dat hij het mis heeft. Maar ben bang van niet !!!!!!!!
 11. Nog een artikel over een Islamitische Staat Bron: Volkskrant 6 okt 1997 [modbreak] quote ingekort, zie forum regels. Linkje naar bron?
 12. The Truth About Muammar Gaddafi Nog een waarheid of de waarheid. Sommige geloven dat dit het begin is van IS. In de jaren 90 van de vorige eeuw was er een groepering die in Algerije dood en verderf zaaide. Op de zelfde manier als IS nu doet, met de zelfde filosofie die groep stond bekend als GIA "De GIA heeft haar wortels in het jaar 1992. In november 1991 annuleerde het militaire Algerijnse regime de verkiezingen omdat het ernaar uit zag dat de islamitische partij Front Islamique du Salut (FIS) de verkiezingen zou winnen. In maart 1992 werd de FIS verboden. Na het verbod van het FIS vormden zich al snel militante islamitische organisaties die de wapens opnamen tegen de regering, één van die organisaties was de GIA. De GIA, die niet gelieerd was aan de FIS, groeide al snel uit tot de grootste terreurorganisatie in Algerije. De GIA verklaarde het seculiere regime in Algerije omver te zullen werpen teneinde een Islamitische staat te vestigen conform de Sharia. Een groot aantal leden van het eerste uur waren veteranen die hadden meegevochten in Afghanistan. Daar vochten ze als moedjahedien tegen het Rode Leger van 1979 tot 1989. Uit Afghanistan namen ze de strijdlust mee en het idee dat een seculier regime in strijd is met de Islam. [2] In eerste instantie richtte de GIA zich op mensen die een band hadden met het heersende regime, maar al snel werd de actieradius van de GIA verbreed: journalisten, buitenlanders, publieke figuren, ambtenaren en tenslotte ook burgers. Het annuleren van de verkiezingen in november 1991 leidde tot de Algerijnse Burgeroorlog, die duurde van tot 2002. In de periode van 1992 tot 1998 kwamen meer dan 100.000 mensen om het leven, ongeveer 70.000 van deze slachtoffers zijn vermoord door de GIA. [3] Tot 1995 was de GIA alleen in Algerije actief, maar in 1995 verklaarde de GIA de heilige oorlog aan alle tegenstanders van de Islam, sindsdien is de GIA ook in Europa aanwezig." bron: wikipedia.org Eind jaren 90 begeleide ik een aantal Algerijnse jongens in een KWE in Amsterdam. Bijna dagelijks waren er berichten in het nieuws over hele dorpen die werden uitgeroeid. Soms 900 mensen per dag.
 13. Omron

  De zaak Demmink

  "Ze dronken een glas deden een plas en alles bleef zoals het was"
 14. Ik hoop en denk het niet, maar soms lijkt alles zo absurd dat er bijna in zou gaan geloven
 15. Binnen dit topic wordt regelmatig getwijfeld aan de waarheid van wat er wordt beweerd. De een heeft een bepaald artikel gelezen of bepaalde beelden gezien. De ander weer iets anders. Deze beelden en artikelen ondersteun een bepaalde mening. Een visie op een werkelijkheid. Die niet per definitie waar hoeft te zijn. Maar die, indien door voldoende mensen erkend als waarheid, vanzelf tot waarheid evalueert. Het mooiste voorbeeld hiervan is wel een grote aantal religies die pretenderen de enige ware religie te zijn. Is de waarheid nog wel relevant?? Als dit topic iets laat zien dan is het wel dat er erg veel waarheden zijn. Waarheden die worden gecreëerd. Gecreëerd door hen die daar belang bij hebben. De media wordt ingezet, de publieke opinie wordt bespeeld. En voor dat je het weet is er weer een waarheid gecreëerd. Men heeft voldoende aanhang gevonden. En warempel het wonder is geschiedt, het is waar geworden. Ik zat laatst naar een documentaire te kijken. Een documentaire over de impact die 9/11 heeft gehad op de wereld. Men liet daarin zien hoe de media zich heeft laten manipuleren. Hoe de Amerikaanse publieke opinie is gemanipuleerd in de nasleep van 9/11. En hoe dat heeft kunnen leiden naar de inval van de US in Irak. Het zijn beelden die mij zijn bijgebleven. Maar vertelden zij de waarheid? Of slechts de waarheid die de maker van de documentaire mij wou laten zien? Een waarheid zoals hij die ziet of een waarheid die zijn opdrachtgevers mij willen laten zien? Wij mensen worden heden ten dagen aan de lopende band gemanipuleerd. Nog nooit is de hoeveelheid informatie die ons gevraagd of ongevraagd wordt gepresenteerd zo groot geweest. Erg veel van deze informatie wordt gepresenteerd als waarheid. Zoek eens op internet naar de zin en onzin van bijvoorbeeld de griepprik of inenting tegen baarmoederhalskanker. Zo zijn er erg veel voorbeelden van zaken die door verschillende groepen als waar worden gepresenteerd. En natuurlijk komt iedere groep met bewijs ter ondersteuning van de eigen waarheid. Ik pleit voor het gebruiken van het gezond verstand... Ga eens voor je zelf na wie er belang heeft bij het geloof (dat is het geloof) in een bepaalde waarheid. Als je daar achter komt weet je of het waar is of mogelijk niet, maar nog steeds niet wat er waar is.... "De waarheid" die bestaat niet meer
 16. Ja 7,5 kilo is erg zwaar. Zelf voor dit soort tentjes.
 17. Je hebt gelijk. Als ze echt 20 jaar mee gaan zijn ze het geld natuurlijk dubbel en dwars waard. Maar het blijft natuurlijk wel erg veel geld.
 18. Ja ik weet het @Stuudje ik heb ook al eens gereageerd in een draatje waarin iemand het idee had om een rugzakkarretje te maken. Ik heb daar toen nog een link over de Finse website gedeeld. (http://erakarry.wikispaces.com/Er%C3%A4k%C3%A4rry). Het gaat hier om een zelfbouw kar met 1 enkel wiel. Ik wist echter niet dat er ook iemand een gebouwd heeft
 19. Ze zijn gek!!! Die prijzen zijn bizar. Voor dat geld heb hoop ik toch wel levenslange garantie. Volgens mij knutselt een handig hobbyist zo'n ding in elkaar van bij het grofvuil gevonden onderdelen.
 20. Heb je toevallig een foto van die Wheelie. Ik heb daar ook wel interesse in. Ik heb daar ooit eens het een en ander over gevonden op een Finse website. Die man maakte ze zelf. Erg mooie dingen met een enkel achter wiel.
 21. Ja @Vladimir dat dacht ik al. Ik heb me nooit zo verdiept in de dubbelboogs bivakzakken. Ik heb een aantal enkelboogs bivakzakken waaronder 2 Carinthia's en 1 Feuchter. En was eigenlijk niet zo geïnteresseerd in de dubbelboogs, omdat ik prima uit de voeten kon met die enkelboogs. Maar toen ik deze zak had opgezet en zag hoe veel meer ruimte je in deze zak hebt was ik eigenlijk meteen verkocht. Ik was van oorsprong van plan hem door te verkopen. Had eigenlijk een poging willen wagen om hem op Ebay te zetten. Volgens mij had ik er daar de beste prijs voor kunnen krijgen. Maar ja... Waarschijnlijk toch maar niet. Hopeloos ingewikkeld trouwens dat Ebay. ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...