Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Mrsjones

Lid
 • Aantal items

  1724
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  10

Mrsjones won de laatste dag op 5 december 2015

Mrsjones had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

1946 Uitstekend

Over Mrsjones

 • Titel
  Prepper goeroe

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  In holland stond een huis, een eiland heb ik nu.
 • Interesses
  Tuinieren,koken,zelfredzaamheid,litteratuur.
 • Beroep
  Runing around

Recente bezoekers van dit profiel

877 profielweergaven
 1. Tijd voor een nieuwe masker aankooporder op de prep shop. En bleek inkopen, en handschoenen.
 2. En ook dit jaar gaan wij als gezin langs bij de GGD, om de tetanus, difterie,cholera en de hele mikmak te herhalen. De vaccinatie werken zeker 5 jaren Maar mogelijk ook 10. In de jaren met een 0 en een 5 doen wij weer de hele riksen.
 3. Wat is je doel? Will je in de nacht rondlopen, kun je beter je ogen trainen. Will je auto rijden zonder licht in volle duisternis, dan heb je een night vision van minimaal 6000 euro. Je moet er mee trainen en ze zijn heel gevoelig. Ben die dingen is het echt een is geen. Will je s nacht zien of er dieren of mensen zijn, dan kun je ook na thermal vision kijken, je heb goede vanaf 2000 euro. Heel veel geld voor maar 1 functie.
 4. For 3 to keep a secret, 2 must be dead. en daarom zijn complot iets waar Ik altijd over twijfel . Wel zijn er beleid waar weinig over wordt gesproken, idee die deel zijn van een tijdgeest. bvb, Er is geen openlijk beleid in nederland om cash loss te worden, wel word er steeds actie die Kant op genommen. Een deel tegen geld wit wassen, een deel om “ veiligheid redenen” , een deel omdat het goedkooper is. Of er echt een group mensen is die graag meer control uitoefenen door financiële middelen, zeker. Of die groep dat als complot en achter af gesprekken en secret agenda.. dat weet ik niet. Mensen zijn zelden in staat tot een koers maken en daar aan vast houden voor decennia . die was gewoon een van de vele mogelijkheden voorbeelden.
 5. Ik loop iedere dag minimaal 15 km op fat baby... dat zijn barn boots van ariat. Sterk , waterdicht en zelfs met stalen neus te kopen. Ik doe ook hele dik bont zool erin. Maat 36 en smalle voet maken al die wandel schoenen minder geschikt.
 6. Mrsjones

  Winter tuin

  Je kun winter gewas in zetten en in de lente onder ploegen. Het breng nitraat in de grond, zorg dat vocht goed vast houd en help je verse mest klaar te maken voor de lente. Het is nu wel een beetje laat. Je kun evt ook warme glas bouw maken en eind febuari beginen met sla en zo zaaien.
 7. Fuck, , nog steeds in leven...
 8. He, ik wil contact houden...in ieder geval met sommige van jullie. Mijn email is. mrsjones@toothfairy.com Email me. Anders hoor ik nooit meer van jullie en dat zo ik erg vinden. Jullie knuffel allochtoon.
 9. Ok, jongens, ik had gister z'on kater.bijna geen alcohol gedronk voor 3 manden en dan een avond coktail. Wij hebben van allerlei mensen drankjes gekregen. Ik heb wel gelijk een enorme bestelling aan nieuwe medicatie en noodverband er gedaan. Als ik na de usa ga over 2 week gaan weer een hele lading in een container. Vrienden blijken dozen met speelgoed,kinderkleding,boekjes ect te hebben gestuur. Er was een enorme hoeveelheid spullen voor ons bij het postkantoor. Van de B B B, zijn vooral de bandaid gebruik, hoeweel de beans ook flink aangevuld moeten worden. Heel veel van onze oogst is verloren gegaan, je kun geen plantage runnen zonder landbouwarbeiter. Als wij terug komen in january gaan wij alles weer opstaarten.deel van de grond afbranden,opnieuw inzaaien. De siderij opknapen en weer opstaarten. De autos hadden wat problem,na zo lang stil staan, ge jumpstraat met de tractor was echt lastig. Volgende week kom een monteur de boel bekijken.wij hebben nu maar een auto die het doe. Mijn oudste is 18 geworden boven op een berg,zonder feest, ze ga overal logeren de komende 2 week. Mandag worden de lichamen die wij begraven hebben opgegraag en na een kerkhoof gebracht. De familie in de auto is bekend, ik heb met hun familie gesproken,gelogen dat ze niet hebben geleden,nou ze zijn gestikt in modder...dat is geen fijne dood. Voor de oudere dame die bij de jongens was,kom er een graf bij ons,er is een klein kerkhoof op onze terrein, segregated ook nog.er is daar niemand begraaf in 50 jaren,maar ik heb een euwig recht om te begraven op mijn terrein. Wij ga als wij in new orleans zijn dna test doen van de jongens,en ook van de vrouw. Wij hopen op die manier meer te leren over hun achtergrond.er heeft in locale kranten en ook op de radio vertel over jules en jim ,geen enkelen reacties. Er mis nog best veel mensen op het eiland,lang niet alle lichamen zijn gevonden. Het is tijd voor afronden en R&R.
 10. Je krijg eerder mijn preps dan de kids. Nu zijn ze bij ons en voorgoed. Het zijn echt leuke jongenstjes, ze lopen als kuiken achter ons aan, noemen mij en mjn dochters alledrie mama.nana is de naam van de oude dames. Die wilde niet mee na beneden. En ze hebben nu ook schoenen, heel veel schoenen. Blijkbaar heb ik kenbaar gemaakt hoe lastig het was voor hun zonder schoenen. Nou ik heb meer dan 50 paren schoenen binnen. Het was voor hun op het post kantoor.6 gehouden, rest gegeven. Het zijn geen duizenpoot.
 11. Tootom,please look up reagaton, we are in 2015. Shake the booty.
 12. Oh come on ,baby, i dont want no respect, i aint youre mama.
 13. The early bird catch the worm, early drinking in the carribean is like 6 am not 6 pm. But yep drinkink steadily and talking to you guys. I almost forgot about the other humans ,stuck up on my hill. Alcool,sex and then some dancing, major priority down here. 7 pm now ,time for food, tbone steak, more booze then some dancing. But eh, i dont want to get in the way of you worrying about the refugee or other shit like that.
 14. Girl, it is so much better when you know someone else is changing those sheets. Oh, ik ben echt best dronken.
 15. honey, i say nothing about comfortable. I ain't that old. Maar het is well geweldig om allelei mensen te zien. Wij blijken ook beroemde te zijn gewoorden.nou ja op deze kleine eiland dan . En de usa army heeft over mij geschrijven in een armyblog. And i am going to be drunk for a week, thats my special pledge.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...