Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Mrsjones

Lid
 • Aantal items

  1746
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  10

Mrsjones won de laatste dag op 5 december 2015

Mrsjones had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

1982 Uitstekend

Over Mrsjones

 • Titel
  Prepper goeroe

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  In holland stond een huis, een eiland heb ik nu.
 • Interesses
  Tuinieren,koken,zelfredzaamheid,litteratuur.
 • Beroep
  Runing around

Recente bezoekers van dit profiel

925 profielweergaven
 1. Denk niet dat veel mensen denken als Tarzan te gaan reden. Bug in of ssl.
 2. Dank je wel. Ben begon er in te lezen.
 3. Je kun een productie lijn open zetten, in plaats van de 250 die je normaliter heb lopen en je fabriek is dan open en aan het werk. Maar quantitative is het niks. Er lieg niemand, het woord anders verwoord. bij de vervoerder, zie je het problem dat bepaalde haven gesloten zijn voor schip die rechtstreeks uit delen van Chine komen. dat er enorme tekort zullen ontstaan, kan bijna niet anders. en de prijzen zullen stijgen, ook het Made in the usa, of fabrique en france ga niet helpen. Het eind product woord daar gemaakt maar de stal kom uit China. Er kan geen reus omvallen zonder gevolgen voor iedereen. mijn advies is dan ook, koop nu.
 4. Ik koop mijn bleek in poedervorm bedoel als schonk voor jacuzzi. Stabieler en langer houdbaar. Een paar spuitflessen mixen voor Bvb bij de voordeur .
 5. Ik koop een huis met redelijk veel platte daken. En natuurlijk will ik vet veel zonnepanelen erop en ook graag een off grid optie. maar ik snap er wekelijks geen fuck van. Bijna 5 jaar een off grid plug in system gehad maar in een hele andere situatie. Hier heb je een enorm verschil tussen zomer en winter, en waar ik gewoon overdag energie gebruikt en s nachts bijna niet was dat makkelijker te overbruggen. De vriezer ontdooit niet in 12 uur... nu hoor ik van alles van groene dak om mijn panelen een beter rendement te geven tot subsidie die ophouden of juist beginnen. En zoizo begrijp ik de hele technische omschrijving niet. dus wie reed een dummy?
 6. Love you ,finca, deze draad wilde ik openen over menselijk isolatie. Om medische redenen.....maar als ik mijn huis isoleren bel ik je.
 7. Ik wil graag een nieuwe draad openen over isolatie. graag tips en onderbouwde ideeën over het isoleren van jezelf en je groep/ familie. hoe bouw je een sluis, hoe desinfecteren je opervlakte, hoe voorkom je dat je gek woord als je een maand alleen binnen moet blijven, wat moet je in huis hebben, wat is de beste plek ervoor, ect ,enzovoort.
 8. Het grootste verschil is dat wij niet op een cruiseschip zitten. Dat is een groot drijvende gevangenis. Die boten zijn al heel lang een plek om ziek te worden. Je kun nu nog alles inslaan om zo nodig 2/3 manden in isolatie door te brengen. Nu ben je nog mester over je eigen lot . Ik zo ook best wat games board inslaan. Of de virus een ramp wordt in Europa kan niemand echt voorspellen, je voorbereid op die optie is het enige wat je kun doen.
 9. Dit is een lastig aanname. We weten het gewoon niet, wat de virus doe op mensen met andere genenpool, en zullen het pas weten als er een uitbraak plaatsvinden in London of Lagos . Nu is de aantal opnamen op een intensieve zorg unit op 26%. Er gaan gezonde redelijk jonge mensen dood, pechvogel heb je altijd. In iedere geval is de zorg totaal niet op voorbereid. Nu de ziekenhuizen overvol zijn, kunnen we ook een hogere aantal doden verwachten, de long hart machine zijn duur en in aantal beperkt.
 10. Voor paddestoelen in het bos. Ik heb dat jaren lang gedaan. Het werk geweldig. Je zoek oude omgevallen bomen in de schaduw, doe de sporen in diepe groeve of gaten. Je kun op heel veel plek doen met veel verschillende pado. En steeds oogsten als je een paar laat staan , krijgen je ze steeds opnieuw zonder moeite. Lazy guerilla Gardening. Ga ik gewoon weer doen, hier in het bos.
 11. Vriendin van mij kan haar chemo niet krijgen omdat ook het sehos zonder Electra was. Blackout zullen steeds vaker voorkomen, de infrastructuur is aan gort en de olie uit Venezuela kom niet de grens uit. Op Curaçao betaald je ook extra belasting op zonnepanelen waardoor het duurder is dan het leverde..... blijf een hopi dushi isla.
 12. Je vraag kan ik het krijgen? Het antwoord is bijna zeker van ja. Wat er me je gebeurt erna kan niemand zeggen. Als je heel ziek wordt, 26% moet na intensieve care, ben je vroeg ziek, is er nog plek op een intensieve care. Dat zijn vragen waar niemand een antwoord voor heeft. Preppers worden beschermd je niet. Er is vaak bij preppers het idee, andere ga er aan. Dead and taxes zijn de enige garantie.
 13. Mrsjones

  Water uit zwembad

  Gek genoeg is het veel mogelijkheden om anders te gereageerd op ziekte, malaria is minder schadelijk bij african, de reden is deze. Door drager te zijn van sickle cell anemia heb je een vorm van bescherming tegen malaria door de verandering in de vorm van je bloed cell , krijgt je net zo makkelijk malaria als iedereen maar je blijf zonder symptomen. Voedsel voor heel anders verwerken door verschillende groepen mensen, een gezonde westerse diet, leidt tot dodelijke hoog cholesterol bij mensen uit de pacifique. genetische verschillen doe her wel toe. Bij deze New Corana Virus zijn nog heel veel onbekende factoren . De verspreiding via mogelijk airco of waste pijpen in Hong Kong is ook in de categorie wtf is next.
 14. Mrsjones

  Water uit zwembad

  Door de snelheid waarmee chloor evaporeert , is water uit het zwembad heel snel drinkbaar. Je zo dagelijks, Bvb, 100 l er uit halen en de dag erna kunnen drinken. De zwembad blijf je chloreren om algen en bacteriën tegen te houden. Wel een filter gebruikt zo als bij iedere opervlakte water.
 15. Er is gister wat cijfer buiten gekomen uit een onderzoek in Wuhan. Op 400 besmetting gaan 4.6% dood, en 26% word opgenomen in een ICU. Dat zijn ongelooflijk cijfers, de aantal die na ICU moeten zijn zo hoog . Als er meer dan 3 % van de bevolking ziek worden zijn de ziekenhuizen al boven capaciteit. Op ICU zijn er nog meer beperking, de beademing machines zijn duur, zoveel zijn er ook niet. Je wensen bijna een tegen onderzoek, waar bij 400 mensen geen medische zorg ontvangen en wat zijn dan de mortaliteit cijfers. Ik denken dat iedereen zich moet voorbereiden op een mand tot 6 week isolatie, en ik bedoel niet preppers maar gewoon iedereen. Ook heel zorgwekkend is de besmetting via ontlasting, in hoeverre zijn waste management bedrijf er op voorbereid.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...