Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en je opgegeven geboortedatum en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Mrsjones

Leden
 • Aantal items

  1715
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  10

Mrsjones won de laatste dag op 5 december 2015

Mrsjones had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

1921 Uitstekend

Over Mrsjones

 • Titel
  Prepper goeroe
 • Verjaardag 09/05/1960

Persoonlijke Informatie

 • Lokatie
  In holland stond een huis, een eiland heb ik nu.
 • Interesses
  Tuinieren,koken,zelfredzaamheid,litteratuur.
 • Beroep
  Runing around
 1. He, ik wil contact houden...in ieder geval met sommige van jullie. Mijn email is. mrsjones@toothfairy.com Email me. Anders hoor ik nooit meer van jullie en dat zo ik erg vinden. Jullie knuffel allochtoon.
 2. Ok, jongens, ik had gister z'on kater.bijna geen alcohol gedronk voor 3 manden en dan een avond coktail. Wij hebben van allerlei mensen drankjes gekregen. Ik heb wel gelijk een enorme bestelling aan nieuwe medicatie en noodverband er gedaan. Als ik na de usa ga over 2 week gaan weer een hele lading in een container. Vrienden blijken dozen met speelgoed,kinderkleding,boekjes ect te hebben gestuur. Er was een enorme hoeveelheid spullen voor ons bij het postkantoor. Van de B B B, zijn vooral de bandaid gebruik, hoeweel de beans ook flink aangevuld moeten worden. Heel veel van onze oogst is verloren gegaan, je kun geen plantage runnen zonder landbouwarbeiter. Als wij terug komen in january gaan wij alles weer opstaarten.deel van de grond afbranden,opnieuw inzaaien. De siderij opknapen en weer opstaarten. De autos hadden wat problem,na zo lang stil staan, ge jumpstraat met de tractor was echt lastig. Volgende week kom een monteur de boel bekijken.wij hebben nu maar een auto die het doe. Mijn oudste is 18 geworden boven op een berg,zonder feest, ze ga overal logeren de komende 2 week. Mandag worden de lichamen die wij begraven hebben opgegraag en na een kerkhoof gebracht. De familie in de auto is bekend, ik heb met hun familie gesproken,gelogen dat ze niet hebben geleden,nou ze zijn gestikt in modder...dat is geen fijne dood. Voor de oudere dame die bij de jongens was,kom er een graf bij ons,er is een klein kerkhoof op onze terrein, segregated ook nog.er is daar niemand begraaf in 50 jaren,maar ik heb een euwig recht om te begraven op mijn terrein. Wij ga als wij in new orleans zijn dna test doen van de jongens,en ook van de vrouw. Wij hopen op die manier meer te leren over hun achtergrond.er heeft in locale kranten en ook op de radio vertel over jules en jim ,geen enkelen reacties. Er mis nog best veel mensen op het eiland,lang niet alle lichamen zijn gevonden. Het is tijd voor afronden en R&R.
 3. Je krijg eerder mijn preps dan de kids. Nu zijn ze bij ons en voorgoed. Het zijn echt leuke jongenstjes, ze lopen als kuiken achter ons aan, noemen mij en mjn dochters alledrie mama.nana is de naam van de oude dames. Die wilde niet mee na beneden. En ze hebben nu ook schoenen, heel veel schoenen. Blijkbaar heb ik kenbaar gemaakt hoe lastig het was voor hun zonder schoenen. Nou ik heb meer dan 50 paren schoenen binnen. Het was voor hun op het post kantoor.6 gehouden, rest gegeven. Het zijn geen duizenpoot.
 4. Tootom,please look up reagaton, we are in 2015. Shake the booty.
 5. Oh come on ,baby, i dont want no respect, i aint youre mama.
 6. The early bird catch the worm, early drinking in the carribean is like 6 am not 6 pm. But yep drinkink steadily and talking to you guys. I almost forgot about the other humans ,stuck up on my hill. Alcool,sex and then some dancing, major priority down here. 7 pm now ,time for food, tbone steak, more booze then some dancing. But eh, i dont want to get in the way of you worrying about the refugee or other shit like that.
 7. Girl, it is so much better when you know someone else is changing those sheets. Oh, ik ben echt best dronken.
 8. honey, i say nothing about comfortable. I ain't that old. Maar het is well geweldig om allelei mensen te zien. Wij blijken ook beroemde te zijn gewoorden.nou ja op deze kleine eiland dan . En de usa army heeft over mij geschrijven in een armyblog. And i am going to be drunk for a week, thats my special pledge.
 9. Yes, ik ben van mijn berg af, de weg is gemaakt. Wij zijn nu 4 dagen in de stad, geluid,mensen,autos ,geweldig. Wij ging uit eten bij een vrij chique hotel.De manager gaaf ons de bruid suite gratis omdat wij zoveel mensen heden geholpen. Ik ben ook uitgenodig als speaker in new orleans over rampen en ondeling steunen. Ik ga 20 decembre,en ik ben gelijk uitgenodigt voor een shooting master class,in alabama,ze weten nog niet hoe slecht ik schiet. I am fucking drunk,by the way , and really happy to be around people. I had my nails done,my hair color and cut, now you now the post apocalypse priority. Get pretty, and fuck in a hotel bed.... De premier ga ons noodpaspoort geven voor jim en jules, en de usa geef hun een 30 dagen visa. De franse prefect zeg dat als wij de adoptie rond hebben de jongens in 10 dagen een franse paspoort zullen hebben. Yep wij blijken opnieuw ouders te zijn gewoorden, geen enkel info over de kids,ook niet uit haiti. Iedereen werk mee. Trouwens heb ik al gemeld dat ik dronken ben, en blij....
 10. Mrsjones

  Stappenplan

  Welkom mikali Je kun een filter kopen,kijk rond wat er is.ik ben heel blij met de sawyer gravity ,4 l. Je kun via markplaats veel 2de hand watertonnen vinden. Als je veel ruimte heb in je garage kun je ook zon 1000 l water cube kopen,scheutje cloor erin en lang te bewaren.En kijk of je regen water kan opvangen,schoner dan een vijver en dichterbij.
 11. Het is low cost, low tech.zo iets gebruik je alleen voor bepaalde comunicatie,het is niet de tel die je gebruik om je baas te bellen. Plus die tel is niet op je naam,als je thuis ben ,battery eruit. Net zo als internet gebruik bij de internet winkel, er woord inderdaad extra aandacht aan besteed.maar niet op jouw personnelijk. Je communicatie word gezien,maar niet aan jouw gelink.
 12. Een nokia 100 met prepaid sim kaart, regelmatig nieuwe sim kaart erin doen,natuurlijk cash kopen in grotere steden. Batterij uit de telefoon als je hem niet gebruik.dat is goedkoop en efficient.
 13. Hey,ik weet wel een energie opwekende kruid, coka. Niet die via de antillen versie maar als bladeren om op de kwauwen, koffie is geen kruid maar wel een bes ,geef ook energie. Maar je werk full time ,en heb vier kleine kinderen. Mischien is meer rusten beter, of met de hele gezin richting korsouw gaan voor een mand in de zon.
 14. Mrsjones

  Roma in Zweden

  @Enki, en toch is ,voel je niet aangesproken niet genoeg. Je heb haar aangesproken, mischien niet zo bedoel maar toch gedaan. Dat is het grote problem van dit soort stuken. Ja ,er zijn problem met georganiseerde criminaliteit bij Romas, het gedwongen bedellen van jonge kinderen is een crime.maar dat is niet het enige ,en voor de rest is heel weinig oog na. Je niet houden aan wetten en regels, mwa ,volgens mij zijn preppers mensen die op zijn minste sterk twijfellen over de nut van flink wat wetten en regels. De Romas zijn een volk die zelfstandig opereeren hoog in de wandel heeft.hun eigen plannen trekken zonder al te veel aandacht te besteden aan de waan van de dag.
 15. Hematoma is een onderhuids blood ophoping,een blauw plek dus. Maar wonden naien in de sneeuw is wel leuk voor mij on nu naar te kijken, 34 graden vandag.en loreen, weer geen piemel, moet ik iets leuk voor je opzoeken, blote maori, opwaaiende kilt, massai op jacht. Met internet is elke sort man half bloot aan je voet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...