Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Mrsjones

Lid
 • Aantal items

  1753
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  12

Mrsjones won de laatste dag op 23 oktober 2020

Mrsjones had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

1999 Uitstekend

Over Mrsjones

 • Titel
  Prepper goeroe

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  In holland stond een huis, een eiland heb ik nu.
 • Interesses
  Tuinieren,koken,zelfredzaamheid,litteratuur.
 • Beroep
  Runing around

Recente bezoekers van dit profiel

1587 profielweergaven
 1. Beide schoonouders een week geleden gevaccineerd. Geen enkel lasten ervan. Het enige minpunt vonden ze om op 22 uur na houten te rijden. Mijn schoonvader zei wel, was lekker rustig op de weg.
 2. Hey hey Abdars, ik zo gaan voor grotere potten en met katoen touw in een grote waterbak steeds water geven. In warmere climat, vroeg in de ochtend water geven, en geen water op de bladeren. Een schaduw doek is vaak fijn in de zomer. Je moet nu nog ong 5 jaren wachten om vruchten te krijgen. Probeert in de tussen tijd wat kleinere planten. Ook kun je prima 5/6 kippen op je terras houden. Krijg en eieren en mest.
 3. Die gasten halen cholera en corona door elkaar. En zijn zoveel opties om je reet schoon te houden.
 4. Mrsjones

  Kind wil zakmes

  Toen ik zes was kreeg ik mijn eerste mes, geen kleintje. Op mijn achtste mijn eerste 22. Ik zie geen enkel probleem erin, het zijn gereedschappen waar mee je leerde omgaan. Dat je vrouw het niet okay vindt is wel lastig.
 5. Als het filters niet herbruikbare zijn , dan is dat ook zo.
 6. Zijn de filters herbruikbare? Hoe is de reguliere schoonmaak ervan? In daikin onderdompelen en aan de lucht laten drogen, lijkt mij logisch, maar ik weet niet hoe de filters zijn gebouwd. Het moet helemaal nat worden en misschien zijn er plastic delen die de vocht tegen houden.
 7. Maak een daikin oplossing, spuit het masker tot hij aan alle opervlakte vochtig is incl hoofd band en sluiting delen, laat het 30 minuten drogen, zicht gedeelte met een schoon doek oppoetsen. Klaar. Een andere oplossing is in de afwasmachine op heet, geen eco programma.
 8. Denk niet dat veel mensen denken als Tarzan te gaan reden. Bug in of ssl.
 9. Dank je wel. Ben begon er in te lezen.
 10. Je kun een productie lijn open zetten, in plaats van de 250 die je normaliter heb lopen en je fabriek is dan open en aan het werk. Maar quantitative is het niks. Er lieg niemand, het woord anders verwoord. bij de vervoerder, zie je het problem dat bepaalde haven gesloten zijn voor schip die rechtstreeks uit delen van Chine komen. dat er enorme tekort zullen ontstaan, kan bijna niet anders. en de prijzen zullen stijgen, ook het Made in the usa, of fabrique en france ga niet helpen. Het eind product woord daar gemaakt maar de stal kom uit China. Er kan geen reus omvallen zonder gevolg
 11. Ik koop mijn bleek in poedervorm bedoel als schonk voor jacuzzi. Stabieler en langer houdbaar. Een paar spuitflessen mixen voor Bvb bij de voordeur .
 12. Ik koop een huis met redelijk veel platte daken. En natuurlijk will ik vet veel zonnepanelen erop en ook graag een off grid optie. maar ik snap er wekelijks geen fuck van. Bijna 5 jaar een off grid plug in system gehad maar in een hele andere situatie. Hier heb je een enorm verschil tussen zomer en winter, en waar ik gewoon overdag energie gebruikt en s nachts bijna niet was dat makkelijker te overbruggen. De vriezer ontdooit niet in 12 uur... nu hoor ik van alles van groene dak om mijn panelen een beter rendement te geven tot subsidie die ophouden of juist beginnen. En zoizo begrij
 13. Love you ,finca, deze draad wilde ik openen over menselijk isolatie. Om medische redenen.....maar als ik mijn huis isoleren bel ik je.
 14. Ik wil graag een nieuwe draad openen over isolatie. graag tips en onderbouwde idee├źn over het isoleren van jezelf en je groep/ familie. hoe bouw je een sluis, hoe desinfecteren je opervlakte, hoe voorkom je dat je gek woord als je een maand alleen binnen moet blijven, wat moet je in huis hebben, wat is de beste plek ervoor, ect ,enzovoort.
 15. Het grootste verschil is dat wij niet op een cruiseschip zitten. Dat is een groot drijvende gevangenis. Die boten zijn al heel lang een plek om ziek te worden. Je kun nu nog alles inslaan om zo nodig 2/3 manden in isolatie door te brengen. Nu ben je nog mester over je eigen lot . Ik zo ook best wat games board inslaan. Of de virus een ramp wordt in Europa kan niemand echt voorspellen, je voorbereid op die optie is het enige wat je kun doen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...