Ga naar inhoud

Mrsjones

Lid niveau 2
 • Aantal items

  1758
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  13

Mrsjones won de laatste dag op 19 februari

Mrsjones had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  In holland stond een huis, een eiland heb ik nu.
 • Interesses
  Tuinieren,koken,zelfredzaamheid,litteratuur.
 • Beroep
  Runing around

Recente bezoekers van dit profiel

2014 profielweergaven

Mrsjones's Achievements

Prepper goeroe

Prepper goeroe (8/11)

2k

Community reputatie

 1. Oude koe uit de sloot trekken. vrijdag wordt bij mij een punt geslagen. ik zal berichten van doen.
 2. Mrsjones

  Een punt slaan

  Ik ga mijn natte dromen werkelijkheid laten worden.
 3. Mrsjones

  Een punt slaan

  Ik ga niet zelf een put van 15 meter slaan. Ik weet niet hoe, vermoedelijk is het zwaar en ik kan iemand betalen die het in een halve dag doe.
 4. Over het opstarten van een voedsel voorraad is er een online boekje van de LDS kerk. Preparedness manual, het is een goede intro. Gratis te downloaden.
 5. Mrsjones

  Een punt slaan

  Zijn er hier mensen die een put hebben laten slaan? Ervaring, kosten, dingen om bij still te staan. denk er over na. In de tuin, zandgrond , en een handpomp erop. nu puur voor de tuin bewateren en altijd water als er iets mis ga.
 6. Hey hey Abdars, ik zo gaan voor grotere potten en met katoen touw in een grote waterbak steeds water geven. In warmere climat, vroeg in de ochtend water geven, en geen water op de bladeren. Een schaduw doek is vaak fijn in de zomer. Je moet nu nog ong 5 jaren wachten om vruchten te krijgen. Probeert in de tussen tijd wat kleinere planten. Ook kun je prima 5/6 kippen op je terras houden. Krijg en eieren en mest.
 7. Die gasten halen cholera en corona door elkaar. En zijn zoveel opties om je reet schoon te houden.
 8. Mrsjones

  Kind wil zakmes

  Toen ik zes was kreeg ik mijn eerste mes, geen kleintje. Op mijn achtste mijn eerste 22. Ik zie geen enkel probleem erin, het zijn gereedschappen waar mee je leerde omgaan. Dat je vrouw het niet okay vindt is wel lastig.
 9. Als het filters niet herbruikbare zijn , dan is dat ook zo.
 10. Zijn de filters herbruikbare? Hoe is de reguliere schoonmaak ervan? In daikin onderdompelen en aan de lucht laten drogen, lijkt mij logisch, maar ik weet niet hoe de filters zijn gebouwd. Het moet helemaal nat worden en misschien zijn er plastic delen die de vocht tegen houden.
 11. Maak een daikin oplossing, spuit het masker tot hij aan alle opervlakte vochtig is incl hoofd band en sluiting delen, laat het 30 minuten drogen, zicht gedeelte met een schoon doek oppoetsen. Klaar. Een andere oplossing is in de afwasmachine op heet, geen eco programma.
 12. Denk niet dat veel mensen denken als Tarzan te gaan reden. Bug in of ssl.
 13. Dank je wel. Ben begon er in te lezen.
 14. Ik koop een huis met redelijk veel platte daken. En natuurlijk will ik vet veel zonnepanelen erop en ook graag een off grid optie. maar ik snap er wekelijks geen fuck van. Bijna 5 jaar een off grid plug in system gehad maar in een hele andere situatie. Hier heb je een enorm verschil tussen zomer en winter, en waar ik gewoon overdag energie gebruikt en s nachts bijna niet was dat makkelijker te overbruggen. De vriezer ontdooit niet in 12 uur... nu hoor ik van alles van groene dak om mijn panelen een beter rendement te geven tot subsidie die ophouden of juist beginnen. En zoizo begrijp ik de hele technische omschrijving niet. dus wie reed een dummy?
 15. Love you ,finca, deze draad wilde ik openen over menselijk isolatie. Om medische redenen.....maar als ik mijn huis isoleren bel ik je.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...