Ga naar inhoud

Mrsjones

Lid niveau 2
 • Aantal items

  1758
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  13

Alles dat geplaatst werd door Mrsjones

 1. Oude koe uit de sloot trekken. vrijdag wordt bij mij een punt geslagen. ik zal berichten van doen.
 2. Mrsjones

  Een punt slaan

  Ik ga mijn natte dromen werkelijkheid laten worden.
 3. Mrsjones

  Een punt slaan

  Ik ga niet zelf een put van 15 meter slaan. Ik weet niet hoe, vermoedelijk is het zwaar en ik kan iemand betalen die het in een halve dag doe.
 4. Over het opstarten van een voedsel voorraad is er een online boekje van de LDS kerk. Preparedness manual, het is een goede intro. Gratis te downloaden.
 5. Mrsjones

  Een punt slaan

  Zijn er hier mensen die een put hebben laten slaan? Ervaring, kosten, dingen om bij still te staan. denk er over na. In de tuin, zandgrond , en een handpomp erop. nu puur voor de tuin bewateren en altijd water als er iets mis ga.
 6. Hey hey Abdars, ik zo gaan voor grotere potten en met katoen touw in een grote waterbak steeds water geven. In warmere climat, vroeg in de ochtend water geven, en geen water op de bladeren. Een schaduw doek is vaak fijn in de zomer. Je moet nu nog ong 5 jaren wachten om vruchten te krijgen. Probeert in de tussen tijd wat kleinere planten. Ook kun je prima 5/6 kippen op je terras houden. Krijg en eieren en mest.
 7. Die gasten halen cholera en corona door elkaar. En zijn zoveel opties om je reet schoon te houden.
 8. Mrsjones

  Kind wil zakmes

  Toen ik zes was kreeg ik mijn eerste mes, geen kleintje. Op mijn achtste mijn eerste 22. Ik zie geen enkel probleem erin, het zijn gereedschappen waar mee je leerde omgaan. Dat je vrouw het niet okay vindt is wel lastig.
 9. Als het filters niet herbruikbare zijn , dan is dat ook zo.
 10. Zijn de filters herbruikbare? Hoe is de reguliere schoonmaak ervan? In daikin onderdompelen en aan de lucht laten drogen, lijkt mij logisch, maar ik weet niet hoe de filters zijn gebouwd. Het moet helemaal nat worden en misschien zijn er plastic delen die de vocht tegen houden.
 11. Maak een daikin oplossing, spuit het masker tot hij aan alle opervlakte vochtig is incl hoofd band en sluiting delen, laat het 30 minuten drogen, zicht gedeelte met een schoon doek oppoetsen. Klaar. Een andere oplossing is in de afwasmachine op heet, geen eco programma.
 12. Denk niet dat veel mensen denken als Tarzan te gaan reden. Bug in of ssl.
 13. Dank je wel. Ben begon er in te lezen.
 14. Je kun een productie lijn open zetten, in plaats van de 250 die je normaliter heb lopen en je fabriek is dan open en aan het werk. Maar quantitative is het niks. Er lieg niemand, het woord anders verwoord. bij de vervoerder, zie je het problem dat bepaalde haven gesloten zijn voor schip die rechtstreeks uit delen van Chine komen. dat er enorme tekort zullen ontstaan, kan bijna niet anders. en de prijzen zullen stijgen, ook het Made in the usa, of fabrique en france ga niet helpen. Het eind product woord daar gemaakt maar de stal kom uit China. Er kan geen reus omvallen zonder gevolgen voor iedereen. mijn advies is dan ook, koop nu.
 15. Ik koop mijn bleek in poedervorm bedoel als schonk voor jacuzzi. Stabieler en langer houdbaar. Een paar spuitflessen mixen voor Bvb bij de voordeur .
 16. Ik koop een huis met redelijk veel platte daken. En natuurlijk will ik vet veel zonnepanelen erop en ook graag een off grid optie. maar ik snap er wekelijks geen fuck van. Bijna 5 jaar een off grid plug in system gehad maar in een hele andere situatie. Hier heb je een enorm verschil tussen zomer en winter, en waar ik gewoon overdag energie gebruikt en s nachts bijna niet was dat makkelijker te overbruggen. De vriezer ontdooit niet in 12 uur... nu hoor ik van alles van groene dak om mijn panelen een beter rendement te geven tot subsidie die ophouden of juist beginnen. En zoizo begrijp ik de hele technische omschrijving niet. dus wie reed een dummy?
 17. Love you ,finca, deze draad wilde ik openen over menselijk isolatie. Om medische redenen.....maar als ik mijn huis isoleren bel ik je.
 18. Ik wil graag een nieuwe draad openen over isolatie. graag tips en onderbouwde ideeën over het isoleren van jezelf en je groep/ familie. hoe bouw je een sluis, hoe desinfecteren je opervlakte, hoe voorkom je dat je gek woord als je een maand alleen binnen moet blijven, wat moet je in huis hebben, wat is de beste plek ervoor, ect ,enzovoort.
 19. Het grootste verschil is dat wij niet op een cruiseschip zitten. Dat is een groot drijvende gevangenis. Die boten zijn al heel lang een plek om ziek te worden. Je kun nu nog alles inslaan om zo nodig 2/3 manden in isolatie door te brengen. Nu ben je nog mester over je eigen lot . Ik zo ook best wat games board inslaan. Of de virus een ramp wordt in Europa kan niemand echt voorspellen, je voorbereid op die optie is het enige wat je kun doen.
 20. Dit is een lastig aanname. We weten het gewoon niet, wat de virus doe op mensen met andere genenpool, en zullen het pas weten als er een uitbraak plaatsvinden in London of Lagos . Nu is de aantal opnamen op een intensieve zorg unit op 26%. Er gaan gezonde redelijk jonge mensen dood, pechvogel heb je altijd. In iedere geval is de zorg totaal niet op voorbereid. Nu de ziekenhuizen overvol zijn, kunnen we ook een hogere aantal doden verwachten, de long hart machine zijn duur en in aantal beperkt.
 21. Voor paddestoelen in het bos. Ik heb dat jaren lang gedaan. Het werk geweldig. Je zoek oude omgevallen bomen in de schaduw, doe de sporen in diepe groeve of gaten. Je kun op heel veel plek doen met veel verschillende pado. En steeds oogsten als je een paar laat staan , krijgen je ze steeds opnieuw zonder moeite. Lazy guerilla Gardening. Ga ik gewoon weer doen, hier in het bos.
 22. Vriendin van mij kan haar chemo niet krijgen omdat ook het sehos zonder Electra was. Blackout zullen steeds vaker voorkomen, de infrastructuur is aan gort en de olie uit Venezuela kom niet de grens uit. Op Curaçao betaald je ook extra belasting op zonnepanelen waardoor het duurder is dan het leverde..... blijf een hopi dushi isla.
 23. Je vraag kan ik het krijgen? Het antwoord is bijna zeker van ja. Wat er me je gebeurt erna kan niemand zeggen. Als je heel ziek wordt, 26% moet na intensieve care, ben je vroeg ziek, is er nog plek op een intensieve care. Dat zijn vragen waar niemand een antwoord voor heeft. Preppers worden beschermd je niet. Er is vaak bij preppers het idee, andere ga er aan. Dead and taxes zijn de enige garantie.
 24. Gek genoeg is het veel mogelijkheden om anders te gereageerd op ziekte, malaria is minder schadelijk bij african, de reden is deze. Door drager te zijn van sickle cell anemia heb je een vorm van bescherming tegen malaria door de verandering in de vorm van je bloed cell , krijgt je net zo makkelijk malaria als iedereen maar je blijf zonder symptomen. Voedsel voor heel anders verwerken door verschillende groepen mensen, een gezonde westerse diet, leidt tot dodelijke hoog cholesterol bij mensen uit de pacifique. genetische verschillen doe her wel toe. Bij deze New Corana Virus zijn nog heel veel onbekende factoren . De verspreiding via mogelijk airco of waste pijpen in Hong Kong is ook in de categorie wtf is next.
 25. Door de snelheid waarmee chloor evaporeert , is water uit het zwembad heel snel drinkbaar. Je zo dagelijks, Bvb, 100 l er uit halen en de dag erna kunnen drinken. De zwembad blijf je chloreren om algen en bacteriën tegen te houden. Wel een filter gebruikt zo als bij iedere opervlakte water.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...