Ga naar inhoud

DrSnuffelbips

Lid
 • Aantal items

  17
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

DrSnuffelbips's Achievements

Jr. prepper

Jr. prepper (1/11)

23

Community reputatie

 1. Beetje snel geredeneerd dat er "geen limits" zijn in de ruimte. Tijd en ruimte zullen altijd een probleem zijn, zelfs al verspreid je je over een miljard sterrenstelsels (wat dus niets is). Tja klimaat. Wat mensen vooral vergeten is de chaos die gaat ontstaan. Alleen al Nederland als voorbeeld: stel we overstromen tot Utrecht. Het wegvallen van voorzieningen, vluchtende en plunderende mensen... Mensen lijken dat te vergeten en denken dat de zee vredig opschuift en we vervolgens weer alles gezellig verder regelen.
 2. Ik denk dat je het met een rijbewijs halen kan vergelijken. Je moet er mee aan de slag om er bekwaam in te raken. Als ik het leuk vind dan ga ik misschien ook de cursus mechatronics volgen: https://www.techniekopleiding.nl/subsidies/nl-leert-door/aanbod/basis-mechatronica/ Maar goed, eerst die basis electronica
 3. Grrrratis door de overheid gefinancierde cursus voor bv electrotechniek (6 avonden +1 dag) https://www.techniekopleiding.nl/subsidies/nl-leert-door/aanbod/elektrotechniek-basis/ Als je een beetje schichtige nozem met noodle resten in zijn baard ziet, fluister dan "DrSnuffelbips ben jij het?".
 4. Zo ik kan zeker een half jaar vooruit op non food. Bij Trekpleister hadden ze ook 5 noodle soup voor €1.
 5. Vorige week een pak maandverband gekocht! Voor de dames en tevens te gebruiken als EHBO middel. Ja je zal daarom het via een wat informele route moeten zien te verkrijgen. Iemand anders die via werk een """afvalstroom""" weet waarmee we anderen kunnen ontlasten? Kan me voorstellen dat je bij de bouwplaatsen bijvoorbeeld een en ander kan vinden dat ze anders toch weggooien.
 6. Trekpleister heeft komende week veel acties waar ik gebruik van ga maken: https://www.trekpleister.nl/folders?&gclid=CjwKCAjwm7mEBhBsEiwA_of-TBwZ7uArkyBqbvw6IXnmGMU6ZB6nqZH7x0tQy9Q5MgK7wrB3pxdu9BoCcpwQAvD_BwE Voor mij: batterijen €7 voor 30 stuks, €4 voor 15 wegwerp scheermesjes, €5 voor 5 tandpasta, €1 voor shampoo. Even wat non food inslaan. Verder nog een tip voor pleisters en ander EHBO materiaal: bij zorginstellingen worden soms periodiek voorraden en BHV koffers gecontroleerd en materialen vervangen. Die materialen zijn natuurlijk gewoon nog prima te gebruiken. Vraag of ze die materialen willen bewaren en of je ze mag hebben. Hierbij is het wel handig als je iemand van het personeel kent, want ze zijn niet zo geneigd e.e.a. aan een wildvreemde die een e-mail heeft gestuurd te geven.
 7. Ach, is niet erg. Maar inderdaad dit is een alert voor mensen die niet in dit soort folders kijken. Maar ook zou het mooi zijn als men bv zegt: niet kopen, is elders goedkoper. Of: dit is juist iets waar je de kwaliteitsvariant van moet kiezen. En als er interessantere bronnen dan de folders zijn, dan noteer ik ze in de openingspost. En als daar iets interessants is dan post iemand een alert
 8. Ik haalde deze zaken van de Alle Folders app! Andere aanbiedingen zijn welkom om hier genoemd te worden. Voor mij gaat preppen over thuis moeilijke tijden doorstaan. Ikzelf zal het in de wildernis niet lang uithouden. Ikzelf zal hier dus zaken posten waarmee je thuis het een tijd uithoudt. Anderen zijn welkom scherpe aanbiedingen voor bijlen plaatsen.
 9. Bij Aldi tot 2 mei: een ontstoppingsveer €4,99 Bij Praxis tot 2 mei: Regenton 120l €60 Muur regenwater opslag 276l €109 Ik durf niet te zeggen of dit fantastische deals zijn, maar beide zijn handig.
 10. Ik ga toch maar gewoon wat plaatsen! Kruidvat eigenmerk: https://www.kruidvat.nl/eigenmerk En Kruidvat acties: https://www.kruidvat.nl/acties
 11. Hai allen, misschien staat het al ergens, maar zie het niet staan. Ik zoek een boek of website over het bewaren van voedsel: - hoe lang kan je verschillende typen voedsel bewaren? De t.h.t. datum is natuurlijk extreem voorzichtig. Wat zijn de werkelijke "eten voor" data onder bepaalde omstandigheden voor verschillende type voedsel? - hoe is de verpakking van invloed? Bijvoorbeeld je rijst: koop je die in een plastic verpakking? Of moet je die in een vacuüm bewaren? Ik las al iets over potjes versus blik, en dat blik qua licht voorkeur heeft. - welke verschillende manieren van conserveren zijn er? Inblikken, vacuüm zuigen.. Wat zijn de voordelen en nadelen? Hoeveel langer kan je het dan bewaren? - welke voeding kan je gewoon ouder later worden zodat het beter wordt? Kaas, wijn..
 12. Oh dit is er eigenlijk al wel, in het eten forum..
 13. Volgens mij is dit topic er nog niet. Laat het hier weten als je ergens een aanbieding hebt gespot waar anderen ook van kunnen profiteren. Flinke korting, uitverkoop, Outlet sale, executie verkoop of gewoon een goede deal? Als je wat ziet post in dit topic een alert ❤️ Ik zal ook handige kanalen toevoegen. Tips welkom. - Er zijn veel "Gratis ophalen in [stad]" Facebook groepen - De Kruidvat voordeelkaart geeft soms aardige kortingen - Welke supermarkt is het goedkoopst? - Executie verkoop via de belastingdienst - Groupon Ik zal nog verder aanvullen. Maar als jullie dus ergens wat spotten dat de moeite waard is, post hier een alert!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...