Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

vheeswijk

Lid
 • Aantal items

  1781
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  17

vheeswijk won de laatste dag op 14 november

vheeswijk had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

3649 Uitstekend

Over vheeswijk

 • Titel
  Prepper goeroe

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Dr Chris Martensen bespreekt de rol van vitamine D bij de behandeling van COVID-19. De rol van vitamine D is al langer bekend. Uit onderzoek blijkt het de sterftekans met wel 89% te verminderen. In de behandelrichtlijnen van COVID-19 is hier nog steeds niets van terug te vinden. Dit is de meest recente en informatieve site/video over Vitamine D - Covid-19
 2. Zeer waardevolle post van @OBL-Rien Quercetine vergemakkelijkt net als hydroxychloroquine de endocellulaire opname van Zink. Quercetine en Hydroxychloroquine zijn dus 'kruiwagens' voor Zink voor het passeren van het celmembraan. Het is dus een alternatief voor hydroxychloroquine (hoewel minder effectief). Zowel hydroxychloroquine als quercetine zijn niet effectief bij een enrnstig Zink-gebrek. Quercetine en zink zijn gelukkig nog overal te koop. Ik heb zelf ook quercetine ingeslagen en zal deze gaan innemen bij griepverschijnselen. Google: Quercetin zinc
 3. COCID-19 en Zink Interssante link. Wij gebruiken zowel Zink als Vitamine D.
 4. Ik heb iets heel vreemds ontdekt aan het Corona-virus. Dit virus veroorzaakt in tal van landen en staten in de VS steevast 322 doden (of cases). De betekenis van dit magische getal (322) is mij volkomen onduidelijk. De numerologie van dit ongetwijfelde occulte getal brengt mij ook niet verder. Google op: 322 deaths Blijkbaar weten wij niet alles van dit virus !!!!!! 💀 Wie kan mij verder helpen????
 5. 14-10-2020 De totale Corona-lockdown komt over twee weken. Mortaliteit gewone griep: 0,13 % Mortaliteit Corona: 0,20%. Waar zijn de griepdoden overigens gebleven dit jaar? Of worden ze ook als Coronadoden geteld? Doe uw huiswerk !
 6. Facebookpagina ‘Nee tegen 1,5 meter’ (173.000+ volgers) verwijderd: ‘Dit is van hogerhand gekomen’ Ik was een van de 173000+ volgers.
 7. CONSPIRACY THEORY: Een 2e golf? Ja en Nee! Een tweede golf van het synthetische Covid-2 komt er nauwelijks. Maar een 2e golf met een nieuw virus komt er beslist omdat de effecten van de eerste golf wat tegenvielen voor de implementatie van de New World Order. In afwachting van die 2e golf moeten we beslist die anderhalve meter samenleving handhaven, ook buiten terwijl het nu algemeen bekend is door het werk van Maurice de Hond dat buitenshuis besmet worden door het Coronavirus vrijwel 0,0 is. Men kan zich overigens afvragen: Waarom 1,5 meter? Die 1,5 meter is ongeveer de horizontale fout in de
 8. QUERCETINE MET ZINK Zink speelt een grote rol in het remmen van virale infecties waaronder Corona. Bij sommigen en vooral ouderen wordt zink slecht opgenomen en deze groepen lopen het risico op een morbide verloop van een COVID19 besmetting. Maar supplementeren van Zink alleen heeft maar marginale effecten aangezien Zink slecht wordt getransporteerd in de cel. Zink ontplooit vooral antivirale activiteit intracellulair. Zink heeft een zogenaamde ionofoor nodig om de celwand naar binnen te passeren. Goede ionoforen zijn bijvoorbeeld chloroquine en hydroxychloroquine. Het vermaledijde en verk
 9. Er is een nieuwe website "ZelfzorgCovid19.nl" over de ondersteuning van het afweersysteem. Over Zink, Quercetine, Vitamine C en D. Ook Kinine (Quinine) aanwezig in Tonic speelt een rol (samen met Zn). Zink is al een paar keer genoemd op dit forum. Zinkgebrek komt nl vooral bij ouderen veel voor.
 10. Als we willen weten wat er in Nederland gebeurt inzake Corona moeten we het nieuws uit Rusland halen: Russia Today: Dozens of people have been arrested following scuffles with police during an unauthorized anti-lockdown protest in The Hague. Reports suggest roughly 200 people gathered in the Dutch city of The Hague on Tuesday for a demonstration against measures taken by the government to slow the spread of the coronavirus. pic.twitter.com/jqB5YM7TGN — WodanenJack?? (@WodanenJ) May 5, 2020 pic.twitter.com/T3fzVPurF7 — WodanenJack?? (@WodanenJ) May 5, 2
 11. Met hydroxy wordt hydroxychloroquine bedoeld. Nogmaals, mensen denk over de toepassing van zinksuppletie. Vooral voor de ouderen! Nog steeds overal te krijgen. Is niet duur. Zie hiervoor mijn eerdere posting.
 12. Naar mijn mening een zeer accceptabele receptuur. Ik was al eerder een video tegengekomen waarbij een mondkapje of zelfs gewoon doek werd gedompeld in een mengsel van zinksulfaat en kopersulfaat (1 eetlepel op 1 Ltr) en azijn (vgl. citroenzuur of citroensap), uitwringen en laten drogen. In beide recepturen wordt dus een zwak organisch zuur gebruikt.
 13. Nee, ik zou me niet laten vaccineren om de volgende reden: Bill Gates wil iedereen op deze planeet verplicht laten vaccineren en een zogenaamd vaccinatiepaspoort geven en mogelijk ook een nano-chip. Dit vaccin bestaat dus al maar het wordt niet vrijgegeven voordat eerst 'bepaalde doelen' door o.a. de Lock down en de anderhalve meter economie worden bereikt. Conspiracy? We zullen zien... Ik vertrouw meer op bestaande geneesmiddelen en behandelmethodes en volg een profylatisch regiem op basis van een zink-suppletie en vitamine C.
 14. Zink suppletie bij Corona als profylacticum INLEIDING Zink heeft hoogst vemoedelijk een profylactische werking tegen het coronavirus. Bij infectie met het virus wordt het hier en daar tevens toegepast bij de behandeling met chloroquine, hydroxychloroquine, azithromycine, quercetine en vitamine C. (Google). Chloroquine en haar analogon hydroxychloroquine is massaal ingekocht door het RIVM waardoor het niet of nauwelijks meer verkrijgbaar is. Ivermectine (google: Corona Ivermectine) staat al langer bekend als een sterk anti-viraal middel, en zou zelfs bij HIV werken. Dat
×
×
 • Nieuwe aanmaken...