Ga naar inhoud

vheeswijk

Lid niveau 2
 • Items

  1905
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  37

vheeswijk won de laatste dag op 14 mei

vheeswijk had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Nieuwsbrief
  Ja

Recente bezoekers van dit profiel

3588 profielweergaven

vheeswijk's prestaties

Mankinds only hope

Mankinds only hope (10/11)

3.9k

Reputatie

 1. De exacte verhouding is 2,1 kinderen. Dan blijft de wereldbevolking constant. Die extra 0,1 is om te corrigeren op kinderloosheid, onvruchtbaarheid en vroege (kinderdood). 2.1 Kids: Stable Population (VIDEO).
 2. Goede info. Dank. Ik zou er met mijn Russisch taal kennis goed uit de weg kunnen.
 3. Grafiek laat alleen 3 lage kwartaal waarden zien van enkele jaren geleden. Daarna niet actief meer bijgehouden. Ik weet niet eens wat die waarden betekenen. (%A1c of mg/dl) of een andere maat. Ze gaven alleen getallen. De laatste 3 kwartalen dit jaar waren normaal, maar ik heb verzuimd de feitelijke waarden te vragen. Helaas. Ik gebruik geen medicijnen meer (Methformine). 2 schepjes = ~ 250 mg.
 4. @Mw. jack: @JJ&A:Deze posting kan ik niet meer vinden op het forum. Ik ben van mijn diabetes geheel genezen door het slikken van Magnesiumcitraat. In de eerste 3 maanden daalde de suikerspiegel dramatisch en mede door afvallen ben ik in de loop van 2 a 3 jaar geheel genezen. Ook anderen hebben verbeteringen gevonden zoals niet meer prikken en overgang naar orale middelen. Aangezien de posting is verdwenen wil ik hier volstaan met een verzamel-link: https://duckduckgo.com/?q=magnesium+diabetes&atb=v302-4&ia=web Mijn suikerspiegel (Diabetes II): Ik gebruik Magnesiumcitraat poeder van Leefbewust.com . Al jaren. Leuk @JJ&A dat je mij hierop hebt geattendeerd. Werkt alleen bij Diabetes II. !!!!!
 5. Ik heb over Aluminium en Alzheimer al eerder gerapporteerd. Zie ook: https://duckduckgo.com/?q=dementie+aluminium&t=chromentp&atb=v256-1&ia=web
 6. Trouwens ik heb nog steeds veel nut van jouw idee van dat instumentje om je oren mee schoon te maken. Ik weet niet meer wat de naam is en ik heb ook geen link, maar ik heb sindsdien nooit meer mijn oren hoeven laten uitspuiten. Misschien heb je nog ergens info of een link liggen.
 7. Zoek eens op "turbobrandertje" of zie:
 8. Dat betwijfel ik zeer. Ik bezoek dagelijks veel alternatieve sites van wakkere groepen/mensen die WETEN wat de uitrol van de agenda's van de NWO, WEF, de Khazariaanse Mafia e.d. inhouden. Ik zie mezelf als staatsgevaarlijk omdat ik de waarheid wil weten. Waarom worden platforms en sites gecensureerd? Vroeger niet, maar NU wél.
 9. Ik gebruik DuckDuckGo. Hoewel ik heb gevonden dat Yandex.ru (de Russische versie) ook treffers vindt die Google niet vindt. Ik gebruik naast GMail en Yahoo.de ook Yandex mail. Uiteraard gebruik ik VPN (AVG Secure) Ik maak iedere dag de cache schoon met CCleaner. Bedankt voor deze uitstekende posting.
 10. Ether is tientallen jaren gebruikt als verdovingsmiddel bij operaties Een ether-lucht mengsel is explosief en er hebben zich ether-brandjes voorgedaan in ziekenhuizen. Er zijn betrekkelijk weinig nadelen aan. Ik heb het ook gebruikt om er bijen en wespen mee te verdoven. Geen enkel dier stierf en vloog daarna gewoon weg. Na een ethernarcose valt een alcohol ademtest behoorlijk positief uit. Rijbewijs kwijt 😀. Chloroform is ook gebruikt maar geeft schade aan het zenumstelsel en het hart.
 11. Voor de Preppers hier die zich (toch stiekem) willen voorbereiden op de "Global Reset" THE "GLOBAL RESET" HAS ALREADY BEGUN.
 12. Gedistilleerd water is helemaal niet schadelijk voor de gezondheid.
 13. Regenwater is gedestilleerd water. Het bevat normaliter geen mineralen. Maar regenwater kan vervuild zijn door chemtrails en deze bevatten doorgaans Barium, Aluminium en sinds kort ook grafeen. Dit zijn vergiften. In het amazone-gebied zou ik zéker regenwater drinken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...