Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

Richa

Lid
 • Aantal items

  1053
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

Richa won de laatste dag op 29 augustus 2014

Richa had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

1650 Uitstekend

Over Richa

 • Titel
  Diehard Prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Midden

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik ben in schock, wat ontzettend jammer dat het forum stopt. Ik voel me een forumlid vanaf bijna het 1e uur. @Mr. Gold heeft het over incidenten in de communitie en in zijn prive leven. Ik vind het nogal pijnlijk om te horen dat dit heeft plaatsgevonden. Ik kan me voorstellen dat er ergens een grens ligt, het moet wel leuk blijven. Bij deze wil ik jullie oprichters van harte bedanken voor alle mooie, bijzondere, grappige en leerzame dingen die ik hier heb mogen beleven. Jullie hebben het mogelijk gemaakt dat vele gelijkgestemden elkaar konden ontmoeten. Mijn diep respect gaat uit naar jullie oprichters, moderators en leden. Groet, Richa
 2. Wat hebben jullie toch romantische ideeën over kado's :-) Ik heb hem van de zomer af en toe gebruikt, zonder problemen. Eén keer trok ik per ongeluk iets te hard (of zo, ik weet het ook niet precies) maar ik stond daar ineens met de helft in mijn handen. Gelukkig had ik rubberen laarzen aan in de volkstuin. De 2 losse delen kunnen dus van elkaar raken, er zit een soort klein wit knopje (nee geen opmerkingen!) dat het 2e deel vasthoudt. Dat zou wel wat beter kunnen wat constructie betreft.
 3. Hier een redelijk goed onderbouwd artikel over de IS en de achtergronden. De 'dialoog' aangaan helpt niet tegen deze groep gruwelijke oorlogsmisdadigers. De oproep van Cameron om met Rusland samen te gaan werken lijkt mij zinnig. Op internet gaan veel citaten rond die gaan over vrede en collectieve liefde naar elkaar en de wereld, daar kan ik me wel in vinden. MAAR deze vredelievende instelling helpt niet als je wordt aangevallen, we hebben wel degelijk het recht om grenzen neer te zetten en te verdedigen. Hier het artikel: http://www.hln.be/hln/nl/33982/Islamitische-Staat/article/detail/2524581/2015/11/15/IS-rust-niet-voor-Eindtijd-is-aangebroken.dhtml
 4. Mooi gezegd, inderdaad, het instituut 'de Staat' wordt beschermd. Daarnaast denk ik dat we al sinds 911 in een oorlog zijn meegesleept. En het is nooit de oorlog van de hardwerkende bevolking, wie wil er nou oorlog? Oorlogen worden altijd geïnitieerd door leiders die hun bevolking oproepen tot blinde haat en destructie. Leiders die wellicht zelf zijn gehersenspoeld of misschien wel een dubbele agenda hebben waarin het millitaire industriele complex een rol speelt. Zolang de bevolking klakkeloos hun leiders volgt, zal er altijd oorlog zijn. En op @Nomad_404 zijn vraag terug te komen, ik denk dat er andere tijden aankomen nu. Het westen is al aan het polariseren tussen rechts en links helaas. De aanslagen versnellen dat proces. Ik weet niet wat het uitroepen tot staat van oorlog gaat betekenen. Het zou me niets verbazen als we meer te maken krijgen met rassenrellen:(
 5. Misschien handig om dit topic naar preppersonly te verplaatsen om bepaalde redenen?
 6. Richa

  Stropharia telen!

  Wat geweldig @Greener, dank voor deze geweldige suggestie. Paddestoelen zijn helemaal nieuw voor mij. Is wel een goede aanvulling in de prepverzameling. Ik heb nog wel wat ruimte in de volkstuin, dus ik zou het graag willen proberen. Uiteraard tegen kosten. En als je niet genoeg hebt, dan hoor ik graag waar je ze gekocht hebt.
 7. Da's lekker ik vraag jou om een bron en nu moet ik via bronnen aantonen dat jij ongelijk hebt?? :-) Jouw bron: 'meerdere filmpjes' zegt mij niets, er wordt zoveel geluld in filmpjes. Ik kan een scala aan kruiden opnoemen die voor de lever (in combinatie met medicijnen) niet zo handig zijn en braamblad zit daar niet bij.
 8. @Range ik zie dat er al veel adviezen zijn gegeven en ik ben er ook voor om naar de oorzaken te kijken ipv de symptomen proberen weg te toveren. Ik zeg altijd: eerst medische oorzaken uitsluiten, dus eerst naar de huisarts. Kan die niets vinden, dan kun je er van uitgaan dat jouw systeem is vervuild. Die vervuiling kan komen door overbelasting, teveel informatie, etc. ook je lichaamssysteem kan vervuild zijn. Kijk eens naar wat je binnenkrijgt qua informatie en ook qua voeding. Op mentaal gebied: Genoeg rust nemen, ontspanning, misschien ruimte geven aan interne gevoelens die je mogelijk hebt geblokkeerd. Focus op jezelf i.p.v. focus op informatie van buiten. (even algemeen gezegd, omdat ik niet genoeg van je weet om hier verder over uit te wijden) Een detoxkuur kan zeker helpen. Google eens op detoxdieet of detoxkuur. Eet puur voedsel en er zijn zeker kruiden die je kunnen ondersteunen. Kruiden die je zo kan gebruiken ivm toevoer mineralen, verwarmend en/of opwekkend effect: brandnetelblad, heermoes (deze kopen en niet plukken), vlierbes, berkensap, rozemarijn, tijm, geber en knoflook. Een kruid dat helpt bij het verbeteren van prestaties ivm grotere opname van zuurstof in de lichaamscellen is Rhodiola. (hier is veel onderzoek naar geweest, staat ook op de nominatie voor onderzoek bij genezing van kanker) Ook werkt dit kruid tegen vermoeidheid (nogmaals eerst oorzaak nagaan) en concentratieproblemen. Niet vlak voor het slapengaan innemen en ook niet als je last hebt van paniekaanvallen.
 9. Braamblad is volledig veilig. Ik weet niet waar je vandaan hebt dat je lever hier niet blij mee is? Er zitten vitamine A, B, C,in en mineralen ijzer, mangaan, kalium, mangaan en koper. Een uitstekend kruid voor de algehele gezondheid. Het enige waar je bij op moet letten is dat je geen grote hoeveelheden thee er van drinkt tijdens zwangerschap, omdat de looistoffen in het braamblad een samentrekkend effect hebben.
 10. Ik snap werkelijk niets van het hele immigranten verhaal. Waarom nu? Waarom zoveel? Het enige wat ik weet is dat toen Ghadaffi nog leefde, dat hij de immigrantengebeuren behoorlijk onder controle hield in samenspraak met de westerse landen. Hij is nu dood. Er wordt steeds naar Amerika gewezen als de schuldige, maar hoe zit het met de moslims? Velen daarvan (niet allemaal) willen juist dat Europa gedestabiliseerd wordt. "De wereld is van iedereen" : die uitspraak gaat er bij mij niet in, sterker nog, die vind ik behoorlijk naïef. Je hebt recht op je grenzen, je laat toch ook niet zomaar iedereen in je huis of in je leven? Zoals het nu gaat, gaat het een groot groot probleem worden.
 11. Ja bizar ik las het net: Het houdt niet op daar in Japan. Raar idee als zo'n ding uitbarst en de kernreactor ontploft, dan is er voor altijd geen houden meer aan. http://www.nu.nl/buitenland/4106953/vulkaan-bij-kernreactor-japan-actiever.html
 12. Net zoals @Heksenboot zegt, je moet jezelf kunnen voorzien van zaden, het is leuk en leerzaam om te zien hoe dat werkt. Bovendien, als je een aantal jaren zaden oogst van de allerbeste oogst, dan kweek je een soort dat helemaal goed is voor de bodem/jouw streek.
 13. Echt niet doen zo! Je druk bijna z'n lijfje leeg in je huid, wat een idioterie, gewoon een goede tekentang gebruiken. Desnoods een draadje met een lus, heel voorzichtig.
 14. Jemig, alweer straaljagers die hier laag over vliegen. Dat is al de 4e keer binnen een week. Voor mij een teken dat de algemene spanningen oplopen. Want er is al jaren en jaren niet geoefend met straaljagers op deze manier. Herkent iemand dit? Valt jou ook het grote aantal straaljager vluchten op van de afgelopen week?
 15. Bijzonder, zo'n speech van Matt Damon, dank voor het delen. Burgerlijke gehoorzaamheid is het probleem geweest in de wereldoorlogen (in alle oorlogen eigenlijk) en de gehoorzame slaafse mens is het grote probleem nu. De mens maakt zich kleiner dan hij/zij is. De macht en power zit niet in een god of in een regering, maar in JOU! David Icke zegt zo mooi: "Human race, get off your knees" .... en zo is het maar net!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...