Ga naar inhoud

Richa

Lid niveau 2
 • Aantal items

  1205
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

Richa won de laatste dag op 29 december 2021

Richa had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Midden

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Richa's Achievements

Diehard Prepper

Diehard Prepper (7/11)

1.8k

Community reputatie

 1. Ja wij hebben ook een pelletkachel (geen ketel). Ben benieuwd, heeft die van jou ook elektriciteit nodig en wat doe jij als de stroom uitvalt?
 2. Ben zelf ook al 3 weken op en af verkouden, af en toe minimale verhoging, opgezette klieren al 3 weken, dan weer ok en dan weer hoesten, dan weer slijmproductie en dan weer een hele droge hoest en dan weer ok, hetzelfde met een druk achter mijn ogen. Meestal s'avonds wat beroerder dan overdag. Met een normale verkoudheid was ik altijd s'morgens meer beroerd. Dit is voor mijn doen ook anders dan anders. Ik hoorde gisteren dat ik begin maart in dezelfde ruimte ben geweest met iemand die het virus had. Voel me verder ok, neem uiteraard de thuisquarantaine in acht. Ben benieuwd of ik het heb, geen idee, als het zo is dan hoop ik het wel eigenlijk. Dan heb ik het ook maar gehad ?
 3. Fijn dat jullie (weer) o.k. zijn, heel veel sterkte en ook plezier met jullie nieuwe huis, het wordt vast een mooie tijd. Leuk wat je schrijft over vheeswijk, natuurlijk wil ik even contact met ze hebben hoor. Ik volg zijn kennis en vaardigheden (en volgde hem ook al jaren geleden), maar ik heb zijn email niet. Misschien dat dat op de één of andere manier tot stand kan komen, lijkt me leuk.
 4. Klinkt heftig, heel veel beterschap, je komt er weer helemaal bovenop.
 5. Ja daar verbaasde ik me aan het begin ook al gruwelijk over. Elke keer maar dat zinnetje dat je niet besmettelijk bent als je geen symptomen hebt. BIZAR vond ik dat, ik snapte er niets van. Van een gewone griep is ook al bekend dat je een paar dagen voor en een paar dagen na de symptomen het besmettelijkst bent. Eerst inderdaad slappe woordjes (een voorstel van Thierry Baudet om het er in januari al over te hebben werd met gehoon weggelachten) en de ernst en besmettingsgevaar afvlakken en dan ineens angst en paniek en lockdown situaties, wat is hier nu eigenlijk echt aan de hand geweest en nog steeds !?1
 6. Geen idee, maar er circuleren al vanaf 2004 coronavirussen in de NL bevolking. Als ik kijk naar het Humaan coronavirus NL63 dan is dat toen gewoon in de bevolking verdwenen. Dit is wat anders hoor, maar toch, het is dezelfde soort. Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Humaan_coronavirus_NL63
 7. Sterkte voor jou en je vriendin @Rijstprepper waarschijnlijk hobbelen jullie er gewoon goed doorheen hoor. Gewoon relaxed blijven en vertrouwen op je lichaam, de meeste mensen ervaren het gewoon als een griep. Sterkte ?
 8. Oh joh! Heel veel sterkte. En inderdaad, de statistieken zeggen helemaal niets meer. Hier overigens ook al weken verkouden, hoest en opgezette klieren. Hoe weten jullie dat het Corona is als ik vragen mag? Hoe dan ook, ik wens jullie dat alles goed gaat en snel achter de rug is, zorg goed voor jezelf.
 9. Ja dat snap ik natuurlijk wel. ? Alleen kregen we weken geleden niet het bericht (of verschillende meldingen) van oefeningen en verplaatsing van materieel.
 10. Huh? Wat is hier aan de hand. Als oefeningen gecancelled zijn, dan hoef je toch ook niets te vervoeren? Ik las al eerder een bericht over een grootschalige millitaire oefening in Europa, heel vaag wat er gebeurt. En materieel, wat is dat. Voedsel, tanks, raketten, communicatie units, mondkapjes? (bij wijze van ? ) ??
 11. Ja dat krijg je als je zoveel tegenstrijdige informatie ontvangt van verschillende wetenschappers, virologen, regeringsleiders en deskundige instanties. Uit de brei van onduidelijkheid en zichzelf tegensprekende informatie, gaan mensen zelf proberen er wat van te bakken.
 12. In 2004 is er ook een Coronavirus in Nederland rond gegaan, namelijk het Humaan Coronavirus NL63 (bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Humaan_coronavirus_NL63) Dit virus is gewoon in de bevolking verdwenen en komt af en toe voor in de vorm van kroep, luchtweginfecties en bronchitus. Verder nooit meer iets over gehoord. Heeft iemand hier sowieso ooit van gehoord) Dit is van een andere orde en genetisch gezien van een andere stam, dat snap ik wel. Maar het is hetzelfde type virus. Dus wellicht gokken ze erop dat dit gewoon net als NL63 onderdeel wordt het virus pantheon.
 13. Wat ik me nou toch echt zit af te vragen: wat is nou het percentage coronavirus ten opzichte van de normale griepvirussen. Hier de grafiek van 2019-2020, de influenza soorten zijn behoorlijk aanwezig, zie week 50 van 2019 tot en met nu. Waarom staat corona hier sowieso niet tussen vraag ik me dan af, waar hebben we het nou echt over? En jeetje, wat heerst er veel influenza op dit moment. Bron: https://www.rivm.nl/griep-griepprik/feiten-en-cijfers
×
×
 • Nieuwe aanmaken...