Ga naar inhoud

Richa

Lid
 • Aantal items

  1204
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  5

Richa won de laatste dag op 29 augustus 2014

Richa had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Midden

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Richa's Achievements

Diehard Prepper

Diehard Prepper (7/11)

1.8k

Community reputatie

 1. Precies. Ik zou niet weten waarom ik een vaccin zou moeten nemen met een effectiviteit van 94% (als dat percentage al gehaald wordt). Bovendien, wat bedoelen ze met effectief... waartegen? Tegen besmettingen, tegen symptomen, tegen doodgaan? 99,8% tot 99,92% van de mensen met een positieve testuitslag overleven dit, grotendeels met weinig symptomen. Ik heb veel en veel meer vraagtekens, dus nogmaals, nee ik wil dat vaccin niet.
 2. TEXAS zit nu in een SHTF. Geen stroom, geen water, strenge vorst en ijzel. Mensen vriezen dood in hun huizen. Vreemd dat dit niet in het nieuws is? Hier een ooggetuigenverslag van Mike Adams, een prepper en healthranger in TEXAS. https://www.brighteon.com/c86a470f-0778-4063-be79-31aa1ab0c64e
 3. Precies!!! Door dit stuk vreten (sorry voor mijn woorden) werd ik in februari bang voor het virus. Wat een psychopatenclub, hoe ze daar zitten te lachen, ongelofelijk!! https://www.bitchute.com/video/4sjChc3fENbm/
 4. Echt niet dat ik dat vaccin wil. Ik vind het raar dat er totaal geen aandacht wordt besteed aan het opbouwen van je immuunsysteem door gezonde voeding en genoeg vitaminen. Maar dat er dan wel zooi in je lijf wordt gespoten. Mij niet gezien, ik vertrouw de WHO niet, ik vertrouw zeker Gates niet. Ik vind bovendien dat er een vreemd luchtje zit aan hoe er nu met het virus wordt omgegaan.
 5. Ben zelf ook al 3 weken op en af verkouden, af en toe minimale verhoging, opgezette klieren al 3 weken, dan weer ok en dan weer hoesten, dan weer slijmproductie en dan weer een hele droge hoest en dan weer ok, hetzelfde met een druk achter mijn ogen. Meestal s'avonds wat beroerder dan overdag. Met een normale verkoudheid was ik altijd s'morgens meer beroerd. Dit is voor mijn doen ook anders dan anders. Ik hoorde gisteren dat ik begin maart in dezelfde ruimte ben geweest met iemand die het virus had. Voel me verder ok, neem uiteraard de thuisquarantaine in acht. Ben benieuwd of ik het heb, geen idee, als het zo is dan hoop ik het wel eigenlijk. Dan heb ik het ook maar gehad ?
 6. Fijn dat jullie (weer) o.k. zijn, heel veel sterkte en ook plezier met jullie nieuwe huis, het wordt vast een mooie tijd. Leuk wat je schrijft over vheeswijk, natuurlijk wil ik even contact met ze hebben hoor. Ik volg zijn kennis en vaardigheden (en volgde hem ook al jaren geleden), maar ik heb zijn email niet. Misschien dat dat op de één of andere manier tot stand kan komen, lijkt me leuk.
 7. Klinkt heftig, heel veel beterschap, je komt er weer helemaal bovenop.
 8. Ja daar verbaasde ik me aan het begin ook al gruwelijk over. Elke keer maar dat zinnetje dat je niet besmettelijk bent als je geen symptomen hebt. BIZAR vond ik dat, ik snapte er niets van. Van een gewone griep is ook al bekend dat je een paar dagen voor en een paar dagen na de symptomen het besmettelijkst bent. Eerst inderdaad slappe woordjes (een voorstel van Thierry Baudet om het er in januari al over te hebben werd met gehoon weggelachten) en de ernst en besmettingsgevaar afvlakken en dan ineens angst en paniek en lockdown situaties, wat is hier nu eigenlijk echt aan de hand geweest en nog steeds !?1
 9. Geen idee, maar er circuleren al vanaf 2004 coronavirussen in de NL bevolking. Als ik kijk naar het Humaan coronavirus NL63 dan is dat toen gewoon in de bevolking verdwenen. Dit is wat anders hoor, maar toch, het is dezelfde soort. Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Humaan_coronavirus_NL63
 10. Sterkte voor jou en je vriendin @Rijstprepper waarschijnlijk hobbelen jullie er gewoon goed doorheen hoor. Gewoon relaxed blijven en vertrouwen op je lichaam, de meeste mensen ervaren het gewoon als een griep. Sterkte ?
 11. Oh joh! Heel veel sterkte. En inderdaad, de statistieken zeggen helemaal niets meer. Hier overigens ook al weken verkouden, hoest en opgezette klieren. Hoe weten jullie dat het Corona is als ik vragen mag? Hoe dan ook, ik wens jullie dat alles goed gaat en snel achter de rug is, zorg goed voor jezelf.
 12. Ja dat snap ik natuurlijk wel. ? Alleen kregen we weken geleden niet het bericht (of verschillende meldingen) van oefeningen en verplaatsing van materieel.
 13. Huh? Wat is hier aan de hand. Als oefeningen gecancelled zijn, dan hoef je toch ook niets te vervoeren? Ik las al eerder een bericht over een grootschalige millitaire oefening in Europa, heel vaag wat er gebeurt. En materieel, wat is dat. Voedsel, tanks, raketten, communicatie units, mondkapjes? (bij wijze van ? ) ??
×
×
 • Nieuwe aanmaken...