Ga naar inhoud

Flow

Lid
 • Aantal items

  1507
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  7

Flow won de laatste dag op 16 oktober 2015

Flow had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

 • Interesses
  Survival, permacultuur, zelfvoorzienend leven, aquaponics, boogschieten,
 • Beroep
  Zelfstandig ondernemer

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Flow's Achievements

Prepper goeroe

Prepper goeroe (8/11)

2k

Community reputatie

 1. Vergeet niet dat: Wij aan een criminele overheid vragen of zij alles weer op orde brengen. Problem, reaction, solution. Zij creƫeren een probleem en presenteren de oplossing die zij al klaar hadden liggen toen het probleem ontstond. Corona staat op plek 54 van de meest gevaarlijke virussen. De media hyped het op en stuurt daarin (vandaar dat bepaalde belangrijke vragen worden gekozen waar het volk zich druk over moet maken) Dit media tromgeroffel hoor je namelijk ook voordat oorlogen gestart worden. Dat neemt niet weg dat het misschien een gevaarlijk virus is. Als je zo'n virus maar lang genoeg loslaat krijgt het vanzelf effect. Hierdoor is het mogelijk om door de overheid of de EU wetgeving in of uit te voeren, waar dit voorheen nooit mogelijk was. Ik bedoel hiermee bijvoorbeeld noodwetgeving. De overheid en de EU hebben zich de afgelopen 8 jaren laten zien als onbetrouwbaar: Groningers hun huizen naar de klote, Friezen vervolgd omdat ze opkomen voor zichzelf en hun kinderen. Ouders die een dauw krijgen van de belastingdienst omdat ze als fraudeur gekenmerkt worden. Boeren en de visserij waar hun bedrijf en sector kapot worden gemaakt. De zorg en pensioenen gedicimeerd. Ik kan nog wel even doorgaan maar de lijst is gigantisch lang van wat de BV Nederland en de EU haar eigen inwoners aan doen. Daarentegen vliegen de integriteitsschandalen ons om de oren. Terwijl dit gewoon een netter woord is voor strafbare feiten. Corruptie is er op alle niveaus binnen de overheid en de EU, ambtenaren en ministers die elkaar de handen boven elkaars hoofd houden en problemen onder het tapijt vegen wanneer er wat mis gaat. Natuurlijk wordt er ook een hoop bepaald door de EU, deze globalisten willen een Europees leger en schuwen geen geweld tegen mensen die opstaan en gaan protesteren. Wat vast staat is dat zij het volksbelang van elke Europese inwoner niet op de eerste plaats zetten (in welke lidstaat dan ook). Ecomisch belang telt harder, en dan speelt er ook nog eens een globale economische crisis waar zij het virus de schuld van kunnen geven. Veel om over na te denken.. Be careful what you wish for! De maatregelen en beperkingen die ingevoerd zijn en gaan worden daar vragen wij zelf om...
 2. Prachtig Roel, wat zullen jullie trots zijn op jullie eigen stukje paradijs!
 3. Je kan je ook ff niet als een klein ongeduldig kind gedragen met alle bijkomende aannames en gewoon even afwachten... Bizar, zelfs in het laatste topic krijg je met een troll te maken..
 4. Mooi klote inderdaad, ik wil graag Mr Gold, Dr. Prepper & Simurg bedanken voor hun onvoorwaardelijke liefde & inzet op dit forum, daarbij wil ik iedereen bedanken met zijn/haar bijdrage aan het forum. Voor de mensen die contact willen houden kunnen mij pm-en;)
 5. Het is juist de bedoeling dat de euro minder waard word... Het plan om de (wereld)economie te laten klappen word stap voor stap tot in perfectie uitgevoerd... Quote Martin Armstong "Wanneer de rente verhoogd word door de Amerikaanse FED zal de ondergang versnellen".
 6. Euro daalt 12,6% De Euro is ten opzichte van Dollar in de afgelopen 6 weken met 7,4% gedaald. Over geheel 2015 is de Europese munt met 12,6% gedaald. Sinds het moment dat de daling van de Euro is ingezet, begin mei 2014, is de munt met 24% gedaald. De daling kan zich deze maand verder versnellen. Naast de mogelijke versoepeling van het monetaire beleid van de ECB speelt een mogelijke renteverhoging door de FED een rol. Bron & de rest van het artikel: http://thebullionhouse.nl/macro-nieuws/euro-daalt/ And again... he's right http://forecaster-movie.com/en/the-forecaster/
 7. Flow

  De dienstplicht

  ik vroeg mij ook al af of ik het goed las @Simurgh, laten we hopen dat het sarcastisch bedoeld is.. Anders lijkt mij dit 1 van de domste opmerkingen ever!
 8. Waar maken we ons druk om, tegen 2050 3D printen wij al ons voedsel:p
 9. Nice, natuurlijk zou dit filtertje goed onder onze kerstboom staan;) Wij hebben net een nieuwe camera dus reviewen is geen enkel probleem..
 10. Daar denkt onze privacywaakhond toch anders over.... Het College bescherming persoonsgegevens (CBP) is het oneens met de ANWB dat er specifieke wetgeving moet komen om de privacy van automobilisten te beschermen. ''Dat is niet nodig, de huidige regelgeving voldoet'', liet een woordvoerster van de privacywaakhond woensdag weten. Redenen genoeg om nooit zo'n karretje aan te schaffen! http://www.nu.nl/internet/4171606/cbp-ziet-niets-in-aparte-privacyregels-automobilisten.html
 11. Met een sleeve van DD aan de hoofdzijde en een touwtje aan de andere kant voorkom je dit ook.. Daarom ook altijd een waterdichte bivi om je slaapzak, just to be sure;)
 12. Wat denk je @Geert, zouden wij voor jou mogen komen werken?
 13. Omdat ik rekening moet houden met opsec kan ik geen filmpjes plaatsen, dus enkel en alleen wat foto's...
 14. Deze is niet helemaal opsec maar er is er maar 1 op het forum die direct weet wie het is;)
 15. Rutte: we bombarderen ISIS en dus zijn we in oorlog! De bombardementen die Nederland boven Irak uitvoert zijn oorlogshandelingen en dus zijn we in oorlog met IS. Dat zegt premier Mark Rutte tijdens zijn bezoek aan Zuid-Afrika. "Iedere Nederlander snapt dat je in oorlog bent als je een gebied bombardeert", zegt Rutte die vorige week ook al zei dat Nederland in oorlog is met de terroristische organisatie. Rutte denkt niet dat hij Nederland doelwit maakt van aanslagen door zijn uitspraak. "Ik kan het niet mooier maken, dit zijn de feiten", Maar...... Rutte heeft het met geen woord over de verstrekkende bevoegdheden die hij en de rest van de overheid krijgen naar de burgers in NL toe, door het uitspreken van de woorden "we zijn in oorlog". DAT is waarom hij en Hollande die woorden zo snel en publiek mogelijk uitspraken na de aanslagen. In die zin leven we nu onder het NL oorlogsrecht, oftewel een soort Patriot Act. Voor onbepaalde tijd. Die stond allang in de wetboeken, interessante lectuur....
×
×
 • Nieuwe aanmaken...