Ga naar inhoud

tothemax

Lid niveau 2
 • Items

  355
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Frieslaaaaaaand
 • Nieuwsbrief
  Ja

tothemax's prestaties

Senior Prepper

Senior Prepper (5/11)

234

Reputatie

 1. Mooi man. Werkt echt goed. Ik moest het gebruiken voor mijn herstel aan de enkel. Sindsdien gebruik ik hem vaker. Missch ook wat als workshop tijdens een sc???
 2. Trx is een super ding, ik gebruik het veel. Je wordt er erg sterk van. En je gaat er van zweten. Bij de Lidl lagen/liggen ze ook voor 17 euro. Maar met wat handigheid maak je er zelf ook wel eentje. YouTube staat vol met filmpjes. Trainse
 3. Goed verhaal @Geert maar heb je ook foto's het is toch al een tutorial en foto's maken dit dan compleet. En gelijk een sticky van maken.
 4. Nogmaals @Eyeworks Ik bied me aan tegen een kleine vergoeding. €50.000 in cash.
 5. Als je aanhanger zijdelings gaat rijd je te hard, terrein rijden doe je rustig en beheerst. Dit bedrijf bied een aanhanger aan die in hun ogen geschikt is voor onverhard rijden. Grove banden hebben zin als je hard rijd en door zacht terrein rijd. Als je zacht rijd bijvoorbeeld modder met noppenbanden, dan weet je ook dat deze snel vol gaan zitten met als resultaat............. Dus gas geven is noodzakelijk doordat het modder dus uit de band vliegt. Mijn ervaring met onverharde wegen is dat het opvangen van een schok gaat dmv schokdempers. Die zitten hier niet op volgens mij. Dus zal het chassis zeker scheuren, breken of buigen...
 6. Die ziet er gaaf uit. Ik zelf heb ooit een grand vitara gehad.
 7. Wat een BS, terrein rijden met deze aanhangwagen is niets anders dan elk andere wagen. Volgens mij is vering belangrijk. Verder zie ik het nut niet van terrein banden aangezien ze niet aangedreven zijn.
 8. Zou jij je gezin beschermen met de middelen die je hebt binnen handbereik? Of zou je hen vragen het pand te verlaten. Let wel een kat in het nauw (late edit) ....... die inbreker gaat in de aanval, of rent weg. Hoe lang heb jij om die beslissing te maken.
 9. Ik heb geen knuppel in mijn zombieprepgear, ik heb wel iets anders van de zelfde lengte. Als iemand denkt mijn huis binnen te dringen zonder sleutel en mijn gezin bedreigd of in gevaar brengt ben ik niet bang om hem te gebruiken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...