Ga naar inhoud

Het forum is weer online!

Welkom mede-preppers, zoals jullie zien is het forum na 4 jaar weer online. Tijd voor een feestje! Je kunt met je oude gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Als dit is gelukt, pas dan gelijk je e-mailadres aan. Deze klopt namelijk niet meer omdat we die 4 jaar geleden hebben verwijderd.

Weet je je wachtwoord niet meer? Dan kan je de wachtwoord vergeten functie NIET gebruiken, omdat we je e-mailadres dus niet meer hebben. Mail in dat geval naar forum@preppers.nl en noem je gebruikersnaam en voeg een notificatiemail bij van het oude forum als je die nog hebt.

Mocht je echt niks hebben mail ons dan sowieso je gebruikersnaam, we zullen je dan verdere instructies geven!

tothemax

Lid
 • Aantal items

  355
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

234 Uitstekend

1 Volger

Over tothemax

 • Titel
  Senior Prepper

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  Frieslaaaaaaand
 • Nieuwsbrief
  Ja
 1. Zet mij ook maar op de lijst. @Keyser Suze Geheimemails@gmail.com Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk
 2. Jammer hoor. Ik snap jullie wel. Bedankt voor jullie inspanningen. Toch wil ik hierbij de lieve mensen die ik heb leren kennen even bedanken voor de fijne tijd, zowel op het forum als IRL. Echter zou het zonde zijn dat al dit contact verloren gaat. Ik hoop dat er nog een sc komt waarbij we met een sappie en een vuurtje eens kunnen bij praten. Gaat jullie goed. Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk
 3. Mooi man. Werkt echt goed. Ik moest het gebruiken voor mijn herstel aan de enkel. Sindsdien gebruik ik hem vaker. Missch ook wat als workshop tijdens een sc???
 4. Mooi zo. Even een gevoelige plaat vast leggen. Ben benieuwd.
 5. Trx is een super ding, ik gebruik het veel. Je wordt er erg sterk van. En je gaat er van zweten. Bij de Lidl lagen/liggen ze ook voor 17 euro. Maar met wat handigheid maak je er zelf ook wel eentje. YouTube staat vol met filmpjes. Trainse
 6. Goed verhaal @Geert maar heb je ook foto's het is toch al een tutorial en foto's maken dit dan compleet. En gelijk een sticky van maken.
 7. Tja..wie had dat gedacht.
 8. Zo kan je het ook bekijken, maar gelukkig was ik niet de enigSTE die het was opgevallen. Jij had het precies zo gedaan? Ik hoop niet dat jij wapens thuis hebt.
 9. Dat bedoel ik, je hoeft geen leek te zijn om een analyse te maken.
 10. Klopt, mijn vakkundigheid komt niet van Twitter. Ik beoordeel wel vaker iets. Kijk de rest van de beelden die vrij gegeven zijn en probeer zonder Twitter zelf eens een analyse te maken. Maar bedankt voor je waardeloze opmerking, en twitterse.
 11. Die arrestatie is een aanfluiting, lekker het wapen op het hoofd van je collega richten, Door het schootsveld lopen, je wapen weg doen 2 sec na de arrestatie??.. Lachen man deed me denken aan dads army
 12. Nogmaals @Eyeworks Ik bied me aan tegen een kleine vergoeding. €50.000 in cash.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...