Ga naar inhoud

tothemax

Lid niveau 2
  • Items

    355
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door tothemax

  1. Mooi man. Werkt echt goed. Ik moest het gebruiken voor mijn herstel aan de enkel. Sindsdien gebruik ik hem vaker. Missch ook wat als workshop tijdens een sc???
  2. Trx is een super ding, ik gebruik het veel. Je wordt er erg sterk van. En je gaat er van zweten. Bij de Lidl lagen/liggen ze ook voor 17 euro. Maar met wat handigheid maak je er zelf ook wel eentje. YouTube staat vol met filmpjes. Trainse
  3. Goed verhaal @Geert maar heb je ook foto's het is toch al een tutorial en foto's maken dit dan compleet. En gelijk een sticky van maken.
  4. Nogmaals @Eyeworks Ik bied me aan tegen een kleine vergoeding. €50.000 in cash.
  5. Als je aanhanger zijdelings gaat rijd je te hard, terrein rijden doe je rustig en beheerst. Dit bedrijf bied een aanhanger aan die in hun ogen geschikt is voor onverhard rijden. Grove banden hebben zin als je hard rijd en door zacht terrein rijd. Als je zacht rijd bijvoorbeeld modder met noppenbanden, dan weet je ook dat deze snel vol gaan zitten met als resultaat............. Dus gas geven is noodzakelijk doordat het modder dus uit de band vliegt. Mijn ervaring met onverharde wegen is dat het opvangen van een schok gaat dmv schokdempers. Die zitten hier niet op volgens mij. Dus zal het chassis zeker scheuren, breken of buigen...
  6. Die ziet er gaaf uit. Ik zelf heb ooit een grand vitara gehad.
  7. Wat een BS, terrein rijden met deze aanhangwagen is niets anders dan elk andere wagen. Volgens mij is vering belangrijk. Verder zie ik het nut niet van terrein banden aangezien ze niet aangedreven zijn.
  8. Zou jij je gezin beschermen met de middelen die je hebt binnen handbereik? Of zou je hen vragen het pand te verlaten. Let wel een kat in het nauw (late edit) ....... die inbreker gaat in de aanval, of rent weg. Hoe lang heb jij om die beslissing te maken.
  9. Ik heb geen knuppel in mijn zombieprepgear, ik heb wel iets anders van de zelfde lengte. Als iemand denkt mijn huis binnen te dringen zonder sleutel en mijn gezin bedreigd of in gevaar brengt ben ik niet bang om hem te gebruiken.
  10. Dat recht moet je zeker krijgen. Maar dat recht heb me zelf ook gegeven na aanleiding van een incident in de buurt. Aantal jaren geleden was er een niet nader te noemen groep mensen die de buurt onveilig maakte en de dacht alles leeg te kunnen roven. Na een serie van inbraken met gewonden kwamen ze ook op bezoek bij de buurman een paar huizen verder. Overdag werdt hier in de buurt veel over gesproken en wat te doen bij het eventueel betrappen. Eerder in het nieuws was eens verteld dat een slachtoffer van inbraak werdt aangeklaagd nadat hij de inbreker dus betrapt had en flink had mishandeld. Dit in het achterhoofd van mij buurman; hij hoorde de inbrekers en heeft deze op een dus danige manier uit huis gewerkt waarbij de knuppel brak.
  11. Ruimte zat hoor, hangt aan voor en achterzijde tot aan je onderrug/ kont. Ik zou hem zo groot mogelijk opvouwen en niet in de zak proppen. Vwb combinatie ja is goed mogelijk en lekker warm. Zowel poncho als de liber kan je om je heen vouwen. De poncho zitten druk knopen in en de liner met touwtjes.
  12. Oh en de lucht? De liner kan je wassen, de poncho?? Goed laten luchten so what if it smells. Is toch voor buiten?..
  13. Antwoord op: Ervaring, goed Waterdichtheid, zekers. Wind, ja echter de ringen kunnen scheuren. Je hebt verschillende soorten. De oude versie die sterk is zonder wazig plastic laagje die los laat na veel gebruik die kraakt als een nat bevroren katoenen tshirt bij -10. Als poncho ook gebruikt, en houd de warmte vast. Dat is dan ook het nadeel, als je hem als poncho gebruikt tijdens een inspanning krijg je het heel snel te warm. De poncholiner os gewoon uber. Al met al een goed en handig product als je ze weet te gebruiken.
  14. Ik zou zeggen ga er voor, luister naar je hart. Maar bereid je goed voor. Als je valt sta je op en loop je harder. Val je nog eens plak er een pleister op geef het een plekje en ga door. Schijt aan alles, luister niet te veel naar negatieve kritiek maar haal de positieve punten er uit. In het kort, leer, spaar, zoek uit, train en gaan met die banaan. Ik was 17 toen ik de wijde wereld in ging en ben vaak gevallen, in de fik gestaan, beschoten, gestoken, gebeten enz enz... Ik ben er beter van geworden maar leef nog door te luisteren naar mensen met positieve kritiek...
  15. Mooi verhaal, een heel avontuur. Vwb tip, dit is natuurlijk lastig. Iedereen heeft eigen ervaringen met gear. persoonlijk, ik heb relatief zwaar materiaal, ik slaap regelmatig in het bos. De natuur is zwaar en scherp dus daarom ben ik van de wat dikkere materialen. Nadeel is dan wel het gewicht, maar dit kan je trainen. Mijn rugzak weegt tussen de 24kg en 26kg met voeding voor 3 dagen en 4ltr water. Maar dit is meer als ik langer ga kamperen.. Ik heb wel een rugzak van 40kg gehad. Belangrijk is dat je het gewicht moet trainen, en kilometers in de voeten moet hebben. Ik loop gemiddeld 600km per jaar met een rugzak van 25/28kg. Ik heb wel eens een uitschieter van 1000km. Af en toe een rugzak van een 30/35kg doet je goed. Trainen dus..... Beide landen kunnen koud zijn dus goede gear is belangrijk en afhankelijk wat je kan uitgeven. Je rugzak moet groot zijn want je moet best veel meenemen. Te voet, tja hierbij zijn schoenen en sokken heel belangrijk probeer daar niet op te sparen en kijk naar het terrein waar je doorheen verplaatst. Voeding is afhankelijk van je inspanning en wat je lekker vind. Gold luck,
  16. Ter info.... Er zit in de zak een artikel die als eerste af loopt. Dit zijn meestal de crackers of de soep. De rest is wel degelijk langer houdbaar...
  17. Ik wil al die verpakkingen niet goed praten ik houd er zelf ook rekening mee maar eigenlijk is dankzij al die maatregelen ons gemiddelde leeftijd wel gestegen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...