Ga naar inhoud

tothemax

Lid
 • Aantal items

  355
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door tothemax

 1. Zet mij ook maar op de lijst. @Keyser Suze Geheimemails@gmail.com Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk
 2. Jammer hoor. Ik snap jullie wel. Bedankt voor jullie inspanningen. Toch wil ik hierbij de lieve mensen die ik heb leren kennen even bedanken voor de fijne tijd, zowel op het forum als IRL. Echter zou het zonde zijn dat al dit contact verloren gaat. Ik hoop dat er nog een sc komt waarbij we met een sappie en een vuurtje eens kunnen bij praten. Gaat jullie goed. Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk
 3. Mooi man. Werkt echt goed. Ik moest het gebruiken voor mijn herstel aan de enkel. Sindsdien gebruik ik hem vaker. Missch ook wat als workshop tijdens een sc???
 4. Mooi zo. Even een gevoelige plaat vast leggen. Ben benieuwd.
 5. Trx is een super ding, ik gebruik het veel. Je wordt er erg sterk van. En je gaat er van zweten. Bij de Lidl lagen/liggen ze ook voor 17 euro. Maar met wat handigheid maak je er zelf ook wel eentje. YouTube staat vol met filmpjes. Trainse
 6. Goed verhaal @Geert maar heb je ook foto's het is toch al een tutorial en foto's maken dit dan compleet. En gelijk een sticky van maken.
 7. Tja..wie had dat gedacht.
 8. Zo kan je het ook bekijken, maar gelukkig was ik niet de enigSTE die het was opgevallen. Jij had het precies zo gedaan? Ik hoop niet dat jij wapens thuis hebt.
 9. Dat bedoel ik, je hoeft geen leek te zijn om een analyse te maken.
 10. Klopt, mijn vakkundigheid komt niet van Twitter. Ik beoordeel wel vaker iets. Kijk de rest van de beelden die vrij gegeven zijn en probeer zonder Twitter zelf eens een analyse te maken. Maar bedankt voor je waardeloze opmerking, en twitterse.
 11. Die arrestatie is een aanfluiting, lekker het wapen op het hoofd van je collega richten, Door het schootsveld lopen, je wapen weg doen 2 sec na de arrestatie??.. Lachen man deed me denken aan dads army
 12. Nogmaals @Eyeworks Ik bied me aan tegen een kleine vergoeding. €50.000 in cash.
 13. Als je aanhanger zijdelings gaat rijd je te hard, terrein rijden doe je rustig en beheerst. Dit bedrijf bied een aanhanger aan die in hun ogen geschikt is voor onverhard rijden. Grove banden hebben zin als je hard rijd en door zacht terrein rijd. Als je zacht rijd bijvoorbeeld modder met noppenbanden, dan weet je ook dat deze snel vol gaan zitten met als resultaat............. Dus gas geven is noodzakelijk doordat het modder dus uit de band vliegt. Mijn ervaring met onverharde wegen is dat het opvangen van een schok gaat dmv schokdempers. Die zitten hier niet op volgens mij. Dus zal het chassis zeker scheuren, breken of buigen...
 14. Die ziet er gaaf uit. Ik zelf heb ooit een grand vitara gehad.
 15. Wat een BS, terrein rijden met deze aanhangwagen is niets anders dan elk andere wagen. Volgens mij is vering belangrijk. Verder zie ik het nut niet van terrein banden aangezien ze niet aangedreven zijn.
 16. Ik lees goed, ik had het over het leger en AT en had een vraag. Ik denk dat jij niet goed op de hoogte bent wie wat doet en welke taken zij hebben. Misschien ook eens kijken waar en wanneer zij ingezet zijn. Waarom zou de overheid denken dat er maar 4 of 5 mensen zijn. De krijgsmacht heeft de middelen om iets zeker te weten. Ik ben op de hoogte wat de krijgsmacht doet in binnen in buitenland, daar hoef je geen geleerde voor te zijn. Af en toe het nieuws kijken is al voldoende, en bij twijfel.. Defensie.nl...?? Nogmaals 2 weken?? Nee mijn vakanties zijn langer dus ik kan wel langer zonder mijn huis. Ik reageer op een persoonlijke mening van jou. Maar die klinkt niet logisch. Anyways ik ben op de SC, dit lijkt me een leuk gesprek bij een kampvuur en een biertje!
 17. Zacht? Heb je enig idee hoeveel gevechtservaring het leger heeft. Het AT heeft veel ervaring in een ander soort optreden en geen massale gevechtsacties, samenwerken zou een oplossingen zijn. Hun taken verschillen van wat het leger doet. Zie het voor je AT bestormd een stad met 25 krijgers en gaan van huis naar huis. Kijk eens naar de oorlogen die nu gaande zijn!! Ik denk logisch, als de wijk/stad waar ik woon overgenomen wordt, en ik heb de kans gehad om deze te ontvluchten. Dan is er geen haar op mijn hoofd die er aan denkt het leger in de weg te lopen omdat ik graag terug wil
 18. Waarom zou je een AT inzetten bij een bezetting en niet het leger? Waarom zou je terug naar huis willen als deze bezet is. Klinkt niet logisch.
 19. Zou jij je gezin beschermen met de middelen die je hebt binnen handbereik? Of zou je hen vragen het pand te verlaten. Let wel een kat in het nauw (late edit) ....... die inbreker gaat in de aanval, of rent weg. Hoe lang heb jij om die beslissing te maken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...