Ga naar inhoud

FKAGB

Lid niveau 2
 • Items

  1432
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  7

FKAGB won de laatste dag op 29 september 2023

FKAGB had de meest gelikete inhoud!

1 Volger

Persoonlijke Informatie

 • Locatie
  JO21DU
 • Nieuwsbrief
  Nee

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

FKAGB's prestaties

Diehard Prepper

Diehard Prepper (7/11)

1.6k

Reputatie

 1. @joking, waarom hebben jullie op de site helemaal geen informatie over wat er nu precies in Nutrilent zit. Zeker als je preppers over de streep wilt halen zul je toch echt wat meer informatie moeten geven over de inhoud van het product. Zoals ik het nu zie zit er niks meer in dan in de shakes die ik toch al dagelijks eet dus wat is dan de meerwaarde van dit product?
 2. Fysieke of geestelijke leeftijd? Daarin zit nogal wat speling bij mij namelijk.
 3. En er zijn mensen die dat kunnen waarderen hoor. Echt waar. Alleen snode snoodaards hebben er soms wat moeite mee.
 4. Rustig maar @Loreen. Adem in, adem uit. Alles zal goedkomen. Joking is gewoon aan het proberen zijn voedsel aan de man te brengen, jij kan er ook niks aan doen dat je zijn snode plannen doorkruist.
 5. En waarom denk je dat dat heel anders is dan ik gewend ben?
 6. Shit. Wilde ik net wat zeggen, maar dat was mss niet zinnig dus doe ik het maar niet.
 7. Een goede antenne is inderdaad een must wil je de signalen goed kunnen oppikken. Een balun met een eind draad erachter is dan een hele goede oplossing.
 8. Het zou natuurlijk ook kunnen dat de kwaliteit van de filmpjes gewoon slecht is. Ik weet niet welke je hebt bekeken natuurlijk. Blijft lastig om het geluid goed op een filmpje vast te leggen en dat via youtube te verspreiden. Dat zelfde geldt voor je B&O speaker. De filmpjes die ik daarvan zie doen het geluid denk ik ook geen recht. Maar, je moet een wereldontvanger niet verwarren met een dedicates speaker. De Tecsun heeft een heel goed geluid maar redt het niet bij het setje B&W speakers aangestuurd door Rotel eindversterkers in een bi-amp opstelling. Maar dat is ook het doel niet. Als je een super geluid wil uit je Tecsun sluit je gewoon de line-out (want die heeft ie dan weer wel) aan op je voorversterker en kun je het geluid via de huiskamerspeakers beluisteren.
 9. De Tecsun S-2000 heeft een bijzonder goed geluid hoor. Zo goed dat ik hem hier ook gewoon dagelijks in gebruik heb. Natuurlijk als je op de kortegolf in SSB luistert is het geluid in de verste verte niet te vergelijken met een FM omroep station maar dat heeft niks met de ontvanger te maken.
 10. Ik heb een Revo Heritage G2. Dat is echt een wereldradio. Alle functies die je wilt. Wifi, DAB streaming media. Als die stuk gaat koop ik meteen een nieuwe. Het is alleen geen wereldontvanger. Als wereldontvanger heb ik een Tecsun S-2000 Heerlijke nostalgisch uiterlijk en all mode voor wat betreft ontvangst. Redelijk portable maar niet echt iets om in de tas te doen.
 11. Het zal nu ook vaak genoeg fout gaan zonder dat wij er ooit weet van hebben. Op het moment dat we er wel weet van krijgen hebben we echt een serieus probleem.
 12. Dat zou je wel mogen hopen inderdaad. De wereld zou een stuk beter af zijn met een miljard of 5 minder mensen erop. Wat ik wel een aparte vind is dat Gates niet alleen spreekt over een natuurlijke verspreiding maar ook over bioterrorisme. Een stuk lastiger om je daar tegen te wapenen. En hoe weet Gates dat zo zeker. Is dit soms een plan wat gesmeed is in de Bohemian Grove?
 13. Dat klopt idd. Kwam bij de Jumbo vandaan en is te vinden in het vak bij de gedroogde worst en dergelijke. Erg lekker spul en volgens de ingrediëntenlijst behoorlijk basic ook. Overigens kun je het ook hier bestellen, dan krijg je nog een aardige staffelkorting. Bij de jumbo €2,50 voor 50 gram, en bij de importeur staan staffels tot een kilo voor €28,62. Dat scheelt bijna de helft ten opzichte van de prijs bij de Jumbo. http://www.bosveldbiltong.nl/
 14. Repen zien er goed uit. Sowieso zijn repen altijd goed en als je ze zelf maakt weet je precies wat erin zit. Hoe is de bite van de repen? Zijn ze krokant of juist een beetje zacht? Ik ben zelf een groot fan van Nakd repen. Deze zijn puur natuur en worden koud bereid. En Nakd is zo vriendelijk geweest precies te publiceren wat er in hun repen zit met de percentages dus zelf namaken is een fluitje van een cent. https://earlymorningoats.wordpress.com/2013/08/21/copycat-nakd-cocoa-loco-energy-balls/ Helemaal onderaan staan de verhoudingen van de verschillende repen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...